Bolec.Info
Bolesławiec dla Ciebie - Istotne informacje z powiatu bolesławieckiego
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 SPRZEDAM (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem For Home dla Ciebie dla Twojego domu... (Dam pracę)
 PILNIE SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Handel i usługi > Dobry weterynarz w Bolcu

BolecForum

Handel i usługi
Dobry weterynarz w Bolcu

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

~a   Opublikowane: 2008-06-28 21:59:38 - użytkownik niezarejestrowany

~a
Zdjęć: 0

polecam Pana D. , pomógł moim zwierzakom nie jeden raz i to w dodatku on uratował mi psa wszyscy inni powiedzieli ze trzeba mu amputowac łapę a on jeden powiedział ze ję uratuje. i pies żył sobie szczęśliwie biegając na 4 łapach a nie na 3. ale Pan D. jest godny polecemna a nie ten pan co pracuje u niego, bo on nawet nie ma podejscia do zwierząt!

Zmoderowano 30.08.2008 godz.2:41 - powód: Nazwiska (Calahan)
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

PitBull   Opublikowane: 2008-08-28 13:56:22

PitBull
Zdjęć: 3

Witam.Moze mi ktoś doradzić dobrego weterynarza który w dobry sposb bez zbednych komplikach wysterlizuje mi kotkeI przyblizona cena zabiegu interesowałaby mnie,oraz czy beda potrzebne lekarstwa po zabiegu..Interesują mnie koszty całego zabiegu z poźniejszym leczeniem..Nieznam sie na tym wiec prosze o pomoc:)

Crevez chiens, si vous n'etes pas contents!!

sienka   Opublikowane: 2008-08-28 16:42:07

sienka

http://www.animalsdoctor.pl/ POLECAM

agastaffbull   Opublikowane: 2008-08-28 17:11:42

agastaffbull
Zdjęć: 20

PitBull napisał(a):
Witam.Moze mi ktoś doradzić dobrego weterynarza który w dobry sposb bez zbednych komplikach wysterlizuje mi kotkeI przyblizona cena zabiegu interesowałaby mnie,oraz czy beda potrzebne lekarstwa po zabiegu..Interesują mnie koszty całego zabiegu z poźniejszym leczeniem..Nieznam sie na tym wiec prosze o pomoc:)

Zdecydowanie polecam lecznicę Pani S. i Pana S. na Staszica, tuż za budynkiem PZU. Korzystam z ich usług od początku powstania ich gabinetu i jestem bardzo zadowolona z ich usług! Sterylizowałam u nich 2 własne kotki i kilka innych, którymi opiekuje się w pracy moja mama oraz kastrowałam u nich 2 kocury. Wszystko odbyło się bez komplikacji, a zabiegi przeprowadzane są z zachowaniem odpowiednich procedur, tj. zwierzę przed podaniem narkozy jest ważone, a po zabiegu wraca do domu dopiero po wybudzeniu się i upewnieniu, że wszystko jest OK. Ceny nie pamiętam-musisz spytać w lecznicy. Jesli zajdzie taka potrzeba, to można umówić się z weterynarzami i odebrać zwierzaka za kilka dni.
Co ważne-cięcie jest malutkie, jedynie na 3 szwy. Leki po zabiegu nie są potrzebne, zwierzę dostaje w lecznicy antybiotyki i lek przeciwbólowy.
Przestrzegam natomiast przed panem D. z Bożejowic. O mało nie zabił mojej kotki podczas sterylizacji-narkozę podał "na oko" (przyznał się potem do tego), oczywiście przedawkował, kotce zatrzymało się krążenie, długo ją reanimował i jak sam potem przyznał-nie wierzył, że ją odzyska! Bogu dzięki przeżyła, ale ile się nacierpiała, a my razem z nią, tego opisac się nie da! Mało tego-miała rozorany cały brzuch, 11 szwów, a do domu-po takich komplikacjach wydał ją nam od razu, jeszcze nieprzytomną! Do końca życia nie zapomnę tego horroru, to była rzeźnia! To cud, że kotak przeżyła i szybko doszla do siebie, ale okropnie cierpiała!
W leczeniu mojego psa też popełnił kilka błędów (mylne diagnozy), nie brał pod uwagę moich sugestii ( w końcu ja najlepiej znam swoje zwierzaki!), a później inni weterynarze przyznali mi rację, że to moje spostrzeżenia były trafne. Tak więc przestrzegam i odradzam!

Zmoderowano 30.08.2008 godz.2:42 - powód: Nazwiska (Calahan)

~Jolaes   Opublikowane: 2008-08-29 14:47:01 - użytkownik niezarejestrowany

~Jolaes

ja dorzuce swoje trzy grosze - Pan D. od wielu lat zajmuje sie naszymi zwierzetami, jest kompetentny, mily i niezawodny
pan ktory tam pracuje zna sie na tym co robi i jest w tym b. dobry a ze skapi usmiechu..taki juz jest ale goraco polecam obu panow

pozdrawiam serdecznie i zycze wielu sukcesow - Jola ( obecnie ze Szwecji) :)

Zmoderowano 31.08.2008 godz.18:01 - powód: Nazwiska (Calahan)

agastaffbull   Opublikowane: 2008-08-29 14:52:01

agastaffbull
Zdjęć: 20

~Jolaes napisał(a):
ja dorzuce swoje trzy grosze - Pan D. od wielu lat zajmuje sie naszymi zwierzetami, jest kompetentny, mily i niezawodny
pan ktory tam pracuje zna sie na tym co robi i jest w tym b. dobry a ze skapi usmiechu..taki juz jest ale goraco polecam obu panow

pozdrawiam serdecznie i zycze wielu sukcesow - Jola ( obecnie ze Szwecji) :)

A w mojej sytuacji się nie sprawdził i to nie raz! Kto robi operacje w ogólnym gabinecie, przy otwartych drzwiach, gdzie podczas zabiegu co rusz ktoś zagląda lub wchodzi do gabinetu?!?!? To tylko jeden z przykładów niedociągnięć, którymi mi się naraził, resztę wymieniłam w poprzedniej wypowiedzi.
Jeśli chodzi o zwierzęta gospodarskie-jest naprawdę dobry, ale już nie powierzyłabym mu opieki weterynaryjnej nad psem czy kotem...

Zmoderowano 31.08.2008 godz.18:04 - powód: Nazwiska (Calahan)

~~~   Opublikowane: 2008-08-29 21:04:18 - użytkownik niezarejestrowany

~~~

Zdecydowanie polecam pana Piotra K

Zmoderowano 31.08.2008 godz.18:02 - powód: Nazwiska (Calahan)

~DosiaSamosia   Opublikowane: 2008-08-31 12:05:28 - użytkownik niezarejestrowany

~DosiaSamosia

PitBull napisał(a):

Polecam Panią dr S. z lecznicy za PZU ul. Staszica. Myślę, że 100 zł wystarczy, można wypożyczyć w lecznicy specjalne "śpioszki", żeby kotka nie wygryzła szwów. Miła, kompetentna, oddaje zwierzątko wybudzone i w dobrej formie. Polecam. Sterylizowała dwie moje kotki. Mają się świetnie.

Zmoderowano 31.08.2008 godz.18:01 - powód: Nazwiska (Calahan)

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info