Bolec.Info
Bolesławiec - portal tworzony z pasją, nie dla pieniędzy
Wydanie nr 383, 4 grudnia 2008r.
 Ustaw jako stronę startową! Aktualności w Twojej skrzynce?
Użytkownik: Hasło:
  Zarejestruj się - Nie pamiętasz hasła? 
BolecForum
Rozpocznij nowy temat
Przeglądaj wszystkie fora
BolecForum - dyskusje pod ogłoszeniami
BolecForum - dyskusje w BolecAlbumie
Album Bolec.Info
BolecOgłoszenia
 spodnie ciążowe (Sprzedam)
 Praca w weekend (Szukam pracy)
 SZUKAM PRACY (Szukam pracy)
 Poszukujemy Orkiestry, zespołu na wesele 27 czerwc (Inne)
 Sprzedam mieszkanie własnościowe komunalne (Sprzedam)
 Ogłoszenie ze zdjęciem sprzedam srebrne kolczyki i biżuterię (Handel)
 Ogłoszenie ze zdjęciem sklep z Polską i Włoską biżuterią (Handel)
Wszystkie ogłoszenia
Sonda Bolec.Info

Forsowana przez Stowarzyszenie Via Sudetica "Gliniada"
to najważniejszy punkt promocji Bolesławca
doskonały sposób na zjednoczenie bolesławian
to pomysł B. Nowaka, jak zostać prezydentem miasta
to tylko jedna z wielu części strategii promocji miasta
to bezmyślna, niezdrowa zabawa w mazanie blotem
umrze szybciej niż Blues nad Bobrem
a co to takiego?

Wyniki sondy - Opinie

Strona główna > BolecForum > Bolecnauci > Schronisko dla psów w Bolesławcu

BolecForum

Bolecnauci
Schronisko dla psów w Bolesławcu

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>

Jasiu82   Opublikowane: 2008-10-09 12:26:08

Jasiu82
Zdjęć: 0

moja zona sie nei wypowiada. ale nei wiem po co ten szum jak i tak schroniska nie bedzie, bo rozmawialem o tym z osobami co sa w urzedzie
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź  

~karola   Opublikowane: 2008-10-10 11:57:46 - użytkownik niezarejestrowany

~karola

poprostu zejdz z tematu to sie okaze czy bedzie schronisko czy nie narazie jest i osoby ktore sie tym zajmuja i ja zrobimy wszystko zeby bylo w leprzych warunkach my serce jeszcze mamy...

~ja   Opublikowane: 2008-10-10 12:11:30 - użytkownik niezarejestrowany

~ja

jak macie serce to przygarnijcie tego małego kociaka

~karola   Opublikowane: 2008-10-10 21:50:12 - użytkownik niezarejestrowany

~karola

moge go wziasc ale na dzialke bo mam blisko domu mial by dobrze bo codziennie tato tam jest nawet zima by mial cieplo i milo ja mam psa w domu wienc w domu to raczej nie mozliwe

~   Opublikowane: 2008-11-02 13:40:59 - użytkownik niezarejestrowany

~

dobre dobre! czyn naprawdę chwalebny !niestety zakładam,że tacy zwyrodnialcy nigdy nie pokochają zwierząt ...bo oni nie potrafią nikogo kochać...i tyle

~sowwa13@wp.pl   Opublikowane: 2008-11-02 14:15:06 - użytkownik niezarejestrowany

