Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

211
skorn
15 stycznia 2017r. o 0:27
Gówno wiesz.

Przestań kraść cudzą własność intelektualną.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
15 stycznia 2017r. o 0:28
~~ napisał(a):
falco napisał(a): bzdura :)

Użyję łopaty do wytłumaczenia: link OK, fragment tekstu bez linku, NIE OK, prościej nie potrafię! :)

no jeśli ty takim sprzętem się posługujesz to nie dziwi mnie twoje ''tłumaczenie''
to ja ci słowami
fragment ok link nie ok

no i czyja racja ?
kiedy jasno przedstawisz ,podparte przepisem swoje racje będzie ok
TERAZ TO CO PISZESZ NIE MA DLA MNIE ŻADNEJ WARTOŚCI

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
15 stycznia 2017r. o 0:31
~~ napisał(a):

Użyję łopaty do wytłumaczenia: link OK, fragment tekstu bez linku, NIE OK, prościej nie potrafię! :)

Obawiam się, że nasz forumowy janusz nie rozumie co to link i traktuje to pojęcie zamiennie z tekstem (do którego link prowadzi). Ale to już raczej rozważania dla psychiatry.

<i>
2900
#falco nieaktywny
15 stycznia 2017r. o 0:35
skorn napisał(a): Gówno wiesz.

Przestań kraść cudzą własność intelektualną.

hahaha...
o widzę że zmitygowałeś się zdziebko pisząc już
tylko o ''własnościach intelektualnych'' ;)

słyszałeś kiedyś o czymś takim ja BVMI ?
to taka pewna organizacja...
kiedy o niej coś się dowiesz ,poczytasz o jEj działaniach względem YT
zmądrzejesz ;)

211
skorn
15 stycznia 2017r. o 0:39
Co mnie obchodzą działania jakiejś organizacji wobec youtube?

<i>
2900
#falco nieaktywny
15 stycznia 2017r. o 7:13
skorn napisał(a):
~~ napisał(a):

]

no jasne ...
oczywiście nikt oprócz ciebie nie wie co to link i do czego służy a zwłaszcza Janusz ...
właśnie takie twoje zachowanie to pole do popisu dla na początek -psychologa
;)

nie obchodzi cie działalność BVMI i jej działalność ?
a szkoda bo wtedy byś pierdół nie pisał ;)
gdybyś był grzeczniejszy może i bym wkleił LINK :D jako ODNOŚNIK i byś czegoś się dowiedział ...
a tak pozostaje ci tylko pohukiwanie ...

a teraz wrócę do tematu i na początek
3 X NIE dla ...ów

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
15 stycznia 2017r. o 10:53
falco napisał(a): kiedy jasno przedstawisz ,podparte przepisem swoje racje będzie ok
TERAZ TO CO PISZESZ NIE MA DLA MNIE ŻADNEJ WARTOŚCI

Prawo Autorskie Roz.3 Oddział.3
Art.29
Wolno przytaczać w utworach stanowiących samoistną całość urywki rozpowszechnionych utworów oraz rozpowszechnione utwory plastyczne, utwory fotograficzne lub drobne utwory w całości, w zakresie uzasadnionym celami cytatu, takimi jak wyjaśnianie, polemika, analiza krytyczna lub naukowa, nauczanie lub prawami gatunku twórczości.
Art. 34
Można korzystać z utworów w granicach dozwolonego użytku pod warunkiem wymienienia imienia i nazwiska twórcy oraz źródła. Podanie twórcy i źródła powinno uwzględniać istniejące możliwości. Twórcy nie przysługuje prawo do wynagrodzenia, chyba że ustawa stanowi inaczej

Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.( Stanisław Jerzy Lec) :)
Nagrody nie chcę! :P
2900
#falco nieaktywny
15 stycznia 2017r. o 10:57
''Odniósł się także do powitania amerykańskich wojsk, które od kilku dni przyjeżadzają do Polski w ramach wzmacniania wschodniej flanki NATO. - Z całą pewnością poziom bezpieczeństwa zostanie podniesiony i to w sposób istotny - podkreślił i dodał: - Ci, którzy by ewentualnie mogli dokonać agresji, będą wiedzieli, że

to jest już bezpośrednia agresja na Stany Zjednoczone.

Na razie, przynajmniej na świecie, takich którzy byliby chętni do takiej agresji, do wojny ze Stanami Zjednoczonymi nie ma.''

to jest już bezpośrednia agresja na Stany Zjednoczone.... :D

ucierpi Waszyngton czy jakieś tam inne Denver?
ucierpi jakiś tam Smith czy inny Kowalsky ?
nie...

ale pewne jest że ucierpi Wrocław czy Kraków ze swoimi ''nowakami '' i ''kowalskimi''

zanim to jednak nastąpi pierwsze ''baty'' dostaną od Antona ''drona'' M.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza