REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu Zabił kota z wiatrówki, nie poniósł kary
BolecForum Bolecnauci komentują

Zabił kota z wiatrówki, nie poniósł kary

18 odpowiedzi strona 3 z 3
~~Modry Liliowiecgość
~~Piernikowa Mydlnica napisał(a): Ten pieprzony domowy kotek zagryzł Stasiowi kilkanaście pocztowych gołębi i właściciel kotka się śmiał ,koty to szkodniki i roznośiciele groźnych chorób ,Ja pamiętam stare czasy jak małe koty były topione w szambach i nikt nie widział problemu

A teraz karpia na święta ,przed ubojem trzeba zanieśċ do spowiedzi i na ostatnie namaszczenie. Za chwile będziemy "kolczykować" ryby
~~bazyliszekgość
bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienna Aralia napisał(a): Phi, milicjanty z Wrocka tak przesłuchiwały Stachowiaka , że spadł im z krzesła i się zabił. Za karę 2 funkcjonariuszy przez miesiąc premii nie widziało.
Nie było zmiłuj.

Ale to było za prawa i sprawiedliwości, teraz to rodzinę by ciągali za uszkodzone krzesło. Za Stalina jak kogoś rozstrzelali , to do rodziny przychodził rachunek za wystrzelony nabój.
Nam już niewiele do tego brakuje.
dlaczego podszywasz się pod mój nick ? i wypisujesz bzdury ! podpisz się własnym nazwiskiem jak chcesz pisać farmazony . No nie wydaje mi się żeby koty zagryzały gołębie .

Nas jest więcej
chyba was niedorozwojuw co to bzdyry wygadują orginał jest tylko jeden , a ja myślałem że koty myszy łapią .

Kuczak kici kici w siedmiu smakach?
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA Swisselement domy szkieletowe
REKLAMA