Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Piernikowa Tawuła niezalogowany
wczoraj o 9:07
Przyjmij do wiadomości, jeżeli fasolka jeszcze ogarnia , żeby kogoś nienawidzieć trzeba mieć podstawę …
jedynie się brzydzę takimi typami jak Ty , Jasio , i inni którzy nie potrafią ogarnąć rzeczywistości , wypisując codziennie o sprzątaniu placu , o pochodzeniu rodziny , o kłótni z bratem , ( czy ja mam każdemu życie układać ??) , jak sobie pościelisz , tak się wyśpisz …
przypominanie , o jakichś obrażeniach / wyzwiskach ..
Jasio przyjął taktykę że mu wszystko wolno powielać i wstawiać, ( o zimowych sandałach ) , nawet wspiął się
w jednym z wpisów na wyżyny swoich możliwości , wpisując te zimowe w języku angielskim….
I zabłyszczał ( głupim wpisem) …
Przedstaw mi wpis mojego autorstwa , gdzie powielam słowa już nieżyjącego PZD , o głupiej „Parówie” , nie znajdziesz …..!!!

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
wczoraj o 9:16
Ja to się swoich wpisów nie wstydzę .Walę prawdę prosto z mostu. Co będę wydziwiał o kokosach , które mam zarabiać w Reichu , jak wszyscy wiedzą , że u Niemca zamiatam plac.
~~Piernikowa Tawuła niezalogowany
wczoraj o 9:35
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Ja to się swoich wpisów nie wstydzę .Walę prawdę prosto z mostu. Co będę wydziwiał o kokosach , które mam zarabiać w Reichu , jak wszyscy wiedzą , że u Niemca zamiatam plac.

I tu ręce opadają z bezradności …hahahaha .
Weiß Du das schon..??? Menschen sind einfach doof , aber Du bist doppelt DOOF…
Bist Du aus Hamburg ..?? bitte in Mutter Sprache antworte schreiben … Herr Jurgen..
Oder sind Sie zu Doof….
Hahahaha…..

~~A to ciekawe niezalogowany
wczoraj o 11:07
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Ja to się swoich wpisów nie wstydzę .Walę prawdę prosto z mostu. Co będę wydziwiał o kokosach , które mam zarabiać w Reichu , jak wszyscy wiedzą , że u Niemca zamiatam plac.

Bo paróweczka nawet w czasie gotowania woła że jest piękna. Wstyd to trzeba mieć a na poddaszach o niego trudno. Wali prosto z mostu i myśli że to prawda. Niestety urodził się ciulem i kanarkiem nie wykorkuje.
~~ niezalogowany
wczoraj o 11:29
A co powiesz o kimś co sam napisał że pochodzi z patologii?
~~Zielonkawobrązowa Śliwa niezalogowany
wczoraj o 12:04
~~Janusz napisał(a): Tawuła to ogarniasz błaźnie to co piszesz?
Jak takiego jak ty można nienawidzić? Nawet tym wpisem niereformowalny NIEUKU tylko potwierdzasz kim jesteś.
Przecież ty dostarczasz tu wszystkim powodów do uśmiechu a że jest to uśmiech politowania to druga sprawa.
To że pisze się o tym co wcześniej ty pisałeś i twój brat jest tylko pokłosiem tego co sami zasialiście a teraz przez to zbieracie kopy.
Ty sam pisałes że pochodzisz z patologicznej rodziny więc o co teraz masz pretensje? Twój brat z Ocic pisał jak jest skłocony z bratem i jakby tego było mało to w swoje szambo jeszcze mieszał jego syna. Więc co jęczysz? Co stękasz? Przeszkadza ci to że przypomina się wam jak innych obrażaliście i wyzywaliście? Ale na prośby by POWIELIĆ wyzwiska waszego wroga nie odpowiadacie i nie ma kopii.
Sandały po angielsku? Gdzie?
Twój wpis powielający wpisy tego dziada pzd? Dlaczego powielał je twój brat? Dlaczego wyzywał od ''ciot'' we WŁASNYM IMIENIU bo jego wpisy były bez kopii wpisów tego alkoholika?
Dlaczego ty sam zamiast konkretnie opisać to co robił ten szmaciarz USPRAWIEDLIWIASZ chorobą alkoholową?
Mógłbym bez problemu pokazać ci to i owo ale WSZYSTKO MA SWÓJ CZAS I MEJSCE...

od wczorajszego wieczora obserwuję kilka wpisów z pewnymi sugestiami i zastanowiło mnie to czy piszą to -lub pisze- człowiek zrównoważony czy z pewnymi odchyleniami psychicznymi...

i jeszcze te twoje fantazje ''ławeczkowe''...;D
PROSTEJ IRONNI NIE WYŁAPAŁEŚ ? I JESZCZE RAZ PISZĘ ...
DLACZEGO NIE ZROBIŁES TEGO CO CI PROPONOWAŁEM?
odpowiedź jest prosta- boisz się blamażu i że pokazało by to jakim jesteś naiwniakiem a często głupcem,...

teraz mam ciekawsze zajęcia a ty....myśl co piszesz...;D

Poprosiłeś , masz …
nie da rady ...
wszystkie podrzuciłem temu który łazi w zimowych caligae i wyłażą mu wielkie paluchy z dziur bo chyba pazurów nie obcina...;D
~~Czarnofioletowa Fortegilla niezalogowany
wczoraj o 12:07
Niemiec ,imigrant z Nimiec ,zatankował na Pieprzyku i zapłacił
~~ niezalogowany
wczoraj o 12:15
O nic tu nie proszono frajerze. To ty się po raz któryś ośmieszyłeś NIEUKU!!!!
Caligae to nie jest z angielskiego więc co tu bredzisz ...?

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza