Bolec.Info
Bolesławiec - największa baza ogłoszeń drobnych z regionu
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 SPRZEDAM (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem For Home dla Ciebie dla Twojego domu... (Dam pracę)
 PILNIE SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Handel i usługi > BOLESŁAWIECKA PORODÓWKA

BolecForum

Handel i usługi
BOLESŁAWIECKA PORODÓWKA

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 > >>

mildzia   Opublikowane: 2008-08-26 12:22:50

mildzia
Zdjęć: 0

Szczerze mówiąc wolę pojechać z bólami te 30 czy 40 km niż wyrzucać później sobie jakby coś poszło nie tak , że mogłam coś zrobić...
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

~Tutka   Opublikowane: 2008-08-26 15:14:00 - użytkownik niezarejestrowany

~Tutka

Dziewczyny, wiejcie stąd, wiem co mówię. Ja ostatnio do listy uszkodzeń, których tu doznałam w czasie porodu doliczam złamaną kość ogonową (nie miałam wcześniej czasu zrobić zdjęcia). Lista w ten sposób się wydłuża. Przypomnę: zostawiony kawał łożyska, szyjka w strzępach nie zszyta, 2 przepukliny, wypadanie narządów.... Tak można wyglądać po jednym zaledwie dziecku urodzonym w naszym szpitalu powiatowym. Wiem, że to jest żałosne, że człowiek płaci składki a mimo to musi zasuwać kilometrami do szpitala w innym mieście i uważam że skandalem jest, że miasto powiatowe, jakim jest Bolesławiec ma szpital na takim poziomie. Ale uważam że wyjazd w inne miejsce jest na dzień dzisiejszy jedynym sensownym rozwiązaniem.

~   Opublikowane: 2008-08-26 16:04:03 - użytkownik niezarejestrowany

~

~Tutka napisał(a):
Dziewczyny, wiejcie stąd, wiem co mówię. Ja ostatnio do listy uszkodzeń, których tu doznałam w czasie porodu doliczam złamaną kość ogonową (nie miałam wcześniej czasu zrobić zdjęcia).

Okołoporodowe złamanie kości ogonowej, zdarza się co prawda rzadko. Dziwi mnie że nie miałaś czasu iść do lekarza, przecież by Cię bolało.

Myślę, że cała szopka z Bolesławiecką Porodówką to przewrażliwienie. Wiadomo że to nie jest hotel 5 gwiazdkowy, a koło Was nie będzie cały czas ktoś stał i wszystko robił. Korzystałam z usług porodówki jak i ginekologii i jak najbardziej jestem zadowolona.

~Tutka   Opublikowane: 2008-08-26 16:08:39 - użytkownik niezarejestrowany

~Tutka

Nie miałam wcześniej sily iść. Inne rzeczy widać bardziej mnie bolały.

~ewcia   Opublikowane: 2008-08-26 17:52:37 - użytkownik niezarejestrowany

~ewcia

ja tez korzystalam z tej porodoki w 2004r byl to moj pierwszy porod i nienarzekam ,a wrecz przeciwnie jestem zadowolona moj porod odbieral dr,bartkowiak.a lekarem prowadzacym byla p.dr.szwaj i naprawde jestem zadowolona ,a te opisy to sa dlamnie dziwne i nieprawdobodobne,nawet moja bratowa i szwagierka rodzily w boleslawcu i tez sa zadowolone..... :) :) :)

~Tutka   Opublikowane: 2008-08-26 22:26:59 - użytkownik niezarejestrowany

~Tutka

Ewcia. Jak nie ma komplikacji, to faktycznie nie można narzekać. Zwłaszcza na personel pielęgniarski. Tu akurat była pełna kultura. Niestety w przypadku jakichkolwiek komplikacji lekarze są niestety beznadziejni.

klara   Opublikowane: 2008-10-21 13:50:09

klara

A czy ktoś orientuje się jak wygląda bolesławiecka porodówka teraz (tzn bez doktora B. i Ch.)? Czy są jakies zmiany na lepsze? Ponoć nowe łóżka porodowe maja kupić i juz nie zmuszają do porodów tylko na łóżku - można sobie samemu wybrać pozycję (np. na worku sako..), ale ile w tym prawdy to nie wiem... Jeśli jest ktos bardziej zorientowany to proszę o podzielenie sie informacjami:)

~   Opublikowane: 2008-10-21 22:10:30 - użytkownik niezarejestrowany

~

jest w bolesławcu choć jeden ginekolog godny polecenia lub okolicy, muszę się zdecydować na kogoś, ale wypowiedzi są głównie negatywne i nic ni podpowiadają, oprócz tego, że szpital w bolesławcu jest do bani.Kogo drogie Panie możecie gorąco polecić!

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 > >>

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info