Bolec.Info
Gdy tylko potrzebujesz - Bolesławiec dla Ciebie!
Bolesławiec dla Ciebie - Bolec.Info
Wydanie nr 230, 5 lipca 2008r.
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
r e k l a m a
Newsletter Bolec.Info - Aktualności z Bolesławca
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
Ogłoszenia drobne
r e k l a m a
Wakacje z filmem w BOK
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 Ogłoszenie ze zdjęciem SPRZEDAM OBIEKTYW FIRMY SIGMA DEDYKOWANY DO APARAT (Sprzedam)
 kupię działkę budowlaną (Kupię)
 Canon 400D, body + grip + gratisy (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem OFER?UJĘ TRANSPORT (Usługi)
 sprzedam mieszkanie 3-pokojowe (Sprzedam)
 Mieszkanie 3-pokojowe (Sprzedam)
 wynajmę (Najmę - Wynajmę)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Czy Cezary Przybylski zasłużył na pensję 12,297 zł brutto (czyli więcej niż Piotr Roman)?
Tak, bo jest świetnym i pracowitym starostą.
Nigdy w życiu!
To wysoka pensja, ale i praca niełatwa.
Powinien zarabiać tyle, ile średnia płaca w mieście.

Wyniki sondy - Opinie

Pogoda w Bolesławcu

Wszystkich Bolecnautów: 2563

On-line:

Agat, analcunt,

Bolecnautów: 2, Gości: 122

Informator miejski

Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
Strona główna > BolecForum > Bolecnauci komentują > Dyskoteka CLub Shanghai

BolecForum

Bolecnauci komentują
Dyskoteka CLub Shanghai

Dodaj nowe wydarzenie
Dyskoteka CLub Shanghai
Jak co piątek impreza Club Shanghai. Promocja Piwa Foster's

Zapraszamy start 19.00 end 03.00

wiecej info na www.club-shanghai.prv.pl

Organizator: Club Shanghai oraz Grupa MFG
Miejsce: Bolesławiec piastów 14
Termin: 07 marca 2008 od godziny 21:00
Cena: 5zl
Skomentuj - Zobacz opinie

Pokaż/ukryj komentowany tekst

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 3 4 5 6 7 8

~rockman   Opublikowane: 2008-03-30 12:18:48 - IP: ip-82-177-220-58.net.azartsat.pl

~rockman
Zdjęć: 0

szefuncio24 napisał(a):

~ona_84 napisał(a):
Przeczytałam wszystkie posy i odechciało mi sie isc do Shanghaiu do Imperium tez nie chce wiec co mozecie mi doradzic.Paryska? Skafander?

Polecam Skafander! Jako z wszystkich lokali w Bolesławcu u mnie jest na 1 miejscu.

A ja polecam nie czytac tych bzdur co pisza na tym forum tylko samemu isc i sie przekonac gdzie jest najlepiej.

bo nie dosc ze tu nawzajem sie obrazaja to jeszcze kazdy promuje swoj lokal w ktorym chcialby wiecznie sie bawic i byc vipem.

zero obiektywizmu.
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

Slayer   Opublikowane: 2008-03-31 14:19:19

Slayer

Shanghai jest ok ;)

~mm   Opublikowane: 2008-05-03 10:04:49 - IP: abpn199.neoplus.adsl.tpnet.pl

~mm

Wiecie co, to co wsześniej wypisywaliście to trzeba potraktować za wielkie osiągnięcie tego CLUBU, ponieważ teraz to jest miejsce do zmarnowania czasu. Wczoraj byłam ze swoimi znajomymi i co.. Nowy nabytek- DJ grał jaby miał prowadzić aerobik dla osób starszych, a średnia wieku owszem 18 lat, ale tylko dlatego, że było kilka osób po 50-ce. Katastrofa! Z dawnych bywalców to tylko kilka osób. Frekwencja, jak na taki lokal to porażka rządów dla Pani ANI i Pana pomagającego rządzić. Bawiło się tam wczoraj góra 60 osób. A w czwartek było 30 osób to dopiero krach. Jeszcze trochę a będzie więcej pracowników w Clubie niż klientów.

