Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 14:01
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):
nie ma NIC nieodpowiedniego?
no to teraz utwierdziłeś mnie całkowicie że niewiele wiesz...
kiedy się dokształcisz dotrze do ciebie to co jest nieodpowiednie w tym plakacie ...
musisz więcej czytać ,szukać nowych źródeł info a nie opierać się tylko na tym co nakazuje ci twoja''centrala''

Po twoim "wywodzie" i "niepodważalnych argumentach" pokazałeś kolejny raz, że ty "wiele" wiesz ;)
Nie potrafisz nic konkretnego napisać. ZERO argumentów.
Piszesz tradycyjnie jak to ty wszystko wiesz i jak inni muszą czytać, uczyć się, by kiedyś dorównać tobie. W czym?? ;)
Napisz co widzisz nieodpowiedniego w tym plakacie!! Poza gołymi babami i faszystami, bo to widzisz wszędzie i zawsze ;)

ale z ciebie cienias...i fantasta...:]
gdzie to widzę wszędzie ''gołe baby''?

macie jakieś w ''konfederacji''?

:]

''Nie potrafisz nic konkretnego napisać. ZERO argumentów.''

a gdzie twoje?

dlaczego mentzen ,winnicki ,bosak braun ,berkowicz ,mikke tak nie lubi Żydow ?
czy dlatego że nie lubił ich i Adolf? :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
26 sierpnia 2020r. o 14:13
Horus napisał(a):
''Nie potrafisz nic konkretnego napisać. ZERO argumentów.''

a gdzie twoje?

dlaczego mentzen ,winnicki ,bosak braun ,berkowicz ,mikke tak nie lubi Żydow ?
czy dlatego że nie lubił ich i Adolf? :]

Oni nienawidzą Żydów? Oni są przeciwko bezpodstawnym roszczeniom żydowskim.
Bo wiesz chyba, że większość posłów Konfederacji to Żydzi? Napisali o tym na oko-press? ;)
Mentzen, Braun, Mikke, Berkowicz, nawet podobno Bosak - to są Żydzi.
Dlatego jestem BARDZO nieufny wobec tej nowej partii, ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Bo wszystkie poprzednie partie polityczne w Polsce już znam (niestety) i wiem na co je stać.
A teraz napiszesz o tym strasznym plakacie? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 14:26
aha ...to im chodzi tylko o roszczenia żydowskie?

no,no...bardzo ciekawe ...;)
a coś więcej?
myślisz że wśród tych których wymieniłeś nie ma nikogo z grupy ''mischling''? ;)

a jednak Adolfa leczył lekarz żydowskiego pochodzenia...oprawczyni z Birkenau ciążę usuwała Żydówka ...
Goering miał żydowską kochankę ...
chcesz wiedzieć coś więcej ?

poczytaj o tym plakacie ...;)
ja poczekam ...:]

ja jestem cierpliwy a ty tu się miotasz w sprawie tego plakatu ...:]
a może za godzinkę?...a może za dwie ?

dlaczego sam mam pozbawiać się przyjemności obserwowania jak tu nerwowo podrygujesz ...:]

ja teraz wypiją sobie kawę ,pooglądam tvn...;)
13926
qwax_
26 sierpnia 2020r. o 14:36
Horus napisał(a):
ja jestem cierpliwy a ty tu się miotasz w sprawie tego plakatu ...:]
a może za godzinkę?...a może za dwie ?

dlaczego sam mam pozbawiać się przyjemności obserwowania jak tu nerwowo podrygujesz ...:]

ja teraz wypiją sobie kawę ,pooglądam tvn...;)

Ja nerwowo podryguję, bo idio.ta zobaczył w tym plakacie jakieś "straszne" rzeczy?? :)
Oglądaj dalej TVN - na zdrowie. Ta stacja jest tak samo obiektywna jak TV-PIS ;)

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 14:36:

Aha, i jeszcze jedno.
Dzięki m.in. takim działaniom Konfederacji, mają oni (na razie) moje poparcie.
Pozostała "banda czworga" mojego głosu już nie dostanie ;)
[img=1598445375_6dsetll.png]

