A może to być też faktycznie jakiś hajlujący de.bil,
to nie ty?
aha tylda...;)
I gdzie tutaj napisałem o "wygłupach"??
O wygłupach napisał Skorn
skorn napisał(a): Co jest faszystowskiego w poglądach konfederatów? Może w końcu jakieś konkrety zamiast zdjęcia z wygłupami?
tonący brzytwy się chwyta...
jak ty teraz qwax-ie :]
pisząc z wami dwoma bardzo łatwo jest jedno określenie przenieść z jednego na drugiego bo piszecie w podobnym tonie mając jednakowe ''poglądy''
ty pisałeś o ''hajlującym debi.lu '' ale tylko o tym z ulicy...o hajlujacym pośle już tak nie odważyłeś się napisać...
czyli to nie ''debi.l''...;)
tak samo strach ci nie pozwala jasno napisać o przekonaniach Bosaka...:]
ależ mnie korci by w końcu coś ci wkleić ..;)
ale chyba jeszcze wytrzymam bo tym lawirowaniem ,unikami , dajesz mi co rusz kolejne powody do śmiechu ...
Horus napisał(a):
widzisz ten ''patriotyczny '' plakat?
a widzisz umieszczone na nim symbole?
to też ''wygłup''?
[img=1598388699_npqql4n.png]
A co ty widzisz na tym plakacie?
Gołe baby? ;)
Który konkretnie symbol tak Cię oburzył i DLACZEGO??
PS.
I już "załapałeś", że ja nie pisałem nic o wygłupach?
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
Horus napisał(a):
a plakat jest według ciebie odpowiedni?
patriotyczny?
narodowy?
Według mnie nie ma w nim NIC nieodpowiedniego.
A co ciebie tak oburzyło??
nie ma NIC nieodpowiedniego?
no to teraz utwierdziłeś mnie całkowicie że niewiele wiesz...
kiedy się dokształcisz dotrze do ciebie to co jest nieodpowiednie w tym plakacie ...
musisz więcej czytać ,szukać nowych źródeł info a nie opierać się tylko na tym co nakazuje ci twoja''centrala''
a właśnie ...gdie jest ''nowogrodzka twojej ''konfederacji''?...;)
bo kto jest prawdziwym ''naczjalnikiem'' to wiem ...hahaha
a teraz pozostawię cię bo mam coś ciekawszego na uwadze...;)
jutro wrócę i może wrócimy do tego plakaciku ...;)
masz czas ..poszukaj ...;)
~~Jasnofioletowy Kroplik niezalogowany 26 sierpnia 2020r. o 11:00
przeciętny obywatel - "cześć, jestem [wstaw swoje imię] i jestem Polakiem
Falco/Horus - Ty faszysto
przeciętny obywatel - "cześć, jestem [wstaw swoje imię] i głosowałem na trzaskowskiego
Falco/Horus - Brawo, myślących jest coraz więcej. Pis do wora, a wór wiadomo gdzie
Horus napisał(a):
nie ma NIC nieodpowiedniego?
no to teraz utwierdziłeś mnie całkowicie że niewiele wiesz...
kiedy się dokształcisz dotrze do ciebie to co jest nieodpowiednie w tym plakacie ...
musisz więcej czytać ,szukać nowych źródeł info a nie opierać się tylko na tym co nakazuje ci twoja''centrala''
Po twoim "wywodzie" i "niepodważalnych argumentach" pokazałeś kolejny raz, że ty "wiele" wiesz ;)
Nie potrafisz nic konkretnego napisać. ZERO argumentów.
Piszesz tradycyjnie jak to ty wszystko wiesz i jak inni muszą czytać, uczyć się, by kiedyś dorównać tobie. W czym?? ;)
Napisz co widzisz nieodpowiedniego w tym plakacie!! Poza gołymi babami i faszystami, bo to widzisz wszędzie i zawsze ;)
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.