Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
25 sierpnia 2020r. o 18:10
~Pomarańczowy Plektrantus napisał(a): No przepraszam bardzo ale nie znamy Bitwy Warszawskiej? To nie jakaś tam bitwa tylko Bitwa Warszawska.

taaaa...jeszcze napisz ''cud nad Wisłą''
:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
25 sierpnia 2020r. o 18:11
~~Poziomkowa Lewizja napisał(a):
skorn napisał(a): Co jest faszystowskiego w poglądach konfederatów? Może w końcu jakieś konkrety zamiast zdjęcia z wygłupami?

Mężczyźni, którzy bili, wyzywali i pluli na 14 demonstrantek, nie zostaną przesłuchani i nie usłyszą zarzutów.

Kolejny nawiedzony, albo horus spod tyldy ;)
Dlaczego takie bandyckie napady mają obciążać Konfederację?? Dlaczego np. nie PO?

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
25 sierpnia 2020r. o 18:23
qwax_ napisał(a):
skorn napisał(a):
Do tego się jak zwykle nie odniósł, a to przecież bardzo proste.
PS.
Ale horus dalej będzie zamieszczał jakieś zdjęcia idio.tów, przekonując wszystkich, że to jest właśnie Konfederacja ;)

a ty ?
odniosłeś się do tego zdjęcia? to ''...e'' czy jednak nie?

nie lawiruj ...;)

zdjęcie ku przypomnieniu ...

winnicki -upomniany przez samego brudzińskiego za tolerowanie na marszu symboli faszystowskich...
bosak -cieszący się z tego że najbliżej mu do faszyzmu ...

qwax- przed prawdą się nie obronisz...

myślisz że ja jestem w tym odosobniony?...że tylko ja tak widzę ''konfederację''?

·
''28 sty 2020
W odpowiedzi do @martalempart @AGozdyra i@krzysztofbosak
Proszę napisać, kogo ma Pani na myśli, a to ułatwi wytoczenie Pani procesu o ochronę dóbr osobistych. Oczywiście o ile ma Pani odwagę.
Marta Lempart
@martalempart
Takiego, jaki już przegrał faszysta Międlar? Proszę bardzo, Krzysztof Bosak to faszysta, a Konfederacja to ugrupowanie faszystowskie.
12:37 PM · 28 sty 2020''

archiwalna trochę wymiana postów z jednego z portali ...
[img=1598372412_6kozfhm.jpg]

Dopisane 25.08.2020r. o godz. 18:23:

qwax_ napisał(a):
~~Poziomkowa Lewizja napisał(a):
skorn napisał(a): Co jest faszystowskiego w poglądach konfederatów? Może w końcu jakieś konkrety zamiast zdjęcia z wygłupami?

Mężczyźni, którzy bili, wyzywali i pluli na 14 demonstrantek, nie zostaną przesłuchani i nie usłyszą zarzutów.

Kolejny nawiedzony, albo horus spod tyldy ;)
Dlaczego takie bandyckie napady mają obciążać Konfederację?? Dlaczego np. nie PO?

hahaha..ja spod tyldy? facet...ty naprawdę myślisz ze tylko ja tak was widzę?
widzisz jak ''nosi cię '' że znajdują się tacy co podobnie jak ja myślą /...
fantazjuj dalej ...hahaha

Zastosowana autokorekta

13926
qwax_
25 sierpnia 2020r. o 18:40

Horus, to odpowiesz w końcu na pytanie Skorna??
Ale nie tekstami w stylu "bo inni tak uważają" ;)
O Tobie "inni" też różnie uważają ;)
Kilka konkretów proszę na faszystowskie poglądy Konfederacji.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
25 sierpnia 2020r. o 18:53
powiewają mi twoje zapytania...
kiedy ty nauczysz się odpowiadać na pytania , odpowiadać na zarzuty wtedy doczekasz czasów że i ja ci będę odpowiadał ...

może nawet ta ''tylda '' ci odpowie...hahaha
na razie jesteś bezbronny jak dziecko i dlatego stosujesz te swoje dziecinne uniki...

może lepiej wracaj do tej swojej propagandy ''plakatowej'' ;) i nie wdawaj się w polemiki w których raz po raz ponosisz klęskę ...;)

a może jak ci kiedyś radziłem wyślij meila do Bosaka i zapytaj go skąd ten jego pomysł na tytuł książki ?
wiesz której ? ...neuordnung...:]

13926
qwax_
25 sierpnia 2020r. o 21:05
Horus napisał(a):
a może jak ci kiedyś radziłem wyślij meila do Bosaka i zapytaj go skąd ten jego pomysł na tytuł książki ?

