Horus napisał(a):
napisałem że macie w ''konfederacji'' coś ''zaprogramowanego'' w kwestii Żydów a ty nie zaprzeczyłeś więc tym samym tyle ze po cichu przyznajesz mi rację ...
czyli ''uciekasz od odpowiedzi'' ;)
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a): Konfederacja o tym mówi bo ''programowo'' nie lubi Żydów...
Rozwiniesz myśl? Czy oglądasz film ;)
W którym miejscu oni "programowo" nie lubią Żydów??
To że głośno krzyczą o ustawie Stop 447 to chyba dobrze? Czy z racji tego, że to Konfederacja, to w tym przypadku źle? ;)
PS.
A czy o tym mówi Trzaskowski lub ktokolwiek z PO??
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
napisałem że macie w ''konfederacji'' coś ''zaprogramowanego'' w kwestii Żydów a ty nie zaprzeczyłeś więc tym samym tyle ze po cichu przyznajesz mi rację ...
czyli ''uciekasz od odpowiedzi'' ;)
Doprawdy?
A ten wpis z wczoraj "niechcący" przegapiłeś? Ależ skąd - odniosłeś się, ale tylko do filmu, a resztę mojej odpowiedzi pominąłeś.
Mija dzień i twierdzisz, że ja nie odpowiedziałem. To skleroza, czy "wyrachowana manipulacja"?
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a): Konfederacja o tym mówi bo ''programowo'' nie lubi Żydów...
Rozwiniesz myśl? Czy oglądasz film ;)
To że głośno krzyczą o ustawie Stop 447 to chyba dobrze? Czy z racji tego, że to Konfederacja, to w tym przypadku źle? ;)
PS.
A czy o tym mówi Trzaskowski lub ktokolwiek z PO??
Dobrze jakbyś zaczął uświadamiać sobie, że nie przyznaję Ci racji, a co więcej, zdecydowana większość forumowiczów też raczej nie podziela Twych "objawień" ;)
Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):
ale ty się nie odciąłeś ani nie zaprzeczyłeś mojemu twierdzeniu że jesteście jako ''konfederacja'' odpowiednio ''zaprogramowani'' przeciwko Żydom ...
dlaczego tego nie robisz ?
~~Czerwonobrązowy Przetacznik napisał(a): Horus -Falco , zagonił sam siebie w kozi róg ,
Po prostu podejmuje dyskusje z każdym i na każdy temat
I wygląda to dzisiaj jak w filmie Kogel-Mogel , nic treściwego , słabe te wypowiedzi
możliwe że paliwo nienawiści się kończy , a Zbynio-Klakierek ( Dziadek-konstytucja)
Zaszył się nieborak w tatarakach i czeka na branie Karpia .
Jak to pewnego razu nasz kochany strateg Jaruś w sejmie
powiedział do Schetyny , że powoli zaczyna wierzyć w to co mówi ,
te same objawy wyjawia Horus-Falco , on wierzy w to co pisze .
A ten z cylindra wyciągnięty na siłę Dubler Trzaskowski okazał się objawieniem ,
Choć Budka-Suflera ostatnio zagiął parol na Schetyne ,
W PO dostał się piasek w tryby .
~~Czerwonobrązowy Przetacznik napisał(a): Horus -Falco , zagonił sam siebie w kozi róg ,
Po prostu podejmuje dyskusje z każdym i na każdy temat
I wygląda to dzisiaj jak w filmie Kogel-Mogel , nic treściwego , słabe te wypowiedzi
możliwe że paliwo nienawiści się kończy , a Zbynio-Klakierek ( Dziadek-konstytucja)
Zaszył się nieborak w tatarakach i czeka na branie Karpia .
Jak to pewnego razu nasz kochany strateg Jaruś w sejmie
powiedział do Schetyny , że powoli zaczyna wierzyć w to co mówi ,
te same objawy wyjawia Horus-Falco , on wierzy w to co pisze .
A ten z cylindra wyciągnięty na siłę Dubler Trzaskowski okazał się objawieniem ,
Choć Budka-Suflera ostatnio zagiął parol na Schetyne ,
W PO dostał się piasek w tryby .
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):
Ty naprawdę masz problemy z logicznym myśleniem.
Napisałeś jakąś tezę, na którą ja zapytałem o konkrety.
A Twoja reakcja: według Ciebie przyznałem Ci rację.
"Rency" opadają!!
Napiszę to prosto: NIE UWAŻAM, że Konfederacja jest "zaprogramowana przeciwko Żydom"!!
PS.
I zapomniałeś odpowiedzieć, czy PO i jej nowy "lider" jest za, czy przeciw roszczeniom żydowskim.
Przecież to TY oskarżałeś o bierność w tej sprawie całego PISu i Dudy, więc co na to Twoi?
Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):
Ty naprawdę masz problemy z logicznym myśleniem.
Napisałeś jakąś tezę, na którą ja zapytałem o konkrety.
A Twoja reakcja: według Ciebie przyznałem Ci rację.
"Rency" opadają!!
Napiszę to prosto: NIE UWAŻAM, że Konfederacja jest "zaprogramowana przeciwko Żydom"!!
PS.
I zapomniałeś odpowiedzieć, czy PO i jej nowy "lider" jest za, czy przeciw roszczeniom żydowskim.
Przecież to TY oskarżałeś o bierność w tej sprawie całego PISu i Dudy, więc co na to Twoi?
qwqx
dlaczego zarzucasz mi brak logiki ?
ja napisałem że jesteście ''zaprogramowani '' a to ty zapytałeś o konkrety nie kusząc się o to by po prostu zaprzeczyć...
i moja reakcje nie była taka jaką starasz się tu przedstawić ...
napisałem że skoro nie zaprzeczasz to po cichu ale jednak przyznajesz mi rację ...
ale teraz skoro jasno i wyraźnie napisałeś że nie jesteście ''zaprogramowani '' oczywiście przedstawię ci coś co być może przynajmniej z lekka zweryfikuje twoje ....przekonanie ...;)
czytałeś lub chociaż słyszałeś o tzw.''piątce Konfederacji''?
pomijam tu że jest w niej to ze nie chcecie gejów ,podatków i chyba aborcji ale właśnie w tej ''piątce'' jest coś o tym ze nie chcecie widzieć też Żydów
tego przecież chciał i o tym trąbił jeden z waszych partyjnych liderów niejaki Mentzen ...(swoją drogą czysto polskie nazwisko ;) )
a co 447 i pisu ...
ja ich nie oskarżałem o bierność tylko o to że w służalczym zgięciu wobec ''yankee'' zarówno mckwacz jak i duda wyrażają poparcie dla roszczeń żydowskich ...
przytakiwali że takie odszkodowania są słuszne i należne ...jedyną kwestią gdzie mckwacz trochę ''mlaskał '' (ale on zawsze mlaska :] ) to była kwestia wysokości kwot rozczeniowych ...
pamiętaj o czym wcześniej pisałem ...ja dużo czytam ...;)
różne źródełka ...nie tylko propagandówki ...;)