~Pomarańczowy Plektrantus napisał(a): No przepraszam bardzo ale nie znamy Bitwy Warszawskiej? To nie jakaś tam bitwa tylko Bitwa Warszawska.
~~Poziomkowa Lewizja napisał(a):skorn napisał(a): Co jest faszystowskiego w poglądach konfederatów? Może w końcu jakieś konkrety zamiast zdjęcia z wygłupami?
Mężczyźni, którzy bili, wyzywali i pluli na 14 demonstrantek, nie zostaną przesłuchani i nie usłyszą zarzutów.
qwax_ napisał(a):skorn napisał(a):
Do tego się jak zwykle nie odniósł, a to przecież bardzo proste.
PS.
Ale horus dalej będzie zamieszczał jakieś zdjęcia idio.tów, przekonując wszystkich, że to jest właśnie Konfederacja ;)
a ty ?
odniosłeś się do tego zdjęcia? to ''...e'' czy jednak nie?
nie lawiruj ...;)
zdjęcie ku przypomnieniu ...
winnicki -upomniany przez samego brudzińskiego za tolerowanie na marszu symboli faszystowskich...
bosak -cieszący się z tego że najbliżej mu do faszyzmu ...
qwax- przed prawdą się nie obronisz...
myślisz że ja jestem w tym odosobniony?...że tylko ja tak widzę ''konfederację''?
·
''28 sty 2020
W odpowiedzi do @martalempart @AGozdyra i@krzysztofbosak
Proszę napisać, kogo ma Pani na myśli, a to ułatwi wytoczenie Pani procesu o ochronę dóbr osobistych. Oczywiście o ile ma Pani odwagę.
Marta Lempart
@martalempart
Takiego, jaki już przegrał faszysta Międlar? Proszę bardzo, Krzysztof Bosak to faszysta, a Konfederacja to ugrupowanie faszystowskie.
12:37 PM · 28 sty 2020''
archiwalna trochę wymiana postów z jednego z portali ...
[img=1598372412_6kozfhm.jpg]
Dopisane 25.08.2020r. o godz. 18:23:qwax_ napisał(a):~~Poziomkowa Lewizja napisał(a):skorn napisał(a): Co jest faszystowskiego w poglądach konfederatów? Może w końcu jakieś konkrety zamiast zdjęcia z wygłupami?
Mężczyźni, którzy bili, wyzywali i pluli na 14 demonstrantek, nie zostaną przesłuchani i nie usłyszą zarzutów.
Kolejny nawiedzony, albo horus spod tyldy ;)
Dlaczego takie bandyckie napady mają obciążać Konfederację?? Dlaczego np. nie PO?
hahaha..ja spod tyldy? facet...ty naprawdę myślisz ze tylko ja tak was widzę?
widzisz jak ''nosi cię '' że znajdują się tacy co podobnie jak ja myślą /...
fantazjuj dalej ...hahaha
Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a): Co jest faszystowskiego w poglądach konfederatów? Może w końcu jakieś konkrety zamiast zdjęcia z wygłupami?
Horus napisał(a):
a może jak ci kiedyś radziłem wyślij meila do Bosaka i zapytaj go skąd ten jego pomysł na tytuł książki ?
wiesz której ? ...neuordnung...:]
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
a może jak ci kiedyś radziłem wyślij meila do Bosaka i zapytaj go skąd ten jego pomysł na tytuł książki ?
wiesz której ? ...neuordnung...:]
Ja, maila??
Jak Cię interesuje, to wyślij. Zapytaj od razu czy jest faszystą.
Albo co będziesz pytał, napisz mu, że jest - powołaj się na jakąś dziennikarkę z oko-press, a jak Ci nie odpisze, to znaczy, że się przyznał ;)
PS.
Ale parę zeta dzisiaj Ci wpadło za aktywność? ;)
Horus napisał(a):
przytocz tutaj ''piątkę mantzena'' ..;)