Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dlaczego właśnie "budowlanka"?
~pani niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:09
hmm coś mnie tu martwi albo raczej nie rozumiem przeczytałam gdzieś na którejś stronie ze pan Starosta jest w szpitalu .... a to bardzo dziwne bo dzisiaj po manifestacji zsb osobiście go widziałam przy starostwie (wchodził do budynku raczej na chorego to on nie wyglądał ale nie wnikam) dziwi mnie tylko ze podawane są informacje albo nieprawdziwe ze strony mediow albo pan starosta kręci
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:14
~ napisał(a): Powiat dostaje mniej pieniędzy na szkoły?

Zaraz, zaraz,
Czy te pieniądze pochodzą przypadkiem od naszego Czarka co jak się czegoś dotknie to mamy sukces? :)

Sami widzicie że nawet polityk z Bolesławca na salonach ma was gdzieś a w wyborach miał załatwić złote góry.
Jeżeli kumple nie potrafią sobie czegoś załatwić to wierzycie że obcy wam załatwi w Warszawie?

Konstytucja gwarantuje wam dostęp do nauki ale tylko do takiej której chcą politycy :)
I to jest zgodne z konstytucją ;)[/c
Oj ty głupiutki ,myślisz że Darek wyśle SMS ,Czarku potrzebuję na jutro 10milionów na budowę szkoły ,pyk i Dareczku, przelew poszedł.
~nauczycielka niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:19
W takie sprawy nie powinna być wciągnięta mlodzież, ONI powinni przygotowywać się do BALU MATURALNEGO i myslęć o pozytywnym zdaniu matury. A niestety, muszą zajmować sie lokalnymi problemami polityków. To jest skandal. Oglądałam relacje w azart sacie, pan starosta dostaje za to wypłatę, a niektóre zdjęcia wskazują jego cyniczny uśmieszek. Myslę, iż pan dyrektor usiadł przy wspólnym stole tylko z przyzwoitości. ŻAL. Tej władzy na pewno nie zależy ani na młodziezy, ani na dzieciach, ani na nauczycielach, ani na rodzicach. Przykre.
~ niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:24
Szkoła specjalna istnieje wiele lat, szkoła budowlana też istnieje wiele lat tak więc po co wam 10 milionów na budowę nowej szkoły?
Mieliście dużo lat na remont szkoły specjalnej a wybraliście nową siedzibę starostwa bo się was namnożyło jak szarańczy.
~ona niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:26
~nauczycielka napisał(a): W takie sprawy nie powinna być wciągnięta mlodzież, ONI powinni przygotowywać się do BALU MATURALNEGO i myslęć o pozytywnym zdaniu matury. A niestety, muszą zajmować sie lokalnymi problemami polityków. To jest skandal. Oglądałam relacje w azart sacie, pan starosta dostaje za to wypłatę, a niektóre zdjęcia wskazują jego cyniczny uśmieszek. Myslę, iż pan dyrektor usiadł przy wspólnym stole tylko z przyzwoitości. ŻAL. Tej władzy na pewno nie zależy ani na młodziezy, ani na dzieciach, ani na nauczycielach, ani na rodzicach. Przykre.

dokładnie tak jak pani mówi !!!! może przekazmy oficjalnie co dzisiaj nam pani naczelnik powiedziała podczas spotkania świadków jest dużo trochę nie ładnie z pani strony jednak tak jak powiedzial jeden z rodzicow na spotkaniu wczoraj ze jest pani naczelnikiem oswiaty ale kultury nie!
~Nauczyciel niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:30
~nauczycielka napisał(a): W takie sprawy nie powinna być wciągnięta mlodzież, ONI powinni przygotowywać się do BALU MATURALNEGO i myslęć o pozytywnym zdaniu matury. A niestety, muszą zajmować sie lokalnymi problemami polityków. To jest skandal. Oglądałam relacje w azart sacie, pan starosta dostaje za to wypłatę, a niektóre zdjęcia wskazują jego cyniczny uśmieszek. Myslę, iż pan dyrektor usiadł przy wspólnym stole tylko z przyzwoitości. ŻAL. Tej władzy na pewno nie zależy ani na młodziezy, ani na dzieciach, ani na nauczycielach, ani na rodzicach. Przykre.

Dla czego pani nauczycielka szczuje,uczniowie ostatnich klas spokojnie mogą uczyć się tańca i przygotowywać do matury,przecież to dotyczy daty 01 09 2016,wtedy już będą byłymi absolwentami.
~ niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:41
Szczuje? Kochany Nauczycielu, żal mi twojego sposobu myslenia
~xds niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 21:58
Przede wszystkim najważniejsze według mnie to: LO2 jest najlepszym budynkiem pod szkołę specjalną oraz takie liceum uczniowie mogą pójść do LO1 bez problemu. Przecież to są takie przedmioty gdzie wystarcza sala lekcyjna i książki i się uczyć, a budowlanka to specjalne sale, sprzęty. Wszystko pójdzie na marne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza