Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Radek Lord niezalogowany
19 listopada 2021r. o 12:38
Dobrze, już ocieram łzy i nie będę płakał.
Chociaż boli.......boli bardzo, ale......... nie nie powiem już nie, ......dzięki ci, uuuuuu.... ... jeszcze POmyleni nie zginęli.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnolawendowa Wiekuistka niezalogowany
19 listopada 2021r. o 14:39
Kto tego dziada ubiera ,kto mu nie założył pampersa ? Gdzie jest Zbynek ?
https://youtu.be/_E2dB0L_B3k
~~pis to zdrajcy i oszuści niezalogowany
19 listopada 2021r. o 16:14
Nie obrażając baby z magla to wszyscy pisowce są przeżarci kłamstwem do szpiku kości.
~~Anty ludzie niezalogowany
19 listopada 2021r. o 18:40
Przeciw sąsiadowi , przeciw obcokrajowcom , przeciw szczepieniom , przeciw samolotom , przeciw wszystkiemu.
Kim są ci ludzie i czego szukają.
Który z nich wydumał o depopulacji ludzkości ?
~~Duscyplina niezalogowany
19 listopada 2021r. o 18:54
Jak Joński tak mógł POwiedzieć o swoim przełożonym, że zawsze znika i chowa się jak jest jakaś afera?
~~Na co liczysz niezalogowany
19 listopada 2021r. o 20:12
Że twój prezio zawstydzi się swoją podwyżką pensji albo nową służbową furą. Nic takiego bo on ma was tak gdzie wszystkich po pierwsze mieszkańców. Pamiętacie jak po wyborach dziękował za ponad sześć tauzenów głosów. Ty mu też podziękuj za wszystko co zrobił dla ciebie.
~~Kowalski niezalogowany
19 listopada 2021r. o 22:13
Ja jestem Kowalski, a to pani Kowalska,
........jest znalazła się.:)
~~Radek lord niezalogowany
19 listopada 2021r. o 23:02
~~Kowalski napisał(a): Ja jestem Kowalski, a to pani Kowalska,
........jest znalazła się.:)

- Podobno spadł/a ze schodów.
- I co krzyczał/a?
- Przekleństwa pominąć?
- tak.
- To spadał/a w milczeniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo