Bolec.Info
Bolesławiec dla Ciebie - Istotne informacje z powiatu bolesławieckiego
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 SPRZEDAM (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem For Home dla Ciebie dla Twojego domu... (Dam pracę)
 PILNIE SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Administracja i polityka > Praca w przedsiębiorstwie RADE

BolecForum

Administracja i polityka
Praca w przedsiębiorstwie RADE

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 3 4 5 6 7 8

~y   Opublikowane: 2008-12-08 00:59:52 - użytkownik niezarejestrowany

~y
Zdjęć: 0

"Sokrates masz taki madry nick a nie umiesz go wykorzystac. Myslisz ze jak jestes studentem to mozesz krytykowac osoby z "gorszym" wykrztalceniem? Nawet jesli jestes nieprzecietnie inteligenty to kultury ci brak. Swinia swinią zawsze bedzie. I mimo iz wypowiadasz sie w miare logicznie i sensownie to pasujesz do grupy tzw. "krzykaczy" i bydla.

Co do pracy to nie wiem, nie pracowalem, ale jest ogloszenie ze potrzebuja pracownika do obslugi klienta.. 1500 brutto....
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

~   Opublikowane: 2008-12-08 16:47:42 - użytkownik niezarejestrowany

~

~y napisał(a):
"Sokrates masz taki madry nick a nie umiesz go wykorzystac. Myslisz ze jak jestes studentem to mozesz krytykowac osoby z "gorszym" wykrztalceniem? Nawet jesli jestes nieprzecietnie inteligenty to kultury ci brak. Swinia swinią zawsze bedzie. I mimo iz wypowiadasz sie w miare logicznie i sensownie to pasujesz do grupy tzw. "krzykaczy" i bydla.

Co do pracy to nie wiem, nie pracowalem, ale jest ogloszenie ze potrzebuja pracownika do obslugi klienta.. 1500 brutto....
Dzięki za informację opracy.Słyszalem,że na hali produkcyjnej w Hormanie można zarobic po 3tyś z nadgodzinami,a wcale nie trzeba tak zasuwac!

~Sokrates   Opublikowane: 2008-12-08 19:15:44 - użytkownik niezarejestrowany

~Sokrates

~y napisał(a):

Dziękuję za tą w miarę konstruktywną krytykę oraz ciepłe słowa pochwały. Co do wykorzystania nicku to powiedz mi jak mam go wykorzystać? czekam na ciekawe propozycje
Kultury mi nie brak na forach tematycznych gdzie zbierają się normalni ludzie a nie fanatycy i dyslektycy (nie nie dyskryminuje dyslektyków). Tak jestem świnią dla ludzi którzy pierw piszą a potem myślą lub kogoś oczerniaja.. sprawia mi przyjemność ściaganie ich do parteru bo to jest czysty trollizm ("to" mam namyśli ich zachowanie) w mechanizmach prostej netykiety który zwalczam.

Nie nie jestem lepszy tylko dla tego że chodze na studia.. kawał życia mam przed sobą.. ale chcę ukazać że znam wielu naprawde inteligentnych ludzi bez studiów i jak się chce to da rade.. wystarczy troche myśleć a nie takie rzeczy odwalać ;)

Tak jestem "krzykaczem" ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa bo moje krzyki wielokrotnie przepędzały tzw "trolli forumowych" :)

Dobra zakończmy na tym offtop w który się niestety wmieszałem.
Z tego co mi wiadomo miał być to temat o treści czysto informacyjnej dla ludzi znających podstawy netykiety lub przynajmniej życiowej kultury. Temat jest by pozyskać jakieś informacje o RADE. Jeśli ktoś będzie nadal kozaczył to chętnie się w przyszłości wmieszam

Powodzenia w zdobywaniu wiedzy i co złego to nie ja ;) mam nadzieje że trolle już nie zawitają i normalni userzy bolec.info będą mogli tu normalnie porozmawiać lub się popytać o jakieś informacje.

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info