Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jedz cukinię!
~~B niezalogowany
4 lipca 2017r. o 18:11
Cukinię warto polecić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
4 lipca 2017r. o 19:38
Narobiliście mi smaka :| :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~@ niezalogowany
4 lipca 2017r. o 20:20
Równie dobrze mogli wrzucić tego linka w temacie o jedzeniu. Na to samo by wyszło :P No i nie trzeba by było płacić za materiał sponsorowany ;]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
4 lipca 2017r. o 21:57
Cukinia? pod każdą postacią.
Faszerowana, panierowana, dodatek do zupy, leczo, pizzy, placki z cukinią... mniam:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jesika niezalogowany
4 lipca 2017r. o 22:52
jadł ktoś kiedyś bewsztyk z cukinii?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12978
#Kukuryku nieaktywny
23 sierpnia 2017r. o 13:43
Też uwielbiam cukinię. Mam ją dziś w formie farszu do kurczaka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~@1 niezalogowany
23 sierpnia 2017r. o 23:08
-4 duże ziemniaki,-1 duża cukinia;-0,5 kg mielonego mięsa;-20-30 dag startego żółtego sera;-0,2 l śmietanki 30%;2-3 łyżki koncentratu pomidorowego.Wykonanie:ziemniaki należy obrać i obgotować 10 min. w osolonej wodzie.Odcedzić,przestudzić i pokroić w plasterki do żaroodpornego naczynia,cukinię umyć i pokroić w plastry na ziemniaki,lekko posolić.Podsmażyć na oleju mięso ok.5-7 min. i wyłożyć na cukinię.Całość polać śmietanką wymieszaną z koncentratem pomidorowym i obficie posypać serem.Zapiekać przez 45 min. w nagrzanym do 175 stopni piekarniku.Przepyszna porcja dla 4 osób.Smacznego!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.