Bolec.Info
Gdy tylko potrzebujesz - Bolesławiec dla Ciebie!
Wydanie nr 325, 7 października 2008r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
Starosta Bolesławiecki Cezary Przybylski gościem Bolec.Info - zobacz odpowiedzi!
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 Ogłoszenie ze zdjęciem PIĘKNA DZIAŁKA NA WSI (Sprzedam)
 MONITOR NEC (Sprzedam)
 Lokal pod wynajem (Najmę - Wynajmę)
 OKAZJA OPEL VECTRA 95 ROK 1,7 TD (ISUZU) (Sprzedam)
 Wynajme Mieszkania (Najmę - Wynajmę)
 Szukam pracy (Szukam pracy)
 Komputer PC (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Komunikacja autobusowa w Bolesławcu
ma syfiaste autobusy
ma za drogie bilety
jest zbędna
to komfortowe podróżowanie
codziennie mnie wozi
nie mogę bez niej żyć
a co to takiego?

Wyniki sondy - Opinie

Pogoda w Bolesławcu

Wszystkich Bolecnautów: 2708

On-line:

Agat, Arcadioosh, Calahan, mirko, mirko, nowator, piotrek,

Bolecnautów: 7, Gości: 212

Strona główna > BolecForum > Bolecnauci komentują > Znajdź swój STYL

BolecForum

Bolecnauci komentują
Znajdź swój STYL

ZNAJDŹ SWÓJ STYL
Jeśli masz problem z doborem ubrań, nie wiesz jakie kolory do Ciebie pasują, jaki krój spódnicy powinnaś wybrać albo w jakich bluzkach będziesz ładnie wyglądać, NAPISZ na findyourstyle@gazeta.pl

Pomogę okreslić Twój typ urody, podpowiem jak powinnaś się ubierać aby podkreślić zalety i ukryć wady.

Doradzam w zakresie ubioru i makijażu, opierając się na teorii typów urody i figury.

PORADA JEST BEZPŁATNA. AKCJA TRWA PRZEZ 2 TYGODNIE

Aby uzyskać poradę proszę pisać na adres podany w tym ogłoszeniu. W mailu proszę zawrzeć dokładny opis swojej osoby. Kolor włosów, oczu, ust, znamion, zabarwienie cery, kolor opalenizny, rzęs i brwi. Także dokładny opis swojej figury. Można także wysyłać zdjęcia, do czego zachęcam, będzie można wyciągnąć dokładniejsze wnioski. W razie obawy przed wykorzystaniem zdjęć niezgodnie z przeznaczeniam można zamazywać twarze itp., wtedy na jego podstawie bedzie przeprowadzana analiza tylko pod kątem doboru ubrań.
Dodatkowe informacje:
Cena:0
Ważne do:17 lipca 2008r. godz. 18:09
Dane ogłaszającego:
Autor ogłoszenia:Find Your Style
Adres e-mail:findyourstyle@gazeta.pl
Tablica ogłoszeń - Komercyjne - Usługi - Dodaj nowe ogłoszenie

Pokaż/ukryj komentowany tekst

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona 1

~didi   Opublikowane: 2008-07-03 18:56:03 - IP: aajj106.neoplus.adsl.tpnet.pl

~didi
Zdjęć: 0

buahahahah :))))))))))))wielka bzdura ! to co napisane jest w ogłoszeniu, jest nie możliwe do zanalizowania na podstawie maila pewnie chodzi o wyłapywanie adresów mailowych :))) Powodzenia dla naiwnych :)
PS. od takich usług w naszym mieście jest P. Ala z Zabobrza ;)
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

Inka87   Opublikowane: 2008-07-03 21:21:03

Inka87

didi a gdzie tę kobietę (p.Alę) można znaleźć?masz jakiś namiar?

nie chcę byś próbowal dostosować mój sposób wypowiedzi do własnych preferencji estetycznych...