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 15:12
kiedy przed laty pisał o tym niejaki PanM tacy jak ty poniewierali go tutaj na różne sposoby...;)
trzeba było się wtedy uczyć od niego a kto wie czy dzisiaj dzięki temu nie bylibyście ''przewodnią siłą narodu'' :]

a tak pozostaliście i pozostaniecie zawsze w ''czarnej du.pie'' :]
ot kolejna ''przybudówka'' niczym psl dla dawnej sld czy po ...
wy akurat pisdzielców...:]

tymczasem...

''Jako minister zachęcał do urlopów w Polsce. Po rezygnacji Szumowski „przyłapany” na Kanarach
Wprost 5 godz. temu
Koronawirus u jednego z jasnogórskich pielgrzymów. Pątnicy wysłani na…
Kaufland zrobił reklamę w stylu "365 dni"! W sieci burza

Co zmienia posada ministra? Spojrzenie na wakacje i stosowanie się do własnych zaleceń. Łukasz Szumowski zachęcał do spędzenia urlopu w Polsce ze względu na epidemię, a po rezygnacji ruszył wypoczywać na Wyspach Kanaryjskich.''

a może by tak teraz w Jeleniej Górze ...nie - Jasnej Górze :] zakrzyknąć- ''ministrze- kraj w potrzebie a ty co?...nie wracasz ?...za maseczkę -hahahaha- nie chwytasz?''

a ty co ''suwerenie''?

szykujesz dzieciaki do szkoły ?zaopatrzonej w miliony litrów środka do dezynfekcji?...:]
a może szzykujesz sobie kanapki ze smalcem na jutrzejszą szychtę na ''strefie''...:]

''kanarów'' to ty ''suwerenie'' nie zobaczysz teraz nawet w autobusie miejskim...hahaha
~~Żółtawy Kosaciec niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 15:16

CAŁA PRAWDA O pis
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 15:25
''Minister spraw wewnętrznych Francji zajął stanowisko w sprawie opalania się topless. To następstwo interwencji żandarmów, którzy zwrócili uwagę trzem kobietom na plaży w Sainte-Marie-la-Mer. Ich działania zostały skrytykowane przez Francuzów.
Dyskusja o opalaniu się topless rozgorzała we Francji po interwencji żandarmów w miejscowości Sainte-Marie-la-Mer na południu kraju. W czwartek 20 sierpnia mundurowi zostali wezwani przez rodzinę, która była oburzona tym, że grupa kobiet korzysta z plaży, odsłaniając biust. Choć we Francji nie ma zakazu opalania się topless, trzy panie zostały upomniane i poproszone o ubranie górnych części strojów kąpielowych. Wywołało to falę krytyki wobec francuskich służb mundurowych.

"Czy Sainte-Marie-la-Mer to Arabia Saudyjska?" - napisał jeden z oburzonych komentatorów, któremu wtórowali inni, pisząc, że Francja staje się coraz bardziej pruderyjna.

Francuski minister ws. topless: Wolność to coś cennego
W obronie kobiet, które upomnieli żandarmi, stanął minister spraw wewnętrznych Francji Gerald Darmanin.

"To było nieodpowiednie, że kobietom zwrócono uwagę na ich ubiór. Wolność to coś cennego" - napisał polityk na Twitterze.''

już to widzę w tym ''katolandzie'' :]
już widzę reakcję lokalnych kółek różańcowych i polskiego tzw. ministra ''płaszczaka'' :]

''wolność to coś cennego''

o ile jest to ''pisdzielska wolność'' ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 15:29
I widzisz Ksawery dlaczego uważam Przema za inteligentnego faceta ... od lat jak mantrę mieli kwotę wolną od podatku . Czyżby zapisał się do Konfederacji ? Trzy dekady transformacji ustrojowej , a my dalej z ręką w nocniku . Afryka nas nawet przegania . I kto tu jest za Murzynami ? My .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza