Bolec.Info
Gdy tylko potrzebujesz - Bolesławiec dla Ciebie!
Wydanie nr 319, 1 października 2008r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
Starosta Bolesławiecki Cezary Przybylski gościem Bolec.Info - możesz pytać o wszystko!
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 pokój!!! (Najmę - Wynajmę)
 wynajme kawalerke (Najmę - Wynajmę)
 sprzedam nokie 6300 (Sprzedam)
 kawalerka (Najmę - Wynajmę)
 Wynaj Mieszkania (Najmę - Wynajmę)
 SPRZEDAM MIESZKANIE (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem wózek wielofunkcyjny hatman (Sprzedam)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Komunikacja autobusowa w Bolesławcu
ma syfiaste autobusy
ma za drogie bilety
jest zbędna
to komfortowe podróżowanie
codziennie mnie wozi
nie mogę bez niej żyć
a co to takiego?

Wyniki sondy - Opinie

Pogoda w Bolesławcu

Wszystkich Bolecnautów: 2702

On-line:

lukassan,

Bolecnautów: 1, Gości: 41

Strona główna > BolecForum > Bolecnauci > PKO , chichoty imprezowe

BolecForum

Bolecnauci
PKO , chichoty imprezowe

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona < 1 2 3 4 5 > >>

~bolecnauta   Opublikowane: 2008-07-05 20:41:55 - IP: bco176.neoplus.adsl.tpnet.pl

~bolecnauta
Zdjęć: 0

jakoś brakło mi śmaiłości, miesiąc czekałem z decyzją czy napisać czy nie , parę dni temu znów wylądowałem w PKO [ tym razem już "w delegacji"] i odnoszę wrażenie , ze pewnym osobom ta wiedza da psztyczka w nos i wreszcie zaczną się liczyć ze słowami ... może nawet klientami; panie z działu obsługi kont osobistych-wzorowe pracownice , jak dla mnie pełna kultura , a pokoje obok -koszmar

ps. wszystkim nam się pewnie w pracy zdarzają plotki, imieniny, chichoty , ale wiadć tam jakieś dziwne klimaty ...
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

~   Opublikowane: 2008-07-06 01:46:30 - IP: azf115.neoplus.adsl.tpnet.pl

~

zazdroszczę koleżanką- nie ma jak to poimprezować na całego i oląć poje.... klientów na maxa :),a nie znosić codziennie ich głupie pierdo....i niezadowolenie.

~lilka   Opublikowane: 2008-07-06 02:02:38 - IP: abpr242.neoplus.adsl.tpnet.pl

~lilka

Dokładnie-jak mają jakiś problem to niech idą do prezesa banku a nie do dzień w dzień atakowanych mrówek które wykonują chore procedury i przepisy które im narzucono odgórnie za psie pieniądze. Rozwalają mnie klienci którzy mówią np a to wy przecież reklamujecie się z takim niskim procentem itp to jak to jest- a h.. ci w d... czy to ja zwykły pracownik ustalałem jak ma wyglądać ta j.. podchwytliwa reklama i procenty. Chroń dobre imię banku-przed czym przed robieniem ludzi w banbucho i wciskaniem im kitu. Ktoś popracuje w banku to zrozumie jakie to chore miejsce.

~   Opublikowane: 2008-07-06 02:44:22 - IP: abpt90.neoplus.adsl.tpnet.pl

~

Ja też troszkę dowalę bankom. Banki nastawione są tylko na kasę i jeszcze raz kasę wszelkim kosztem maskowania się pod przykrywką twój przyjaciel itp, czarowaniem klientów i utrzymywaniem z nimi fałszywych trwałych więzi w imię chorego zysku dla banku itp. Tak zresztą jest też w innych branżach. Tego wszystkiego uczeni są ci na dole, którzy dopiero po pewnym czasie zdają sobie sprawę że coś tu nie gra i coś jest nie tak z moralnością, etycznością i albo pną się w górę albo zmieniają zawód bo mają tego dość. Dodatkowo powiem wam że są specjalne bankowe jednostki które wyłapują wszelkie negatywne komentarze na forach o bankach i nie zdziwiłbym się jakby ten tutaj szybko znikł w porozumieniu z adminem.

ticolo   Opublikowane: 2008-07-06 10:50:30

ticolo

PKO BP SA jak przystało na każdą państwową instytucję traktuje klienta jak wroga, który tylko zawraca d... Tak samo jest na poczcie, na PKP, w wielu urzędach. Dopóki nie zmieni się mentalność kadry kierowniczej i szeregowych pracowników zasiedziałych w większości od czasów komuny to nic na lepsze się nie zmieni.

zasiu   Opublikowane: 2008-07-06 15:34:28

zasiu

ticolo napisał(a):
PKO BP SA jak przystało na każdą państwową instytucję traktuje klienta jak wroga, który tylko zawraca d... Tak samo jest na poczcie, na PKP, w wielu urzędach. Dopóki nie zmieni się mentalność kadry kierowniczej i szeregowych pracowników zasiedziałych w większości od czasów komuny to nic na lepsze się nie zmieni.

A tam zaraz komuna, ja wziąłem kredyt banku komercyjnym nie mającym nic wspólnego ze skarbem państwa i obsługę oceniam dużo gorzej niż w PKO BP. Nie mówiąc o durnych procedurach, kłamstwach pracowników, ogólnym bałaganie, opóźnieniach itp.

Z.A.S.I.U.: Zeta Artificial Sabotage and Infiltration Unit

~   Opublikowane: 2008-07-07 11:31:54 - IP: dynamic-87-105-51-248.ssp.dialog.net.pl

~

~ napisał(a):
Ja też troszkę dowalę bankom. Banki nastawione są tylko na kasę i jeszcze raz kasę wszelkim kosztem maskowania się pod przykrywką twój przyjaciel itp, czarowaniem klientów i utrzymywaniem z nimi fałszywych trwałych więzi w imię chorego zysku dla banku itp.

Zmartwie Cię: banki z założenia nastawione są na kasę, bo taką pełnią funkcję. Bank to nie jest filia Caritas'u i muszą zarabiać na klientach wciskając im swoje produkty bankowe
A że klienci są naiwni i wierzą w kredyty 0% to później pozostaje im płakać i dogadywać się z komornikiem :)

LUDZIE, CZYTAJCIE UMOWY PRZED PODPISANIEM, ZWŁASZCZA TO DROBNYM DRUCZKIEM ;)

Kwestia obsługi klenta to inna sprawa, wszystko jest pięknie do podpisania umowy, a później jest szara rzeczywistość...

~Dyrektor   Opublikowane: 2008-07-07 13:30:32 - IP: s01cfpi.pkobp.pl

~Dyrektor

Witaj bolecnauta.
Jestem przedstawicielem tego oddziału i z przykrością przeczytałem Twoją informację.
Zapewniam Cie, iż nie pamiętam, aby opisane sytuacje zdarzały się poprzednio.
Niestety forum jest miejscem gdzie można formułować dowolne opinie, wypowiedzi nie uzasadniając, czy dowodząc ich zasadności.
Jeśli taka sytuacja miała miejsce, to przyjdź proszę do kierownictwa oddziału na rozmowę. Zapewniam, iz będziesz wysłuchany. W ten sposób najlepiej kreować i poprawiać rzeczywistość, zamiast ją wyłącznie kontestować. Przy okazji można skrzywdzić wielu innych.
Pozdrawiam,

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona < 1 2 3 4 5 > >>

Copyright © 2003-2008 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu
Kontakt: Redakcja: redakcja@bolec.info   |   Marcin Status GG   |   Artur Status GG   |   Kasia Status GG       Dział Reklamy: reklama@bolec.info,  tel. +48 501 623 553, +48 508 127 557