~XOXLX   Opublikowane: 2008-07-03 21:58:02 - IP: bcp99.neoplus.adsl.tpnet.pl

~XOXLX

Hmmm...didi jak zwykle sceptyczna hehe, czy ty zawsze jesteś na "nie":) z tego co wiem, to jest to akcja marketingowa, takie "badanie rynku" przed wprowadzeniem usługi w Bolesławcu:) A przez internet można takie sprawy weryfikować, np. na forum dla kobiet kobieta.pl profesjonalne stylistki też doradzają w "tych" sprawach więc chyba się da

~   Opublikowane: 2008-07-04 08:54:17 - IP: bdg76.neoplus.adsl.tpnet.pl

~

~didi napisał(a):

Hahaha, jedna Pani Ala na całe miasto, pogieło cie? No i coś słabo sie reklamuje ta Pani...

~didi   Opublikowane: 2008-07-04 11:34:34 - IP: aacl16.neoplus.adsl.tpnet.pl

~didi

~ napisał(a):

~didi napisał(a):

Hahaha, jedna Pani Ala na całe miasto, pogieło cie? No i coś słabo sie reklamuje ta Pani...

Ona nie potrzebuje reklamy... i bez niej jest się ciężko umówić na spotkanie z P. Alicją :))) Byłam, widziałam jak taka sesja wygląda, więc wiem co pisze :)
I wypraszam sobie teksty w stylu "pogieło cię" prostaccy Formowicze.

~XOXLX   Opublikowane: 2008-07-04 17:12:31 - IP: bdg76.neoplus.adsl.tpnet.pl

~XOXLX

Hehe, napisałam do tego całego findyourstyle

powiem wam, że całkiem całkiem. wszystko to w sumie już wiedziałam co mi napisali, bo na tym forum dla kobiet, o którym pisałam dali mi podobne rady, ale np. doradzili kolor "miętowy" o czym wogóle nie myślałm, że będzie mi pasował...No i tylko chłodne odcienie barw, gdzie zawsze myślałam, że do twarzy mi w pomarańczowym :P

~didi   Opublikowane: 2008-07-06 11:27:13 - IP: bae23.neoplus.adsl.tpnet.pl

~didi

~XOXLX napisał(a):
Hehe, napisałam do tego całego findyourstyle

powiem wam, że całkiem całkiem. wszystko to w sumie już wiedziałam co mi napisali, bo na tym forum dla kobiet, o którym pisałam dali mi podobne rady, ale np. doradzili kolor "miętowy" o czym wogóle nie myślałm, że będzie mi pasował...No i tylko chłodne odcienie barw, gdzie zawsze myślałam, że do twarzy mi w pomarańczowym :P

to fajnie że jednak można coś tam się dowiedzieć, a nie tylko zostawić swój adres mailowy ;)

~malwina   Opublikowane: 2008-07-06 19:55:21 - IP: dynamic-78-8-48-133.ssp.dialog.net.pl

~malwina

błahaha-Pani Ala Co to jakaś wyrocznia? Wystarczy się odwołać do swojej wyobraźni bo żadna tam pani Ala ( z całym szacunkiem dla niej) czy inna jakaś tam pani nie jest Wam potrzebna. A skoro już o tej PANI mowa to jak oglądałam jej program( już go nie oglądam z obawy iż czkawka od śmiechu mnie zabije) to sorki ale ta PANI to powinna odświeżyć swoją "wiedzę" w tym temacie. jest zatrzęsienie gazet i macie internet Wyluzujcie wodze wyobraźni-to Wy same wiecie w czym się dobrze czujecie. Tylko jeszcze trzeba troszkę odwagi i do dzieła!Pozdrawiam!

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona 1

Copyright © 2003-2008 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu
Kontakt: Redakcja: redakcja@bolec.info   |   Marcin Status GG   |   Artur Status GG   |   Kasia Status GG       Dział Reklamy: reklama@bolec.info,  tel. +48 501 623 553, +48 508 127 557