BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Bolesławiec albo Trump
BolecForum Bolecnauci komentują

Bolesławiec albo Trump

81 odpowiedzi strona 8 z 11
~~Jurasgość
Zauważyliście, że w każdej wypowiedzi Trumpa o Nawrockim, ale dosłownie w każdej, przewija się jeden motyw. Świetny facet, którego JA poparłem w wyborach i (w domyśle) dzięki temu on te wybory wygrał. Właściwie na tym jednym przeświadczeniu DT opiera się ta cała wielka "przyjaźń". On wyciąga Nawrockiego tylko aby pokazać swoją sprawczosc - „ja go poparłem i ON WYGRAŁ” - nawet się nie nauczy wymawiać Nawrocki, a ten ma zbyt małe jaja żeby go poprawić.
~~Fentanylgość
Orbana już nie ma więc Batyr i Ziobro są potrzebni Trumpowi do rozbijania UE.
~~wina Tuskagość
Trump traktuje Batyra jako swojego kundelka ,któremu trzeba czasem rzucić kość. Charakterystyczne jest to, że Trump nie kryje się nawet z tym, że jego decyzja to gest mający wesprzeć Batyra, a nie Polskę i Polaków. Równie charakterystyczne jest to, że Batyr rzuca się na tę kość...
~~Epsteingość
zmarły ojciec synowej Donalda Trumpa - Bettiny Anderson, miał niegdyś powiązania biznesowe z przestępcą seksualnym Jeffreyem Epsteinem i wspierał jego plany gospodarcze na Wyspach Dziewiczych.
~~Snusgość
Trump zasnął na radzie pokoju.
Pamiętamy !
Tusk uratował Nawrockiego i pieniądze Polaków przed tą farsą !
~~niezalogowany Jurasgość
~~wina Tuska napisał(a): Trump traktuje Batyra jako swojego kundelka ,któremu trzeba czasem rzucić kość. Charakterystyczne jest to, że Trump nie kryje się nawet z tym, że jego decyzja to gest mający wesprzeć Batyra, a nie Polskę i Polaków. Równie charakterystyczne jest to, że Batyr rzuca się na tę kość...

Powiedz mi jakiego masz błazna, a powiem ci jakim jesteś królem. Trump do roli błazna wyznaczył Snusa. Jest to sytuacja żenująca nie tyle dla błazna, ile dla państwa, które reprezentuje. Jeszcze nigdy w historii nie mieliśmy takiego prezydenta.
~~Granatowoczarna Lobeliagość
~~Ustawka napisał(a): Kolejny już chyba 10 zamach na Trumpa któremu ucho odrosło.

A kuśka?
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA KGHM zaprasza