Drill   Opublikowane: 2008-05-03 16:12:35

Drill
Zdjęć: 2

Wczoraj zawitałem. Na wstępie lekko się zawiodłem :
wstęp:
kobiety 5zł
mężczyźni 15zł - chyba ich pibip :P
atmosfera : wreszcie cos normalnego na nie gorące nastki (13-16lat :P) tylko normalna ekipa dorosła ;P
muzyka :
dj powinni zwolnic jak najszybciej bo moze co 4 kawałek był do potańczenia :P a tak to zmuła (umcy umcy umcy :P)

ogolnie fajnie szkoda ze do 3.
Pozdro

~wojtex1988   Opublikowane: 2008-05-04 09:42:08 - IP: ip-81-15-210-35.net.azartsat.pl

~wojtex1988

zgadzam sie z tobą impreza była przednia szkoda tylko ze DJ zawalił z ta muzą ale jak to mówią trzeba sie nauczyc bawić do wszystkiego

~pop   Opublikowane: 2008-05-04 10:17:20 - IP: gjv42.internetdsl.tpnet.pl

~pop

Dj spoko.Jak dla mnie to wszyscy wczoraj mieli po 10 lat.Porażka.

~Alicja   Opublikowane: 2008-05-13 12:00:22 - IP: czp178.internetdsl.tpnet.pl

~Alicja

heh....tak czytam sobie te posty i smiać mi się chce....po co ktoś pisze posty z pojazdem na club jeżeli się nie podoba to wystraczy tam nie chodzić i nie ma problemu...Dj.skoro tam parcuje to znaczy, że jednak musi się znac na muzyce....a jeżeli ktoś uważa, że zna się lepiej to dlaczego sam nie jest dj'em i jeszcze jedno....jezeli club jest taki do dupy jak inni tu pisza to dlaczego nadal przychodzi tam tyle ludzi hm...? pozdro

fox34   Opublikowane: 2008-05-14 11:00:53

fox34

~Alicja napisał(a):
heh....tak czytam sobie te posty i smiać mi się chce....po co ktoś pisze posty z pojazdem na club jeżeli się nie podoba to wystraczy tam nie chodzić i nie ma problemu...Dj.skoro tam parcuje to znaczy, że jednak musi się znac na muzyce....a jeżeli ktoś uważa, że zna się lepiej to dlaczego sam nie jest dj'em i jeszcze jedno....jezeli club jest taki do dupy jak inni tu pisza to dlaczego nadal przychodzi tam tyle ludzi hm...? pozdro

Alicja , teraz to nie błysnęłaś
nie pomyślałaś, ze ludzie piszą, bo chcieliby czegos innego a niestety wybór mamy w b-cu bezndziejny. Chodza, bo nie ma za bardzo gdzie isc na balety. Dj'ie odstwiaja kaszane wielkosci kilimandżaro w kazdym klubie a ich nieudolnosc i amotorstwo siega granic mozliwosci.
To samo mozna powiedziec o oswietleniu i nagłośnieniu.
Na szczescie na plus zmieniło sie w b-cu pod wzgledem bezpieczenstwa w klubach.
Sam od roku zagladam tylko sporadycznie do naszych tancbud i jestem lekko podłamany coraz gorszym poziomem, zamiast coraz lepszym.

Najłatwiej powiedziec, ze jezeli sie nie podoba, to nie chodzic ale to nie jest wyjscie. Widze, ze Bolesławianie bywaja w swiecie i widza jak sie mozna bawic, podnosza poprzeczke i to bardzo dobrze. W wiekszych miastach na imprezy chodza młodzi nawet po 40 stce :) poziom naszych pozwala na bal dla nastolatków, którzy sa szczesliwi, ze wogole ktos pozwolił im wejsc do środka

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2003-2008 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - Przeczytaj notę prawną- Zespół redakcyjny serwisu
Kontakt: Redakcja: redakcja@bolec.info   |   Marcin Status GG   |   Artur Status GG   |   Kasia Status GG   |   Dział Reklamy: reklama@bolec.info