Bolec.Info
Bolesławiec - największa baza ogłoszeń drobnych z regionu
Wydanie nr 418, 8 stycznia 2009r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 SPRZEDAM (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem For Home dla Ciebie dla Twojego domu... (Dam pracę)
 PILNIE SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Ogłoszenie ze zdjęciem transport osobowy (Oferuję)
 reklama na samochód (Inne)
 FIAT SEICENTO VAN (Sprzedam)
 sprzedam fiata cinquecento 700 (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Najważniejsze wydarzenie 2008 roku to:
Otwarcie wyremontowanego kina Forum
Zabójstwo taksówkarza z Bolesławca
Modernizacja wiaduktu kolejowego
Maria de Mattias patronką Bolesławca
Burniak traci mandat radnego
Uroczystości otwarcia 40m chodnika
Śmierć Bluesa nad Bobrem - afera koncertowa
Bolec.Info nie zniknie z sieci! - II BolecParty
Szpital z certyfikatem ISO
25 lat Państwowej Szkoły Muzycznej
Mięso z dioksynami w Bolesławcu
Rozpoczęcie budowy Centrum Ceramiki
inne
Wydarzenia w Galerii Concordia

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Kultura i rozrywka > Gdzie robić wesele??

BolecForum

Kultura i rozrywka
Gdzie robić wesele??

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>

~Dut~   Opublikowane: 2008-10-12 10:41:45 - użytkownik niezarejestrowany

~Dut~
Zdjęć: 0

z tego co wiem to w kasynie nie robią juz imprez, byłem tam kiedys na weselu u kolegi i nawet mi sie podobało, jedzenie było dobre i duzo tego było, kobieta ktora to prowadziła tłumaczyła mu ze w poprawiny do jakiejs okreslonej godziny musza sie zwijac bo jednostka wojskowa tak funkcjonuje, rano musi byc porzadek i ani sladu po imprezie, tyle ze on sam ustalał warunki z nią a nie rodzice, a wy ludzie narzekacie bo wasi starzy za wszystko płaca, ustalają, a wam nawet nie mówią o tym, potem sie na własnym slubie wkurzacie, bo nie wiecie o tym czy o tamtym, to nie jest "sweet 16een", mówie tak bo sam z żoną robiłem wesele, zapłacilismy prawie za wszystko sami, sami tez ustalalismy warunki, nie było to w Bolesławcu, mam rade dla młodych, ustalajcie sami z organizatorami warunki, rodzice robią za was wszystko, a potem narzekacie-żenada.
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

~   Opublikowane: 2008-12-09 17:41:07 - użytkownik niezarejestrowany

~

~maxiu weselnik napisał(a):
Witam mam pytanko :) Chce zrobić wesele na 250 osób (jest to sporo i sala też powinna być spora), piszecie tutaj na shanghaj czy prnjavor albo oleńka. OK ale chodzi mi o liczbę miejsc ile wchodzi osób na tą salę. No i jeśli jeszcze cene ORIENTACYJNIE byście napisali to fajnie by było. Może być również sala do wynajęcia bez obsługi.Bo kucharki to nie problem. Bardzo proszę piszcie jak najwięcej info. Błagam bo nie wiem co mam wybrać.

witam, serdecznie polecam Pałac w Brunowie, Można tam zrobic weselę nawet na 300 osób( cena fakt nie jest tanio, 180 zł od Osoby) a jeżeli okaże się komuś za drogo to polecam salę w TomaszowieBolesławieckim ( świetna i przestronna sala), robiłem tam już kilka wesel, poniewarz prowadzę usługi gastronomiczne po wiejskich salach i pracuję jako kucharz w Pałacu w Brunowie, jeżeli ktoś potrzebuje Obsługę wesela lub innych imprez,serdecznie zapraszam do mnie ziolek20@onet.eu ;)

~jaco5521@wp.pl   Opublikowane: 2008-12-09 21:00:05 - użytkownik niezarejestrowany

~jaco5521@wp.pl

POLECAM RESTAURACJE OLIMPIA NA BASENACH ODKRYTYCH BARDZO LADNY WYSTROJ WNETRZA I PROFESJONALNA OBSLUGA

~slawo   Opublikowane: 2008-12-10 12:46:41 - użytkownik niezarejestrowany

~slawo

Wczoraj byliśmy w prnjaworze. Szef powiedział,ze cena z poprawinami to 140-160 zł, żadnych konkretów, na pytanie jaka cena za sobotę (gdyz poprawin w ogóle nie robimy ) nie wiedział co odpowiedzieć, też ok 140-150zł, to chyba jakiś żart. Sala jak za czasów PRL-u, nic sie tam nie zmieniło, smierdzi starą knajpą, aha i jeszcze parking płatny 12zł oczywiście zrezygnowaliśmy

~   Opublikowane: 2008-12-10 15:25:45 - użytkownik niezarejestrowany

~

tez jestem zainteresowana tylko sobota....jakby ktos wiedzial to niech napisze gdzie nie drogo mozna zrobic z cateringiem

~   Opublikowane: 2008-12-10 15:28:56 - użytkownik niezarejestrowany

~

moze wiecie jak jest w podkowie?

~   Opublikowane: 2008-12-10 16:48:52 - użytkownik niezarejestrowany

~

NIE ROBIĆ

:P

~ja   Opublikowane: 2008-12-12 12:05:38 - użytkownik niezarejestrowany

~ja

witam ja polecam sale w tomislawiu ja placilam 900zl + liczniki( ok 150-200zl) ale sala jest super, w kuchni jest wszystko, rowniez jest piwnica gdzie mozna przechowywac alkohol, napoje
dwie osobne ubikacje, naprawde polecam, sala duza... tylko pytajcie sie, bo cos slyszalam, ze wlasciciele mieli ja sprzedac...pozdrawiam

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>

Copyright © 2003-2009 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu - Reklama na Bolec.Info