Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
17 października 2020r. o 15:59
Horus napisał(a): o ile pamiętam to w 2006 roku -a rządził Wawą Lechu były plany budowy nowej oczyszczalni ale z tego pomysłu zrezygnowano ...;)
tym samym i prawa i lewa strona jest nadal odbiorcą jedynym ścieków ...

pomijam tu Wisłę ...;)
przez wieki całe Wisła dawała sobie radę sama z praczkami które na jej brzegach prały ciuchy...
teraz też da radę ...;)

W 2006 r. Lechu był prezydentem Polski -( 2005-2010 ) , przez lata też ścieki szły do Bobru który śmierdział znacznie miej niż Wisła .
Mam rodzinę w Łomiankach to tam gdzie teraz najwięcej cuchnie często tam bywałem , nad Wisłą to nawet posiedzieć nie było można .
Daj sobie spokój z obroną tego co jest nie do obrony .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
17 października 2020r. o 16:07
koszta tego przekopu ciągle rosną ...;)
czyżby skończył jak pewna słynna elektrownia?

wydano miliardy a teraz wyburzenie będzie kosztować miliony...

a co z ''mega -lotniskiem'' na miarę Dubaju?
bo jak do tej pory za pilnowanie hektarów łąki tylko prezes -jednocześnie on jako ''zarząd'' :] - ma zarobki niczym w Dubaju...;)

Dopisane 17.10.2020r. o godz. 16:07:

M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): o ile pamiętam to w 2006 roku -a rządził Wawą Lechu były plany budowy nowej oczyszczalni ale z tego pomysłu zrezygnowano ...;)
tym samym i prawa i lewa strona jest nadal odbiorcą jedynym ścieków ...

pomijam tu Wisłę ...;)
przez wieki całe Wisła dawała sobie radę sama z praczkami które na jej brzegach prały ciuchy...
teraz też da radę ...;)

W 2006 r. Lechu był prezydentem Polski -( 2005-2010 ) , przez lata też ścieki szły do Bobru który śmierdział znacznie miej niż Wisła .
Mam rodzinę w Łomiankach to tam gdzie teraz najwięcej cuchnie często tam bywałem , nad Wisłą to nawet posiedzieć nie było można .
Daj sobie spokój z obroną tego co jest nie do obrony .

ja niczego nie bronię ...
fragment z całości ...

''Przepisy dot. ochrony środowiska się zmieniły i konieczne było w końcu oczyszczanie całości ścieków. W 2005 roku, za rządów Lecha Kaczyńskiego w stolicy, analizowano możliwość budowy nowego zakładu w lewobrzeżnej części Warszawy, ale zdecydowano ostatecznie tym, że to właśnie „Czajka” zajmie się też oczyszczaniem ścieków także z Bielan, Żoliborza, Śródmieścia, Ochoty, Woli czy Bemowa.''
14240
M21W2
17 października 2020r. o 16:08
Janusz przeczytaj komentarz -~~Ognistoczerwony Kuflika do mojego wpisu , szambo wpływające do Wisły wylało na portalu .
Masz rację Wisła częściowo się oczyści , rozlewający szambo na portalu nigdy .
22258
#Horus nieaktywny
17 października 2020r. o 16:15
M21W2 napisał(a): Janusz przeczytaj komentarz -~~Ognistoczerwony Kuflika do mojego wpisu , szambo wpływające do Wisły wylało na portalu .

przecież ja to wiem ...
najzabawniejsze w tym jest to ze kiedy zwracasz na to uwagę adminom albo nabierają wody w usta albo...krytykanta zablokują ...hahaha

ale jest na to sposób ...

14240
M21W2
17 października 2020r. o 16:33
Rozmawiamy o spartaczonym wykonaniu czy o planach które nawet jak były złe to zostały zatwierdzone przez urzędników ratusza za rządów Gronkiewicz , na ten zarzut Gronkiewicz ma też odpowiedź - część z nich zatrudnił Kaczyński .
O błędach PiS-u też możemy dyskutować , jest ich niemało , jest mała różnica , politycy PiS-u nie twierdzą że są bezbłędni a Ty przypomnij komukolwiek błędy jakie przed laty wytykałeś PO rzucą się na Ciebie jak Harty na zwierzynę , przykładem na forum są zwolennicy PO .
Janusz Polsce i Polakom jest potrzebna silna opozycja a nie Totalna rządna władzy bez wizji przyszłej Polski pod ich rządami .

Dopisane 17.10.2020r. o godz. 16:33:

Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a): Janusz przeczytaj komentarz -~~Ognistoczerwony Kuflika do mojego wpisu , szambo wpływające do Wisły wylało na portalu .

przecież ja to wiem ...
najzabawniejsze w tym jest to ze kiedy zwracasz na to uwagę adminom albo nabierają wody w usta albo...krytykanta zablokują ...hahaha

ale jest na to sposób ...

Dobry sposób dla człowieka opanowanego nie dla mnie , bolę się że zejdę jak to drzewiej bywało do poziomu adwersarzy .
~~Ognistoczerwony Kuflik niezalogowany
17 października 2020r. o 16:46

Te tanie wino po które rano szedłeś zamuliło ci mózg .
14240
M21W2
17 października 2020r. o 16:56
~~Ognistoczerwony Kuflik napisał(a):

Te tanie wino po które rano szedłeś zamuliło ci mózg .

Dziękuję bardzo za dyskusję , życzę dużo zdrowia i Miłej Niedzieli .
211
skorn
17 października 2020r. o 17:27
Horus napisał(a): ''Rafał Trzaskowski otwiera ruch "Wspólna Polska"
Rafał Trzaskowski zapowiedział walkę o zupełnie nową jakość w polityce. Chce, by była ona bardziej otwarta na ludzi, oparta na dialogu. Prawo w Polsce ma być fundamentem działania państwa - powiedział, oskarżając PiS o monopol i łamanie Konstytucji. Zwrócił też uwagę na podział, jaki dokonał się w społeczeństwie za rządów Prawa i Sprawiedliwości. ''

Przecież to już było, nazywało się nowoczesna czy jakoś tak i dziś zostały po tym tylko popłuczyny. Trzaskowski szykuje nową "platformę" dla spadochroniarzy z PO ; )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza