Bolec.Info
Bolesławiec dla Ciebie - Istotne informacje z powiatu bolesławieckiego
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 SPRZEDAM (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem For Home dla Ciebie dla Twojego domu... (Dam pracę)
 PILNIE SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Handel i usługi > WRÓŻKA...- prawdę Ci powie...

BolecForum

Handel i usługi
WRÓŻKA...- prawdę Ci powie...

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 1 2 3 4 5 > >>

~ewa   Opublikowane: 2008-08-26 00:48:27 - użytkownik niezarejestrowany

~ewa
Zdjęć: 0

do kariny ja rownież byłam u wróżki w dobrej i oczywiście nie wszystko ale kilka spraw mi się przytrafiło jedna o której wiedziałam a ona nie miała pojęcia też.wywróżyła mi również miłość i jak na razie od 6 lat jestem w zwiazku i jak mi wywrużyła z szatynem,co bedzie kiedys ,nie wiem ale z pewnoscia odwiedze w tym celu jeszcze raz pania krysie.pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

~sceptyk   Opublikowane: 2008-08-26 12:26:03 - użytkownik niezarejestrowany

~sceptyk

Nigdy nie wierzyłam we wróżki i "przepowiednie", ale jakiś rok temu zaczełam wierzyc, że cos w tym jest. W całkiem obcym mieście w zaczepił mnie jakiś MĘŻCZYZNA i zapytał czy możemy chwilę porozmawiać. Powiedział, że widzi w moich oczach wszystkie moje problemy, zaczął przestrzegać przed niektórymi osobami i odradzał to, co chciałam akurat zrobić...Nie mam pojęcia jak to możliwe, ale wiedział spod jakiego znaku zodiaku jestem, jak mam na imię (powiedział, że albo xxx albo xxx i rzeczywiście trafił jedno z dwóch:), wiedział o czym akurat myślałam, ostrzegał w konkretnej sprawie (!) no i wogóle, opowiedział mi o moim charakterze i osobowości. Byłam w totalnym szoku, ja się nic nie odzywałam a on tyle mi o mnie opowiedział! co wazniejsze jego rady ustrzegły mnie od popełnienia wielkiego błędu (nie chodzi o miłość i inne "popularne" u wróżek ostrzeżenia).

Na koniec zapytałam skąd on to wszystko wie, czy jest jakims jasnowidzem czy co, a on mi na to, że nie, że czasami zdarza mu się popatrzeć na kogoś i po prostu WIEDZIEĆ różne rzeczy o tej osobie, ale trafia mu się to rzadko. Zaczął się śmiać i powiedział, że jego mama była wróżką i chyba trochę na niego przeszło

Nie chodzę do wróżek ani nie wierzę w ich taroty, fusy itp., ale nie mogę zapomnieć o tym facecie i jego "przepowiednaich"

muszysko   Opublikowane: 2008-08-26 14:30:28

muszysko
Zdjęć: 1

ja bym sie chetnie kiedys wybrala do hipnotyzera, ale do takiego z prawdziwego zdarzenia.

sa malarze ktorzy zamieniaja slonce w zolta plame i artysci ktorzy swoim talentem i inteligencja potrafia zolta plame zamienic w slonce PABLO PICASSO

derti   Opublikowane: 2008-08-27 12:14:54

derti

karol88 napisał(a):
no gdzie te wróżki u nas są dajcie namiar

czy do tych wróżek trzeba się jakoś umawiać czy nie

~przemo   Opublikowane: 2008-08-27 14:37:47 - użytkownik niezarejestrowany

~przemo

no co ty do wróżek nie trzeba się umawiać - przecież one wiedzą kiedy do nich przyjdziesz ;)

mirko   Opublikowane: 2008-08-27 15:25:25

mirko

dobre. to powinno dać dziewczynom do myślenia :)

posiadam 3 zaproszenia na www.hd-bits.ro

~TR   Opublikowane: 2008-08-27 23:54:04 - użytkownik niezarejestrowany

~TR

Ludzie, mamy XXI wiek, internet, telefony komorkowe, tanie linie lotnicze, SMSy, DVD, MP4, i-Pody, klimatyzacje w autach i domach, a WY wierzycie we wrozki W elfy tez wierzycie? Pomyslcie - gdyby taka osoba umiala przewidziec przyszlosc, to by sobie zagrala na Gieldzie i teraz plywala by po Morzu Karaibskim wlasnym 40sto metrowym jachtem, a nie siedziala w zatechlej dziurze i wrozyla za tanie wino....A tym co wierza dalej w te bajki polecam "wrozki" w szpitalu na 1000lecia

~memento_mori   Opublikowane: 2008-08-28 09:49:56 - użytkownik niezarejestrowany

~memento_mori

~karina napisał(a):
Ja byłam w Dobrej U wróżki i z ręką na sercu moge napisac że wszystko co mi powiedziała to sie sprawdzilo.Potrafiła mi powiedzieć o moich bliskich,co mnie spotkało wczesniej i rozwiała moje wątpliwości dotyczące mojeo zdrowia.Nawet podała mi adres do lekarza w Nowogrodzcu który leczy ludzi chorych na kręgosłup.Mi lekarze z Bolesławca skazali na Inwalidztwo a dzieki tem ,że ona mi o nim powiedziała to pojechałam i teraz odzyskałan władze w nodze.Jeżdze do niej i z każdym problemem i po porade a ona zawsze potrafi mi pomóc.Osobiście polecam panią Kasie bo to życiowa kobieta z duzą dozą rozsądku.Jest rzetelna i nie opowiada żadnych bajek jak to potrafi duzo oszustow.Naprawde polecam

Ja ci mogę podać link do słownika ortograficznego - pomaga i za darmo.

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 1 2 3 4 5 > >>

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info