Na Węgrzech langosze podawane są najczęściej w klasycznej wersji, którą my również serwujemy. Gorące ciasto smarowane jest najpierw świeżo zmielonym czosnkiem a następnie śmietaną. Kolejną warstwą jest starty żółty ser. Naszym własnym akcentem jest świeży szczypiorek posypany po wierzchu langosza.
Dopisane 24.01.2015r. o godz. 11:26:
Tak wygląda podstawa wszystkich naszych langoszy.[img=1422095168_vfudxki.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.