REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu Świeto Ceramiki już za kilka dni - bądź w centrum wydarzeń wraz z Bolec.Info i rzetelnym przekazem!
BolecForum Bolecnauci komentują

Świeto Ceramiki już za kilka dni - bądź w centrum wydarzeń wraz z Bolec.Info i rzetelnym przekazem!

32 odpowiedzi strona 4 z 4
~~Płowożółty Tytońgość
Świetna fota marszczyfreda! Więcej selfie! To takie piękne!
~~Jasgość
Jak najdalej od święta obszczymurów, brudu i smrodu. Tylko wyjazd poza grajdół może wpłynąć pozytywnie na psyche w dniach święta skorup.
~~Purpurowa Lnicagość
~~Jas napisał(a): Jak najdalej od święta obszczymurów, brudu i smrodu. Tylko wyjazd poza grajdół może wpłynąć pozytywnie na psyche w dniach święta skorup.

No to krzyżyk na drogę i nie wracaj.
~~Mateuszgość
Oj Marcinku, fajnie że piszesz o rzetelnym przekazie. Powtórzę, bo poprzedni wpis został przez ciebie (z małej) , usunięty.
Do jakiego poziomu się sprowadziłeś, że musisz jak okłamujące dziecko rodziców, dodawać na końcu zdania "ja na prawdę nie kłamię" . Czyli co, na co dzień nie jesteście rzetelni ?!
A co do kulfona na tle Niu Jorku to szapo ba, tylko twój (z małej) , rodziciel mógłby cię przebić.
~~Ciemnoczekoladowy Oczargość
~~Mateusz napisał(a): Oj Marcinku, fajnie że piszesz o rzetelnym przekazie. Powtórzę, bo poprzedni wpis został przez ciebie (z małej) , usunięty.
Do jakiego poziomu się sprowadziłeś, że musisz jak okłamujące dziecko rodziców, dodawać na końcu zdania "ja na prawdę nie kłamię" . Czyli co, na co dzień nie jesteście rzetelni ?!
A co do kulfona na tle Niu Jorku to szapo ba, tylko twój (z małej) , rodziciel mógłby cię przebić.

Święta racja
~~Ciemnoczekoladowy Oczargość
~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mateusz napisał(a): Oj Marcinku, fajnie że piszesz o rzetelnym przekazie. Powtórzę, bo poprzedni wpis został przez ciebie (z małej) , usunięty.

Święta racja

Słuszna uwaga
Marcin Marczewski (emem)
Marcin Marczewski (emem)
~~Mateusz napisał(a): Oj Marcinku, fajnie że piszesz o rzetelnym przekazie. Powtórzę, bo poprzedni wpis został przez ciebie (z małej) , usunięty.

Działam w mediach prawie 30 lat. Nie boję się podpisać własnym nazwiskiem pod własnymi słowami.
I co najważniejsze - jestem przyzwyczajony do złośliwych komentarzy, nie robią one na mnie większego znaczenia ;-)
Fajnie, że się odpalasz po każdym moim felietonie czy innej publikacji - widać moje teksty są dla Ciebie ważne ;)
Redakcja Bolec.Info.
~~Granatowoczarny Maczekgość
Twoje teksty są tak "ważne", jak teksty i propagandowe działania urbana w prl i dzisiejszy stand-up brauna, kaczora, czarnka, morawieckiego, tuska i innych pajaców. Ale też żresz z kasy z NASZYCH podatków, więc to naturalne zainteresowanie. Ogromne wrażenie robi na tobie każda, zwłaszcza konstruktywna krytyka, a wywoływanie cie do tablicy byś sie skompromitował bawi :) ale o rzetelnosci i epatowaniu naprawde niszową urodą cisza. Ta panorama jest paskudna, piękny to jest park yellowstone i el capitan, ale i tak bez twojej gęby wyglądalaby lepiej. Kompleksy i chęć popisania sie, jak u klasy niższej, ktora po jednym wyjezdzie pod palme ma zdjecie z palmą, w stroju weselnym w każdym możliwym miejscu :)))
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA SRG zaprasza