| BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami |
|
| |
|
|
|
|
|
| | | Bolecnauci komentują | | | BolecAlbum: Mój przyjaciel i obrońca - Borys (zdjęcie nr 3676) | | |
|
|
|
| Katarzyna |
Opublikowane: 2008-04-08 21:39:00 |
|
|
|
 Zdjęć: 24
|
Taak, to prawda ! Dziękuję serdecznie za pozdrowienia i ja Ciebie, Aga ( ? ) pozdrawiam! A i pieska oczywiście wyściskam ( ma to na codzień )! Swojego śliczniucha również wydrap za uszkiem ! |
Znajdź pracę, którą pokochasz a nie przepracujesz ani jednego dnia =) |
|
|
| Zgłoś do moderacji |
Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź |
|
|
|
|
|
| ~ |
Opublikowane: 2008-04-11 21:35:29 - IP: 213-94-233-210.b-ras1.chf.cork.eircom.net |
|
|
|
 Zdjęć: 0
|
ŚLICZNY JEST TEN OBROŃCA BARDZO PODOBNY DO MOJGO BRUDERA DOWNO GO NIE WIDZAŁEM ALE NIEDŁUGO BO MAJU GO ZOBACZĘ ZA TO CHCĘ KATARZYNO PODZIĘKOWAĆ TOBIE ŻE MOGĘ ZOBACZYĆ CHOĆ NA ODLEGŁOŚĆ PSA BARDZO PODOBNEGO DO MOJEGO BRUDERA ŚLICZNE DZIĘKI
|
|
|
|
| Zgłoś do moderacji |
|
|
|
|
|
| ~ |
Opublikowane: 2008-09-02 08:16:06 - IP: aqk189.neoplus.adsl.tpnet.pl |
|
|
|
 Zdjęć: 0
|
| Katarzyna napisał(a): | Taak, to prawda ! Dziękuję serdecznie za pozdrowienia i ja Ciebie, Aga ( ? ) pozdrawiam! A i pieska oczywiście wyściskam ( ma to na codzień )! Swojego śliczniucha również wydrap za uszkiem ! | **************************
przyjaciela się nie sprzedaje......   |
|
|
|
| Zgłoś do moderacji |
|
|
|
|
|
| Katarzyna |
Opublikowane: 2008-09-02 08:40:19 |
|
|
|
 Zdjęć: 24
|
No tak! Absolutnie zgadzam się z tym, że swojego przyjaciela nie powinno się sprzedawać, co się niestety zdarza, bo chociażby się znudził, co się zdarza, ale czy wtedy możemy mówić o przyjaźni odwzajemnionej? Chyba nie... |
Znajdź pracę, którą pokochasz a nie przepracujesz ani jednego dnia =) |
|
|
| Zgłoś do moderacji |
|
|
|
|