Ja, maila??
Jak Cię interesuje, to wyślij. Zapytaj od razu czy jest faszystą.
Albo co będziesz pytał, napisz mu, że jest - powołaj się na jakąś dziennikarkę z oko-press, a jak Ci nie odpisze, to znaczy, że się przyznał ;)
PS.
Ale parę zeta dzisiaj Ci wpadło za aktywność? ;)

22258
#Horus nieaktywny
25 sierpnia 2020r. o 22:06
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

Ja, maila??
Jak Cię interesuje, to wyślij. Zapytaj od razu czy jest faszystą.
Albo co będziesz pytał, napisz mu, że jest - powołaj się na jakąś dziennikarkę z oko-press, a jak Ci nie odpisze, to znaczy, że się przyznał ;)
PS.
Ale parę zeta dzisiaj Ci wpadło za aktywność? ;)

paraliżuje cię strach by o takie coś zapytać ''wodzunia'' :] ja nie muszę pytać ...ja wiem ...;)

i nie oko.press o tym pisze...

dalej w świecie fantazji...
a to widzisz mnie jako tyldę :] a teraz brednie że zarabiam na postach ...
dzieciak jesteś ...hahaha

przytocz tutaj ''piątkę mantzena'' ..;)

Dopisane 25.08.2020r. o godz. 22:06:

''Antoni Duda, były poseł PiS, a prywatnie stryj prezydenta został członkiem rady nadzorczej spółki PKP Cargo. Sam polityk przyznaje, że nie ma doświadczenia związanego z transportem kolejowym. Twierdzi jednak, ze jego bogate CV umożliwia mu pełnienie tego stanowiska.

W piątek 21 sierpnia zarząd spółki PKP Cargo poinformował o powołaniu Antoniego Dudy do składu rady nadzorczej spółki. Duda został 11. członkiem rady. Jednocześnie na stronach spółki pojawił się jego życiorys. Trudno jednak znaleźć w nim elementy związane z transportem kolejowym, podkreślane jest za to jego działalność opozycyjna w okresie PRL i organizacja związków zawodowych po 1989 roku.

„Gdy rodziła się "Solidarność", łączył aktywność zawodową z zaangażowaniem społecznym i współtworzył na uczelni struktury Pierwszej Solidarności. Równocześnie włączał się w powstanie w Opolu Klubu Inteligencji Katolickiej, z którym związany jest do dziś, pełniąc od 1993 r. funkcję wiceprezesa, a od 2002 r. – prezesa. W 1983 r. przechodzi do pracy w przemyśle. Po przełomie 1989 roku zaangażował się w odtworzenie struktur związkowych w PRiMUE Remak, wówczas jednej z większych organizacji związkowych na Opolszczyźnie. To owocuje mandatem delegata Śląska Opolskiego na II oraz III Krajowy Zjazd Delegatów NSZZ „Solidarność” odbywające się w Gdańsku, w kwietniu 1990 i w lutym 1991 roku”.

Później Duda pracował jako dyrektor w ZUS-ie i kierował Powiatowym Urzędem Pracy w Opolu. Był także członkiem Rady Opolskiej Regionalnej Kasy Chorych w Opolu i członkiem Rady Nadzorczej BOT KWB w Turoszowie. W 2015 roku uzyskał mandat posła z list PiS. W 2019 roku ubiegał się o reelekcję, ale nie zdobył wystarczającej liczby głosów. Obecnie Duda ma 70 lat i jest na emeryturze.

„Przeszedłem drogę od majstra do wiceprezesa”
Sam Duda w rozmowie z portalem nto.pl przyznał, że nie ma doświadczenia związanego stricte z transportem kolejowym, ale przekonuje, że jego CV predysponuje go do nadzorowania jednej z największych kolejowych firm przewozowych w Europie.''

teraz kur...a my ...
:]

a ty pisdzielski ''suwerenie'' zapierd...j na ''strefach''...hahaha[img=1598386000_jdm0abn.jpg]
13926
qwax_
25 sierpnia 2020r. o 22:12
Horus napisał(a):
przytocz tutaj ''piątkę mantzena'' ..;)

Chętnie to zrobię, ale najpierw Twój ruch. Podaj dowody na to, że Konfederacja jest partią faszystowską. To i TYLKO to.
Innym zarzucasz uniki, a sam jesteś w tym mistrzem ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza