Bolec.Info
Bolesławiec - największa baza ogłoszeń drobnych z regionu
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
 Audi B4 1.9 TKI, KLIMA, ELEKTRYKA, ABS (Sprzedam)
 sprzedam niedrogo suknie slubną (Sprzedam)
 Wynajmę mieszkanie (3-pok.) Bolesławiec (Najmę - Wynajmę)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Bolecnauci komentują > RAYPATH Nowa technologia czyszczenia

BolecForum

Archiwum tematów BolecForum
RAYPATH Nowa technologia czyszczenia

Pokaż/ukryj komentowany tekst

W górę   Temat zamknięty Strona << < 1 2 3 4 5 6

~zx   Opublikowane: 2008-11-11 22:55:46 - użytkownik niezarejestrowany

~zx
Zdjęć: 0

Wyrazy współczucia dla wszystkich naiwnych którzy dali się nabrać.
PS. Mam do sprzedania rewelacyjną miotłę.
Wystarczy wziąć w rękę i po przeciągnięciu po podłodze zgarnia wszystkie śmieci w jedno miejsce. Nie trzeba używać środków chemicznych. Teraz tylko szufeleczka i mieszkanie lśni jak nowe. W promocji oddam ją za jedyne dwa tysiaki. Satysfakcja gwarantowana (przynajmniej moja).
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty  

~   Opublikowane: 2008-11-11 22:59:06 - użytkownik niezarejestrowany

~

~zx napisał(a):
Wyrazy współczucia dla wszystkich naiwnych którzy dali się nabrać.
PS. Mam do sprzedania rewelacyjną miotłę.
Wystarczy wziąć w rękę i po przeciągnięciu po podłodze zgarnia wszystkie śmieci w jedno miejsce. Nie trzeba używać środków chemicznych. Teraz tylko szufeleczka i mieszkanie lśni jak nowe. W promocji oddam ją za jedyne dwa tysiaki. Satysfakcja gwarantowana (przynajmniej moja).

Brawo!I o to chodzi!ZERO CHEMII!

malaMI   Opublikowane: 2008-11-12 00:46:41

malaMI

nikt raczej nie krytykuje użyteczności tych ściereczek (tudzież odkurzaczy, gotujących garnków, itp) tylko ich cena jest zdecydowanie zawyżona
chociaż ja je miałam w domu, pożyczone w celu przekonania mnie i nie widzę jakiejś wielkiej rewelacji

Jasiu82   Opublikowane: 2008-11-12 07:28:29

Jasiu82

~MariaCzyżowicz napisał(a):

Właśnie że się mylisz. Według słów jednej z konsultantek ta firma działa już 12 lat. Ja jestem gospodynią od wielu lat. Kupiłam te czyściki 9 lat temu i jedyne co się stało to lekko przebarwiły się od zabrudzeń, ale czyszczą tak samo. A ty droga koleżanko po prostu nie masz pieniędzy i szokuje Cię ta cena i przez to piszesz agresywne posty. Dziwię się, że ludzie tacy jak wy, Ci którzy nie widzieli pokazu, tak wyzywają firmę. Pozdrawiam.

Ja mam pieniadze, ale nie jestem taka osoba, ktora kupuje scierki za 2000. To totalna glupota. Wole kupic miotle tak jak w innym poscie. Wszystkie te zabawki kupujecie na pokaz, zeby sie sasiadka pochwalic...

~   Opublikowane: 2008-11-12 08:18:08 - użytkownik niezarejestrowany

~

niech dalej szuka naiwniakow. stanowczo mowie LUDZIE TEGO BADZIEWIA NIE KUPUJCIE.

~allllllllllla   Opublikowane: 2008-11-21 10:26:23 - użytkownik niezarejestrowany

~allllllllllla

plakac sie chce jak widze co tu sie pisze ja czyściki kupiłam nie pracuje ale wzielam na raty przez 3 lata moje dzieci nie są na zwolnieniu lekarskim,nie kupiłam dla sąsiadek tylko dla siebie,czemu tak nie nagadujesz na reklamy w telewizji jak by to kosztowało 20 zł to byś nie pśoczyla na to napisz że cie cena czyścików odstraszyła a nie że to jest pic na wode .Dlaczego obrażasz ludzi których nie znasz zastanow sie i mniej troszku kultury w sobie tak nie WOLNO.TO TYLKO O TOBIE ŚWIADCZY JAK TRAKTUJESZ INNYCH LUDZI.

~/   Opublikowane: 2008-11-21 10:47:43 - użytkownik niezarejestrowany

~/

Ludzie kochani weźmiecie zwykłe ścierki i szare mydło a efekty będą takie same i taż tylko naturalnie bez żadnej chemii. Ja tak zrobiłam i mam czyściutko naturalnie i płacę tylko za kostkę szarego mydła w kiosku. Jestem pewna że skuteczność tych ściereczek to w 90% zasługa szarego mydła tak zapomnianego w naszym pokoleniu. Radzę spróbować.

~Rozbawiony   Opublikowane: 2008-11-21 20:43:58 - użytkownik niezarejestrowany

~Rozbawiony

Proste jest, że żaden dziwny czlowiek nie przyzna się do tego, że nim jest. Trzeba być mocno uwstecznionym by nabrać się na tak idiotyczne rzeczy. Współczuję ludziom którzy nie dość że dali z siebie zrobić idiotów to jeszcze bronią się i próbuję publicznie usprawiedliwić swoją głupotę.

UWAGA! Autor tego postu próbował użyć w swojej wypowiedzi bardzo brzydkich słów!

W górę   Temat zamknięty Strona << < 1 2 3 4 5 6

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info