Bolec.Info
Bolesławiec - portal tworzony z pasją, nie dla pieniędzy
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 SPRZEDAM (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem For Home dla Ciebie dla Twojego domu... (Dam pracę)
 PILNIE SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Bolecnauci komentują > STYLIZACJA PAZNOKCI, TIPSY, PAZNOKCIE ŻELOWE

BolecForum

Bolecnauci komentują
STYLIZACJA PAZNOKCI, TIPSY, PAZNOKCIE ŻELOWE

STYLIZACJA PAZNOKCI, TIPSY, PAZNOKCIE ŻELOWE
Jeśli chciałabyś zadbać o wygląd swoich paznokci, masz nadzieję na długotrwały i piękny efekt zapraszam do mnie:)

Przedłużam paznokcie metodą żelową na tipsach i szablonach.
Posiadam tytuł Stylistki Paznokci otrzymany po ukończeniu kursu stylizacji paznokci metodą żelową i akrylową. Używam tylko najlepszych jakościowo żeli! (firm takich jak Sun Flower, Reni Nail, IBD).

Możliwość wykonania rekonstrukcji paznokci (m.in. po długoletnim obgryzaniu, urazach i stłuczeniach)

Wykonuję:
przedłużanie na tipsach: 50 zł
przedłużanie na szablonach: 60 zł
uzupełnianie: 30 zł
zmiana wzoru: ok. 40-50zł
rekonstrukcja: 70-90 zł
naprawa jednego paznokcia: 5 zł

Zdobienia różnego rodzaju: akryl, brokaty, hologramy, cyrkonie, suszone kwiaty, kolorowe żele, folia holograficzna i wiele innych
WSZYSTKIE ZDOBIENIA WLICZONE W CENĘ PRZEDŁUŻANIA

Zapraszam na blog:
www.paznokcie-by-pati.blog.onet.pl

Istnieje możliwośc dojazdu do klientki:)

Po więcej informacji zapraszam pod nr 791 068 216 lub na maila.
Dodatkowe informacje:
Ważne do:30 sierpnia 2008r. godz. 19:27

Zdjęcia: STYLIZACJA PAZNOKCI, TIPSY, PAZNOKCIE ŻELOWE   STYLIZACJA PAZNOKCI, TIPSY, PAZNOKCIE ŻELOWE   STYLIZACJA PAZNOKCI, TIPSY, PAZNOKCIE ŻELOWE  
Dane ogłaszającego:
Autor ogłoszenia:Patrycja
Adres e-mail:balbina31@gazeta.pl
Tablica ogłoszeń - Różne - Inne - Dodaj nowe ogłoszenie

Pokaż/ukryj komentowany tekst

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona < 1 2

~   Opublikowane: 2008-08-09 13:48:30 - użytkownik niezarejestrowany

~
Zdjęć: 0

~roksana Opublikowane: 2008-08-09 13:12:43 - IP: public-gprs56768.centertel.pl napisał(a):

Jeśli chcecie mieć pięknie zrobione i ozdobione paznokcie to idżcie to Studia Urody Exlusiv przy Sierpnia80 nr.17 do Moniki.Ma rewelacyjna rękę do stylizacji paznokci.Polecam

~jeszcze panna :P Opublikowane: 2008-08-09 12:40:24 - IP: public-gprs56768.centertel.pl napisał(a):

Kto nie spóbuje ten się ni przekona...a ludzie pisali i będą różne rzeczy pisać.Ja byłam w Studio Urody Exlusiv na Sierpnia 80 Nr.17 i jestem zadowolona nie tylko z fryzury ale przede wszystkim koloru Z tego co słyszę moje znajome tez są zachwycone.Polecam]

Dopisane 09.08.2008r. o godz. 13:21:

~ehhh... napisał(a):
Nad każdą wypowiedzią wyświetla się numer IP komputera, więc łatwo jest stwierdzić, że wszystkie posty zachwalające "Salon Exlisiv", w różnych tematach, pochodzą od jednej osoby...co dla mnie jest lekko żenujące

MarzenaS napisał(a):
hehehehehe rzeczywiście to naprawdę żenujące... hehehe..gratuluję pomysłu pani Ali hehehe napisał(a):
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

~kam   Opublikowane: 2008-08-13 19:32:46 - użytkownik niezarejestrowany

~kam

hmmm łatwo mówic że pazniokcie zrobione przez Pati nie robia szału jak pewnie jest sie kosmetyczka która w salonie kosmetycznym kroji za tipsy lekko 100zł(za takie zwykłe)a tu dziewczyna za pół darmo sie oferuje
ja robiłam juz tipsy na sierpnia, i jeszcze innych salonach kosmetycznych w bolcu i nie warto przepłacaćco sobie wymyslicie to Pati zrobi a jak jeszcze doda cos od siebie to szleństwo!
naprawde polecam Pati!

~Pati   Opublikowane: 2008-08-13 19:41:05 - użytkownik niezarejestrowany

~Pati

~kam napisał(a):
hmmm łatwo mówic że pazniokcie zrobione przez Pati nie robia szału jak pewnie jest sie kosmetyczka która w salonie kosmetycznym kroji za tipsy lekko 100zł(za takie zwykłe)a tu dziewczyna za pół darmo sie oferuje
ja robiłam juz tipsy na sierpnia, i jeszcze innych salonach kosmetycznych w bolcu i nie warto przepłacaćco sobie wymyslicie to Pati zrobi a jak jeszcze doda cos od siebie to szleństwo!
naprawde polecam Pati!

dziękuję bardzo :)

~;)   Opublikowane: 2008-08-14 20:23:26 - użytkownik niezarejestrowany

~;)

mam pytanko. czy robisz rowniez na stopach bo ja robilam gdzieindziej a juz nie wyglada to za ciekawie i trzeba by bylo uzupelnic czekam na odp jak mozesz pisz klrz@wp.pl

~postronna   Opublikowane: 2008-08-27 15:37:16 - użytkownik niezarejestrowany

~postronna

każdy robi paznokcie i na każdym zakręcie jedni żle drudzy dobrze mało ważne, zależy czy klientka ma ochotę wrócic do ciebie czy nie, nie ma reguły .zasada jedna KLIENT NASZ PAN .nastolatki normalne ze szukają taniej a osoby ,które płaciły po 100 zl i im tam odpowiada to nie zmienią i tak zdania.pozdrawiam

~gosia   Opublikowane: 2008-08-27 22:20:10 - użytkownik niezarejestrowany

~gosia

moim zdaniem paznokcie nie są prawidłowo zbudowane, ale w Bolesławcu raczej nie znam osoby, która by je robiła idealnie... a jak są "stylistki z prawdziwego zdarzenia" to może ze dwie. ale macie rację, jak komuś się podoba wykonanie, to nie patrzy na prawidłową budowę, bo się na tym nie zna, tylko ocenia ostateczny efekt. pozdrawiam wszystkie stylistki i najlepszą radą jest ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ;)

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona < 1 2

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info