Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

pierogi

~ niezalogowany
18 lutego 2015r. o 16:28
~ napisał(a): W pierogarni na JP II bardzo dobre i zamawiałem tam nawet na Boże Narodzenie uszka.
Mogę polecić !


Kiedyś były dobre ale to było dawno temu. Ostatni mój zakup - w styczniu - u nich był faktycznie ostatnim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Opałkowa niezalogowany
18 lutego 2015r. o 16:31
~ napisał(a): A dlaczego twierdzisz, że w Opałkowej wszystkim smakują ?
Mi nie smakują.


"Nie ma co pisać bo trudno opisać ten smak. Pierogi i mięsa z grilla rewelacyjne"

"Pierogi to bardzo mocny punkt menu. Polecam"

"Pierogi pycha, nie jadłem nigdy tak smacznych, bardzo duża porcja,"

" Syn je zawsze pierogi (smakuja jak u babci !!"

"Wspaniały pierogis"

"Perogis są najlepsze!'

itd. więcej na :
http://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274795-d749633-Reviews-or60-Opalkowa_Chata_Restauracja-Boleslawiec_Lower_Silesia_Province_Southern_Poland.html#REVIEWS
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
18 lutego 2015r. o 16:36
Lubie Opałkową chatkę :D po trzech lampkach wina czuje sie tam jak bym siedział w domku w górach , brak tylko muzyki :D [img=1424273760_79ccifx.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
18 lutego 2015r. o 16:50
Polecam na Manhatanie bar Kogutek Pan sam lepi 9 albo 10 zł za porcje ale są naprawdę pyszne. Bar może wyglądem ni zachęca ale jedzenie naprawdę pyszne i mnóstwo ludzi tam przychodzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
18 lutego 2015r. o 17:04
to prawda są pyszne , jutro tam będę to podjem :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8213
#Raf nieaktywny
18 lutego 2015r. o 18:35
Polecam Wszystkim Bar Kogut na Manhatanie, lepszych ruskich w Bolcu nie znajdziecie!!

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~busiakłapusia niezalogowany
18 lutego 2015r. o 18:38
~ napisał(a): prosze przepis na te CZUBEREKI ;)



Czebureki,masz przepis poniżej twojego pytania ,ktoś mnie wyręczył,jednak ja nie daję kefiru,natomiast doprawiam kardamonem i majerankiem ,mięso oczywiście,i nie używam tłustego tylko właśnie chude,z drobiowym też są super,ciasto takie parzone jak na karpatkę,do tego podaję sos czosnkowy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.