~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Ja to się swoich wpisów nie wstydzę .Walę prawdę prosto z mostu. Co będę wydziwiał o kokosach , które mam zarabiać w Reichu , jak wszyscy wiedzą , że u Niemca zamiatam plac.
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Ja to się swoich wpisów nie wstydzę .Walę prawdę prosto z mostu. Co będę wydziwiał o kokosach , które mam zarabiać w Reichu , jak wszyscy wiedzą , że u Niemca zamiatam plac.
~~Janusz napisał(a): Tawuła to ogarniasz błaźnie to co piszesz?
Jak takiego jak ty można nienawidzić? Nawet tym wpisem niereformowalny NIEUKU tylko potwierdzasz kim jesteś.
Przecież ty dostarczasz tu wszystkim powodów do uśmiechu a że jest to uśmiech politowania to druga sprawa.
To że pisze się o tym co wcześniej ty pisałeś i twój brat jest tylko pokłosiem tego co sami zasialiście a teraz przez to zbieracie kopy.
Ty sam pisałes że pochodzisz z patologicznej rodziny więc o co teraz masz pretensje? Twój brat z Ocic pisał jak jest skłocony z bratem i jakby tego było mało to w swoje szambo jeszcze mieszał jego syna. Więc co jęczysz? Co stękasz? Przeszkadza ci to że przypomina się wam jak innych obrażaliście i wyzywaliście? Ale na prośby by POWIELIĆ wyzwiska waszego wroga nie odpowiadacie i nie ma kopii.
Sandały po angielsku? Gdzie?
Twój wpis powielający wpisy tego dziada pzd? Dlaczego powielał je twój brat? Dlaczego wyzywał od ''ciot'' we WŁASNYM IMIENIU bo jego wpisy były bez kopii wpisów tego alkoholika?
Dlaczego ty sam zamiast konkretnie opisać to co robił ten szmaciarz USPRAWIEDLIWIASZ chorobą alkoholową?
Mógłbym bez problemu pokazać ci to i owo ale WSZYSTKO MA SWÓJ CZAS I MEJSCE...
od wczorajszego wieczora obserwuję kilka wpisów z pewnymi sugestiami i zastanowiło mnie to czy piszą to -lub pisze- człowiek zrównoważony czy z pewnymi odchyleniami psychicznymi...
i jeszcze te twoje fantazje ''ławeczkowe''...;D
PROSTEJ IRONNI NIE WYŁAPAŁEŚ ? I JESZCZE RAZ PISZĘ ...
DLACZEGO NIE ZROBIŁES TEGO CO CI PROPONOWAŁEM?
odpowiedź jest prosta- boisz się blamażu i że pokazało by to jakim jesteś naiwniakiem a często głupcem,...
teraz mam ciekawsze zajęcia a ty....myśl co piszesz...;D
Zastosowana autokorekta