~~falco napisał(a):~~To Ty nie Polak? :-) napisał(a): Bo napisałeś " Polacy wiedzą więcej niż ci się wydaje"
Skoro Oni wiedzą, to i ja chciałbym.
Więc nie jesteś Polakiem, że mnie po internetach posyłasz ?!
Alter,przestań się wygłupiać.Stary a głupi.
~~W tym temacie nie ma jutra . . . napisał(a): Trzeba go zakończyć.
~~NieAlter napisał(a):~~falco napisał(a):~~[/c napisał(a):
Alter,przestań się wygłupiać.Stary a głupi.
Wpadłeś bratku we własną pułapkę!
Albo Polacy nie wiedzą nic o prawdziwej historii - tak jak ja twierdzę, albo Polacy wiedzą a Ty nie jesteś Polakiem!
jaką ''pułapkę''?
ktoś tam napisał ''że Polacy nic nie wiedzą ....''a ja ''że wiedzą więcej niż ...''
rozważ te obie ''opinie'' i napisz w której jest więcej wiary w Polaków ;)
i wiesz co?...mam dowód z orzełkiem więc jestem Polakiem ale gdybyś mnie zapytał czy czuję się Polakiem ,nad odpowiedzią musiał bym zastanowić się dłużej ...
i nie pisz mi tu dyrdymałów o wierzbach płaczących ,bocianach ,łąkach złocistych i kurhanach ...
;)
Pannazdzieckiem napisał(a): Stwórca jest nie spójny i nie logiczny , jak raczyłeś stwierdzić. Nie wiem , czy sobie przypominasz , ale mieliśmy kiedyś w Polsce system monopartyjny z jedyną , słuszną drogą wskazywaną przez KC , nie mylić z naszą forumową Koleżanką ;) Czy nie wydaje Ci się , że jedyna słuszna droga wskazywana przez intelektualistów z Watykanu , nie jest czymś podobnym ? Chyba nie zaprzeczysz , że Biblia była przez długi czas na liście ksiąg zakazanych , aż nagle okazało się , że Ludzie jednak mogą czytać Biblię. Ciekawym co wpłynęło na tę decyzję ? Wiesz coś na ten temat ? :)