Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 12:11
Tragiczna zmiana dla twojego sortu i wszelkiej maści szulerów. Ps. Wiem, ubeków tez Polak, niestety.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
14 stycznia 2017r. o 13:03
szulerów?
a kto pislanderze zarobił na darmowych ''elmentarzach''?
60 ''banieczek'' to kosztowało a tu pstryk!!!!
Zalewska -zwana ''ministrem'' wycofuje książeczkę ze szkół ...

Dopisane 14.01.2017r. o godz. 13:03:

cały pislanderski ''geniusz''

:D

''Hala Mirowska, stoisko 37

Przedsiębiorstwo Handel Usługi Tomasz Brus działa od 1992 roku. Według rejestru działalności gospodarczej, zajmuje się przede wszystkim handlem detalicznym „prowadzonym na straganach i targowiskach”. Swoje stoisko ma w warszawskiej Hali Mirowskiej – pawilon 37. Sprzedaje głównie artykuły gospodarstwa domowego: garnki, patelnie, moździerze, porcelanę. A także towary sezonowe – obecnie kalendarze na 2017 rok.''

zapewne teraz akcje tej ''firmy'' na giełdach światowych zaowocują nieodnotowaną dotychczas w świecie hossą :D

niewtajemniczonym wyjaśniam -''firma '' ta udostępniła pislanderom ''maszynki do głosowania'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~anty karakan niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 14:40
~~ napisał(a): Tragiczna zmiana dla twojego sortu i wszelkiej maści szulerów. Ps. Wiem, ubeków tez Polak, niestety.

Jasne ubek też Polak jak i katolik pisowiec i 500- i moher.
Wszyscy Polacy to jedna rodzina, szkoda że połowa (za pis) nie rozumna.
~~opoka niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 15:37
Coraz częściej trąbicieo o tym wielkim dłgu,tylko celowo zapominacie kto wygenerował większość tej sumy.Oczywiście koalicja PO PSL...I basta.
~~ niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 17:09
~~opoka napisał(a): Coraz częściej trąbicieo o tym wielkim dłgu,tylko celowo zapominacie kto wygenerował większość tej sumy.Oczywiście koalicja PO PSL...I basta.

Tylko że twój PIS w ciągu roku dobił do biliona czyli wygenerował 200 miliardów.czyli ma 100% przebitki nad PO które zadłużało średnio 100miliardów rocznie .Ponadto PO pobudowało setki kilometrów autostrad ,kilkanaście nowoczesnych stadionów i w każdej gminie Orliki, które są oblegane przez młodzież i dzieci.
211
skorn
14 stycznia 2017r. o 17:18
~~Do falco "KRADZIEŻ INTELEKTUALNA" napisał(a):
Po drugie: - proszę podczas cytowania nie Pana wypowiedzi podawać źródło. Wielokrotnie upominany Pan w tym temacie tego nie czyni!!!
Czyzby Pan się wstydził?, - lub ewentualnie nie ma Pan zgody autora, i liczy Pan na to, że ominą Pana kary z tego powodu?

no i co pan złodziejowi zrobisz?

<i>
~~opoka niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 18:08
Tylko że,zadłużenie przez PIS wpłynie na pozytywną zmianę czyli napędza koniunkturę,a na zadłużeniu ostatniej koalicji korzystały wąskie elity.
2900
#falco nieaktywny
14 stycznia 2017r. o 18:23
skorn napisał(a):
~~Do falco
[/c napisał(a):
no i co pan złodziejowi zrobisz?

pomyśl zanim coś podobnego o kimś napiszesz ...ktoś inny może być mniej wyrozumiały niż ja ...
ja ciebie toleruję bo na nic innego nie zasługujesz pomijając politowanie ...

mam tylko nadzieję że piszesz o mnie ''złodziej'' równie podobnie myślisz o sobie bo chyba piszesz o wklejaniu czyichś tam materiałów posiadających ''prawa autorskie''

jeśli się mylę to napisz jasno i otwarcie że masz coś innego na myśli ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza