| | | Bolecnauci | | | reforma oswiaty a prywata dyrektorów szkół państwowych. | | |
|
|
|
| ~ |
Opublikowane: 2008-09-07 14:38:17 - użytkownik niezarejestrowany |
|
|
|
 Zdjęć: 0
zgadzam sie z czesławem, ponadto, doświadczony, nikt ci nie narzuca szkoły, do której np. mozesz posłac dziecko, jak ci nie pasi poślij do wroclawia, nie rzuca sie tez anonimowych oszczerstw lub jak kto woli mocnych opinii, chcę zauwazyc ze zarówno prokuratorzy jak i nauczyciele ( dyrektorzy szkól ) sa urzędnikami państwowymi, wiec za ich znieważanie mozna miec spore kłopoty...Wiec myślę, ze masz konkrety poparte dowodami, bo jak nie, to lepiej mysl co mówisz... |
|
|
|
| Zgłoś do moderacji |
Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź |
|
|
|
|
|
| ~Nauczyciel bez poparcia |
Opublikowane: 2008-09-08 18:47:35 - użytkownik niezarejestrowany |
|
|
|
 Zdjęć: 0
Całkowicie zgadzam się z Doświadczonym. Układy polityczne obu panom dyrektorom pozwoliły na prowadzenie biznesu w szkołach, których byli i nadal są Stefanik dyrektorami. Inni nauczyciele nawet nie śmieliby pisnąć, że też chcieliby otworzyć w tej samej szkole co ich dyrektor swojej prywatnej. Wiem że to tylko mogło się szczęśliwie zdażyć wyłącznie tym dwóm. To naprawdę nie zrządzenie losu, a polityczne zarzadzenie losem. To tak jak Ave, ktoś stwierdził. |
|
|
|
| Zgłoś do moderacji |
Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź |
|
|
|