~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Horus napisał(a):skorn napisał(a):Horus napisał(a): '
odnoszę wrażenie że budowa twojego organu odpowiedzialnego za myślenie
przypomina mózg szczura ...
:]
Nie praw mu komplementów ,szczur to bardzo mądry gryzoń i gdyby miał właściwości wymiotne to był by niezniszczalny .
owszem - szczur tak ...korniszonek ...no cóż ... :]
tyle że szczur pomimo gładkiej powierzchni mózgu , zachował inteligencję ...;)
~Buraczkowa Papryka napisał(a): Żona Konia dzwoniła z Włoch, mówiła że to nie prawda o jakiejś willi w której mieszka, tylko że to jest szopa z basenem olimpijskim.
~Buraczkowa Papryka napisał(a): Żona Konia dzwoniła z Włoch, mówiła że to nie prawda o jakiejś willi w której mieszka, tylko że to jest szopa z basenem olimpijskim.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~Buraczkowa Papryka napisał(a): Żona Konia dzwoniła z Włoch, mówiła że to nie prawda o jakiejś willi w której mieszka, tylko że to jest szopa z basenem olimpijskim.
A kto ci zabroni kupić sobie basen olimpijski jak masz pieniądze ,bo jeśli nie masz to możesz skorzystać z basenu w szpitalu .zawołasz siostro basen i ci przyniosą .
~~Stalowoniebieska Sośnica napisał(a):~Buraczkowa Papryka napisał(a): Żona Konia dzwoniła z Włoch, mówiła że to nie prawda o jakiejś willi w której mieszka, tylko że to jest szopa z basenem olimpijskim.
Mówisz o tej "stodole" strzelca wyborowego? Dobry strzelec, jednego dnia trafił ponad 500 bażantów - hodowlanych, wypuszczanych z klatek.
Horus napisał(a):~Buraczkowa Papryka napisał(a): Żona Konia dzwoniła z Włoch, mówiła że to nie prawda o jakiejś willi w której mieszka, tylko że to jest szopa z basenem olimpijskim.
to ta stodoła?[img=1602955594_ohsw8p0.jpg]Dopisane 17.10.2020r. o godz. 19:27:~~Stalowoniebieska Sośnica napisał(a):~Buraczkowa Papryka napisał(a): Żona Konia dzwoniła z Włoch, mówiła że to nie prawda o jakiejś willi w której mieszka, tylko że to jest szopa z basenem olimpijskim.
Mówisz o tej "stodole" strzelca wyborowego? Dobry strzelec, jednego dnia trafił ponad 500 bażantów - hodowlanych, wypuszczanych z klatek.
hahaha...uprzedziłeś mnie ...:)
jak widzę nie tylko ja jestem pamiętliwy...;)