skorn napisał(a):Horus napisał(a): twój sposób ''myślenia'' nadal jest jak widzę nieskomplikowany...
odnoszę wrażenie że budowa twojego organu odpowiedzialnego za myślenie przypomina mózg szczura ...
:]
o po czym są ''popłuczyny'' pisowskie?
PC, AWS ...znasz coś jeszcze?...;)
To już ten etap, janusz? Już cię trzęsie na samą myśl, że ktoś może krytykować Trzaskowskiego? Może się zapiszesz do partii, antysystemowcu? : )
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Ognistoczerwony Kuflik napisał(a):M21W2 napisał(a): Janusz przeczytaj komentarz -~~Ognistoczerwony Kuflika do mojego wpisu , szambo wpływające do Wisły wylało na portalu .
Masz rację Wisła częściowo się oczyści , rozlewający szambo na portalu nigdy .
Te tanie wino po które rano szedłeś zamuliło ci mózg .
Dziękuję bardzo za dyskusję , życzę dużo zdrowia i Miłej Niedzieli .
Spadaj Judaszu PISowski
M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Ognistoczerwony Kuflik napisał(a):M21W2 napisał(a): Janusz przeczytaj komentarz -~~Ognistoczerwony Kuflika do mojego wpisu , szambo wpływające do Wisły wylało na portalu .
Spadaj Judaszu PISowski
Judasz zdradził Jezusa , ja jak mnie PiS wkurzy też na nich nie zagłosuję , czasami i Tobie uda się coś " mądrego " napisać .
Nie Spadaj pisz jak najwięcej geniuszu .
Miłej niedzieli .
~~Brudnożółty Kuflik napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Ognistoczerwony Kuflik napisał(a):M21W2 napisał(a): Janusz przeczytaj komentarz -~~Ognistoczerwony Kuflika do mojego wpisu , szambo wpływające do Wisły wylało na portalu .
Spadaj Judaszu PISowski
Judasz zdradził Jezusa , ja jak mnie PiS wkurzy też na nich nie zagłosuję , czasami i Tobie uda się coś " mądrego " napisać .
Miłej niedzieli .
Jesteś tak żałosny ,że jak czytam twoje wypociny to myślę ,że masz wrodzoną manię wielkości i przypisywania sobie nie swoich sukcesów ,żeby tylko zabłysnąć w mediach .Nie pij tego taniego wina bo widzisz jakie są efekty.
M21W2 napisał(a):~~Brudnożółty Kuflik napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Ognistoczerwony Kuflik napisał(a):M21W2 napisał(a): Janusz przeczytaj komentarz -~~Ognistoczerwony Kuflika do mojego wpisu , szambo wpływające do Wisły wylało na portalu .
Spadaj Judaszu PISowski
Miłej niedzieli .
Jesteś tak żałosny ,że jak czytam twoje wypociny to myślę ,że masz wrodzoną manię wielkości i przypisywania sobie nie swoich sukcesów ,żeby tylko zabłysnąć w mediach .Nie pij tego taniego wina bo widzisz jakie są efekty.
Dzięki temu że jestem jaki jestem zyskuję " przyjaciół" takich jak Ty , któż inny jak nie przyjaciel udzieliłby mi tak cennych rad .
Wiesz co nasz różni Ty piszesz swoje "mądrości " jako PAN NIKT , zakonspirowany ,
co dzień to inny kwiatek .
Ja odpowiadam Tobie jako Lucjan Złotkowski żałosny człowieczku .
Niestety nic nie mogę Tobie poradzić na Twoje dolegliwości , nie jestem takim "
specjalistą " jak Ty .