Bolec.Info
Bolesławiec dla Ciebie - Istotne informacje z powiatu bolesławieckiego
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 SPRZEDAM (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem For Home dla Ciebie dla Twojego domu... (Dam pracę)
 PILNIE SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Bolecnauci komentują > RAYPATH Nowa technologia czyszczenia

BolecForum

Archiwum tematów BolecForum
RAYPATH Nowa technologia czyszczenia

Pokaż/ukryj komentowany tekst

W górę   Temat zamknięty Strona < 1 2 3 4 5 6 > >>

nana   Opublikowane: 2008-05-30 16:41:30

nana
Zdjęć: 0

~abc napisał(a):
Jasne,....tak piszą tylko ci, którzy gdzies, cos słyszeli, ale tak naprawdę nie maja zielonego pojecia o co chodzi.
Produkt raypatowski( czysciki) jest doskonały, chyba że ktos woli zatruwać się chemią to niech pisze takie bzdury, jak niektórzy powyżej. Dla mnie zdrowie jest ważniejsze, a wy jak sobie chcecie :)
brzmi mi to troche jak wypowiec zwerbowanego konsultanta ... owszem chemia jest droga, trujaca, zanieczyszcza srodowisko ale powiedz dlaczego to jest takie drogie .bo na 1 progu rabatowym konsultant dostaje 35% na2 43% ze sprzedarzy a od progu brazowego menagera 51% i wiecej . czyli czysciki nie musialy by kosztowac ( mowa o calym zestawie) 1975 zl . abc czy dalej uwazasz ze nic o nich nie wiem. ?

i szczyty głupoty mają swoich zdobywców ......
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty  

~Art.S   Opublikowane: 2008-05-31 11:35:37 - użytkownik niezarejestrowany

~Art.S

Na allegro można kupić cały zestaw między 700 a 1000zł. Takiej samej jakości.

~Naiwny   Opublikowane: 2008-06-17 09:38:58 - użytkownik niezarejestrowany

~Naiwny

Dałem się nabrac na te ściereczki. Teraz walczę o to żeby je zwrócic. Wysłałem pismo w ciągu 10 dni (Oświadczenie o zwrocie), zablokowałem kredyt w Lukas banku. Zadzwoniłem do Rzecznika Praw Konsumenta i ten nie pozostawił mi złudzeń. Pani która mi to sprzedawała powiedziała że zgodnie z instrukcją trzeba te ściereczki trzykrotnie wyprac, a więc są używane i nie podlegają zwrotowi. Rzecznik Praw Konsumenta już na wstępie zapytał mnie czy chodzi o ściereczki, więc nie jestem pierwszy. Powiedział też że oni przeważnie kierują sprawę do sądu i przeważnie nikt z nimi nie wygrywa (choc ostatnio jednej osobie się udało). Czy macie jakieś propozycje. Pozdrawiam!

~naiwny   Opublikowane: 2008-06-17 10:21:24 - użytkownik niezarejestrowany

~naiwny

No własnie,mam komplet tych sciereczek u siebie w domu,podpisałem umowy bo dałem sie nabrać.Jaka jest najlepsza metoda wyjścia z tej sytuacji.Jeżeli ktos chce możemy współpracować.

Cecil   Opublikowane: 2008-06-17 12:43:48

Cecil

Dla mnie to jest jedna wielka ściema.
Za tak duże pieniądze, placic za ściereczki :/ :/
Ja za takie pieniądze to wolalabym pojechac na wakacje, a w domu sprzątać starym podkoszulkiem :P :P
Ludzie nie dajcie się zwariować.

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!

~LOLA   Opublikowane: 2008-08-29 11:37:05 - użytkownik niezarejestrowany

~LOLA

tak sie składa ze byłam kiedys niby konsultantką i jestem posiadaczką tych czyscików i powiem tyle, ze są one za drogie, wiadomo, mozna powiedziec ze tylko dla bogaczy.... w ich cenę wlicza sie dużo czynników, ale bez przesady zeby je sprzedawac po takich kosmicznych cenach. jednak do czyscikow specjalnych zastrzezen nie mam, moze są i dobre, rożnicę widac kiedy sie wyczyści zwyklą scierką i czyscikiem np. strasznie brudną szfkę w kuchni, czyscik wyczysci lepiej....ale czy po kilku uzyciach bedzie tak samo....napewno nie...jak dla mnie to jak sie chce i potrafi to mozna i zwykłą szmatą tak posprzątac ze az hohohoho...a co do tych konsultantów i szkolen to naprawde wielka bajka i sciema...nie polecam uczestniczenia... pozdrawiam.... :)

~ja   Opublikowane: 2008-08-30 10:06:30 - użytkownik niezarejestrowany

~ja

~LOLA napisał(a):
tak sie składa ze byłam kiedys niby konsultantką(....)ale czy po kilku uzyciach bedzie tak samo....napewno nie...

po twoim poscie jakos nie zabardzo moge uwierzyc, ze bylas konsultantka po szkoleniach. ale to akurat jest malo wazne. czysciki w domu mamy od kilku lat i jestesmy z nich zadowoleni. wazne aby korzystac z nich wg instrukcji. fakt, ze nie sa tak bielutkie jak na samym poczatku ale wlasciwosci swoje zachowaly. i o to chodzi. fakt nie kazdego na nie stac i nie kazdy musi je posiadac. ale u nas sie sprawdzily i zapewne za jakis czas je wymienimy.

~kacha   Opublikowane: 2008-08-30 14:04:59 - użytkownik niezarejestrowany

~kacha

Wiesz co nie rozśmieszaj mnie. kilka lat ze ściereczkami? Zartujesz. Nabrałam sie na to GÓ.... i jestem sama na siebie wściekła. Pani twierdziła że przez tryz lata będą rewelacyjne i co juz mogę śmiało je wyrzuciC. ale niestety jeszcze dwa lata spłacania jakiegoś durnowatego kredytu. jeszcze jak człowiek spóźni się z ratą to dzwonią do domku i uprzejmie przypominają. Oczywiście doliczają "niewwielki" procencik. Niech nikt się na to nie nabiera błagam.

W górę   Temat zamknięty Strona < 1 2 3 4 5 6 > >>

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info