Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

13926
qwax_
31 maja 2020r. o 15:13
Horus napisał(a):
napisałem że macie w ''konfederacji'' coś ''zaprogramowanego'' w kwestii Żydów a ty nie zaprzeczyłeś więc tym samym tyle ze po cichu przyznajesz mi rację ...
czyli ''uciekasz od odpowiedzi'' ;)

Doprawdy?

A ten wpis z wczoraj "niechcący" przegapiłeś? Ależ skąd - odniosłeś się, ale tylko do filmu, a resztę mojej odpowiedzi pominąłeś.
Mija dzień i twierdzisz, że ja nie odpowiedziałem. To skleroza, czy "wyrachowana manipulacja"?
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): Konfederacja o tym mówi bo ''programowo'' nie lubi Żydów...

Rozwiniesz myśl? Czy oglądasz film ;)
W którym miejscu oni "programowo" nie lubią Żydów??
To że głośno krzyczą o ustawie Stop 447 to chyba dobrze? Czy z racji tego, że to Konfederacja, to w tym przypadku źle? ;)
PS.
A czy o tym mówi Trzaskowski lub ktokolwiek z PO??

Dobrze jakbyś zaczął uświadamiać sobie, że nie przyznaję Ci racji, a co więcej, zdecydowana większość forumowiczów też raczej nie podziela Twych "objawień" ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 15:34
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):
napisałem że macie w ''konfederacji'' coś ''zaprogramowanego'' w kwestii Żydów a ty nie zaprzeczyłeś więc tym samym tyle ze po cichu przyznajesz mi rację ...
czyli ''uciekasz od odpowiedzi'' ;)

Doprawdy?

A ten wpis z wczoraj "niechcący" przegapiłeś? Ależ skąd - odniosłeś się, ale tylko do filmu, a resztę mojej odpowiedzi pominąłeś.
Mija dzień i twierdzisz, że ja nie odpowiedziałem. To skleroza, czy "wyrachowana manipulacja"?
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): Konfederacja o tym mówi bo ''programowo'' nie lubi Żydów...

Rozwiniesz myśl? Czy oglądasz film ;)
To że głośno krzyczą o ustawie Stop 447 to chyba dobrze? Czy z racji tego, że to Konfederacja, to w tym przypadku źle? ;)
PS.
A czy o tym mówi Trzaskowski lub ktokolwiek z PO??

Dobrze jakbyś zaczął uświadamiać sobie, że nie przyznaję Ci racji, a co więcej, zdecydowana większość forumowiczów też raczej nie podziela Twych "objawień" ;)

ale ty się nie odciąłeś ani nie zaprzeczyłeś mojemu twierdzeniu że jesteście jako ''konfederacja'' odpowiednio ''zaprogramowani'' przeciwko Żydom ...
dlaczego tego nie robisz ?

nie odpowiedziałeś więc stwierdziłem że nie ma potrzeby ciągnąć tego wątku dalej ...

gdzie tu ''manipulacja''?

oczywiście że nie przyznasz mi tu racji bo naruszył byś tym samym swoją ''linię programową'' ;)

zdecydowana ''większość '' forumowiczów może nie przyznawać mi racji z prostego powodu ...
nie chce się narażać na hejt zarówno z twojej jak i tobie podobnych ''konfederatów''

nie pisz tylko że chcę cię tym obrazić ...po prostu jest tu kilku podobnych tobie ''ideologicznie'' ...to wszystko ...

to nie są żadne ''objawienia'' bo wiedza o tym czym jest Konfederacja jest ogólnie znana ...

''To że głośno krzyczą o ustawie Stop 447 to chyba dobrze? Czy z racji tego, że to Konfederacja, to w tym przypadku źle? ''

nigdzie nie znajdziesz mojego wpisu potępiającego za to Konfederację ...
dlatego nie szukaj ...
napiszę więcej - popieram ich w tej kwestii
13926
qwax_
31 maja 2020r. o 16:05
Horus napisał(a):
qwax_ napisał(a):

ale ty się nie odciąłeś ani nie zaprzeczyłeś mojemu twierdzeniu że jesteście jako ''konfederacja'' odpowiednio ''zaprogramowani'' przeciwko Żydom ...
dlaczego tego nie robisz ?

Ty naprawdę masz problemy z logicznym myśleniem.
Napisałeś jakąś tezę, na którą ja zapytałem o konkrety.
A Twoja reakcja: według Ciebie przyznałem Ci rację.
"Rency" opadają!!
Napiszę to prosto: NIE UWAŻAM, że Konfederacja jest "zaprogramowana przeciwko Żydom"!!
PS.
I zapomniałeś odpowiedzieć, czy PO i jej nowy "lider" jest za, czy przeciw roszczeniom żydowskim.
Przecież to TY oskarżałeś o bierność w tej sprawie całego PISu i Dudy, więc co na to Twoi?

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Czerwonobrązowy Przetacznik niezalogowany
31 maja 2020r. o 16:13
Horus -Falco , zagonił sam siebie w kozi róg ,
Po prostu podejmuje dyskusje z każdym i na każdy temat
I wygląda to dzisiaj jak w filmie Kogel-Mogel , nic treściwego , słabe te wypowiedzi
możliwe że paliwo nienawiści się kończy , a Zbynio-Klakierek ( Dziadek-konstytucja)
Zaszył się nieborak w tatarakach i czeka na branie Karpia .