~sowwa13@wp.pl

Kochani....już dawno docierały do mnie te niepokojące a wręcz straszne opowieści o pseudo schronisku w Centrum ogrodniczym u pana W.
jak zwykle ktos ,coś podpisał ,za podpisem poszły pieniądze podatników czyli nasze! i co? i teraz hulaj dusza ,nie ma siły na układy , wszyscy mówią o tym głośno, ale nikt nie reaguje.INERNAUCI APEL DO WAS
jeśli zależy Wam na wyegzekwowaniu od urzędasów z UM jakiejkolwiek reakcji i naprawy tej okrutnej sytuacji namawiam Was do stworzenia OBYWATELSKIEGO KOMITETU OBRONY PRAW ZWIERZĄT musicie wiedzieć ,że w demokracji liczy się siła w grupie ,pojedyńczych ludzi nikt nie słucha ,jeśli jednak zrzeszymy się , to jestem pewna ,będą musieli nas wysłuchać ...bo zrobimy naszym bolesławieckim władzą taaaką reklamę ...że wezmą się wreszcie do pracy ,..smutna to prawda ,ale tak już jest ,siła w grupie ...mój adres ;sowwa13@wp.pl ,czekam na zgłoszenia ,wiem jak się do tego zabrać ,acha ...i pozdrowienia dla Pani z centrum ogrodniczego ,na moje pytanie ,dlaczego te psy tak wyja ,usłyszałam ,że one tak mają ,usłyszałam też ,że mają super warunki ..tylko pozazdrościć dobrego samopoczucia...!no cóż moje serce jest bardziej wrażliwe i czuje ,że pies nie wyje z dobrobytu ...ale z bezsilności...i bezbronności
pozdrawiam wszystkich ,którzy nie godzą się na hipokryzję naszych władz miasta....

~sowwa13@wp.pl   Opublikowane: 2008-11-02 15:11:39 - użytkownik niezarejestrowany

~sowwa13@wp.pl

~Wrażliwa napisał(a):
To doprawdy nie do uwierzenia, sama interweniowałam w strazy miejskiej aby zwrócili uwagę na wywiązywanie się z obowiązku ludzi, którym powierzono opięke nad zwierzetami w przechowalni, jak widać nic to nie dało. Miasto płaci na jednego psa 1.500 zł jednorazowo, gdzie sa te pieniądze? dlaczego nikt nie rozlicza z nich prowadzacych przechowalnię. Jakim prawem wyłapują zwierzęta? skoro nie potrafia zapewnić im elementarnych waryunków do życia? Niech może lepiej chodzą z ostrą bronią i natychmiast je zabijają na oczach ludzi. Przecież to barbażyństwo. A może strażników Miejskich i Urzędników odpowiedzialnych za sprawę zamknąć w tym "schronisku" na dwa tygodnie, niech zobaczą co to głód, chłód i niewola. Przecież na wolności te zwierzaki nie cierpiałyby, bo zawsze znajdzie się jakaś dobra dusza co nakarmi bezpańskie zwierzęta. Ludzie kim jesteśmy, że dopuszczamy do takich sytuacji?.
SPRAWA WINNA BYC WNIESIONA DO PROKURATURY O PODEJRZENIE POPEŁNIENIA PRZESTĘPSTWA.
A WŁASCIWIE PROKURATURA POWINNA WSZCZĄC POSTEPOWANIE Z URZEDU.

PANIE PREZYDENCIE DLACZEGO PAN NIE REAGUJE, przecież sam ma Pan Psa.

PS Czekam na reakcję 3 dni. Bolecnautów proszę o śledzenie sytuacji i opinie na forum. Jeśli nie będzie poprawy sama złożę zawiadomienie do prokuratury.

witaj wrażliwa..ja podaję swój adres netowy ..nie boję się ! i jest nas już dwie ,dołączam do CIebie ! chętnie zło,że wizytę w tej pięknej nowej prokuraturze ..czas na egzekwowanie prawa!

PANIE PREZYDENCIE I CO PAN NA TO? to się dzieje za pana kadencji w naszym mieście!hm A Telewizja Boolesławiecka omija temat jak zepsute jajo...i cały czas mami nas sielnką ..jak w tym Bolesławcu jest pięknie i wszyscy sa szczęśliwi..DO WAS TEZ APELUJĘ ,MOŻE WSPÓLNIE UDAMY SIĘ NA MIEJSCE ZAGŁADY ZWIERZĄT zapraszam

~babcia euzebia   Opublikowane: 2008-11-03 09:59:58 - użytkownik niezarejestrowany

~babcia euzebia

Mam pytanie, czy ktoś z internautów słyszał, czy zwyrodnialec, który w zeszłym tygodniu połamal kotu łapy i wyłupił mu uczy, został ukarany, czy może sprawa miała niewielką szkodliwość i bydlak śmieje się z tego? Chłopak chyba jest uczniem gimnazjum w Gromadce.

W górę   Wypowiedz się w tym temacie Strona << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>

Copyright © 2003-2008 by Bolec.Info - Wszelkie prawa zastrzeżone - O serwisie - Zespół redakcyjny serwisu