Jak to pewnego razu nasz kochany strateg Jaruś w sejmie
powiedział do Schetyny , że powoli zaczyna wierzyć w to co mówi ,
te same objawy wyjawia Horus-Falco , on wierzy w to co pisze .

A ten z cylindra wyciągnięty na siłę Dubler Trzaskowski okazał się objawieniem ,
Choć Budka-Suflera ostatnio zagiął parol na Schetyne ,
W PO dostał się piasek w tryby .
~~Szarobrązowa Calibrachoa niezalogowany
31 maja 2020r. o 16:21
~~Czerwonobrązowy Przetacznik napisał(a): Horus -Falco , zagonił sam siebie w kozi róg ,
I wygląda to dzisiaj jak w filmie Kogel-Mogel , nic treściwego , słabe te wypowiedzi
możliwe że paliwo nienawiści się kończy , a Zbynio-Klakierek ( Dziadek-konstytucja)

A ten z cylindra wyciągnięty na siłę Dubler Trzaskowski okazał się objawieniem ,

o tototoo , podoba mi sie ...

flakon i horus idzcie z tad , nikt was tu nie lubi dziady ...
31 maja 2020r. o 16:21
~~Czerwonobrązowy Przetacznik napisał(a): Horus -Falco , zagonił sam siebie w kozi róg ,

o tototoo , podoba mi sie ...

flakon i horus idzcie z tad , nikt was tu nie lubi dziady ...
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 16:30
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):
qwax_ napisał(a):

"Rency" opadają!!
Napiszę to prosto: NIE UWAŻAM, że Konfederacja jest "zaprogramowana przeciwko Żydom"!!
PS.
I zapomniałeś odpowiedzieć, czy PO i jej nowy "lider" jest za, czy przeciw roszczeniom żydowskim.
Przecież to TY oskarżałeś o bierność w tej sprawie całego PISu i Dudy, więc co na to Twoi?

qwqx
dlaczego zarzucasz mi brak logiki ?
ja napisałem że jesteście ''zaprogramowani '' a to ty zapytałeś o konkrety nie kusząc się o to by po prostu zaprzeczyć...
i moja reakcje nie była taka jaką starasz się tu przedstawić ...
napisałem że skoro nie zaprzeczasz to po cichu ale jednak przyznajesz mi rację ...

ale teraz skoro jasno i wyraźnie napisałeś że nie jesteście ''zaprogramowani '' oczywiście przedstawię ci coś co być może przynajmniej z lekka zweryfikuje twoje ....przekonanie ...;)

czytałeś lub chociaż słyszałeś o tzw.''piątce Konfederacji''?

pomijam tu że jest w niej to ze nie chcecie gejów ,podatków i chyba aborcji ale właśnie w tej ''piątce'' jest coś o tym ze nie chcecie widzieć też Żydów

tego przecież chciał i o tym trąbił jeden z waszych partyjnych liderów niejaki Mentzen ...(swoją drogą czysto polskie nazwisko ;) )

a co 447 i pisu ...

ja ich nie oskarżałem o bierność tylko o to że w służalczym zgięciu wobec ''yankee'' zarówno mckwacz jak i duda wyrażają poparcie dla roszczeń żydowskich ...
przytakiwali że takie odszkodowania są słuszne i należne ...jedyną kwestią gdzie mckwacz trochę ''mlaskał '' (ale on zawsze mlaska :] ) to była kwestia wysokości kwot rozczeniowych ...

pamiętaj o czym wcześniej pisałem ...ja dużo czytam ...;)
różne źródełka ...nie tylko propagandówki ...;)
31 maja 2020r. o 16:33
Horus napisał(a):
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):
qwax_ napisał(a):

"Rency" opadają!!
PS.

qwqx
dlaczego zarzucasz mi brak logiki ?
ja napisałem że jesteście ''zaprogramowani '' a to ty zapytałeś o konkrety nie kusząc się o to by po prostu zaprzeczyć...
i moja reakcje nie była taka jaką starasz się tu przedstawić ...
napisałem że skoro nie zaprzeczasz to po cichu ale jednak przyznajesz mi rację ...

ale teraz skoro jasno i wyraźnie napisałeś że nie jesteście ''zaprogramowani '' oczywiście przedstawię ci coś co być może przynajmniej z lekka zweryfikuje twoje ....przekonanie ...;)

czytałeś lub chociaż słyszałeś o tzw.''piątce Konfederacji''?

pomijam tu że jest w niej to ze nie chcecie gejów ,podatków i chyba aborcji ale właśnie w tej ''piątce'' jest coś o tym ze nie chcecie widzieć też Żydów

tego przecież chciał i o tym trąbił jeden z waszych partyjnych liderów niejaki Mentzen ...(swoją drogą czysto polskie nazwisko ;) )

a co 447 i pisu ...

ja ich nie oskarżałem o bierność tylko o to że w służalczym zgięciu wobec ''yankee'' zarówno mckwacz jak i duda wyrażają poparcie dla roszczeń żydowskich ...
przytakiwali że takie odszkodowania są słuszne i należne ...jedyną kwestią gdzie mckwacz trochę ''mlaskał '' (ale on zawsze mlaska :] ) to była kwestia wysokości kwot rozczeniowych ...

pamiętaj o czym wcześniej pisałem ...ja dużo czytam ...;)
różne źródełka ...nie tylko propagandówki ...;)

zawijaj sie, sloma ci z butow wystaje... nikt cie tutaj nie chce chlopczyku ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza