Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Brunatnożółta Gazania niezalogowany
26 lipca 2023r. o 17:52
a było?
musiałem po cichaczu słuchać RWE by dowiedzieć się czegoś o Starobielsku czy Ostaszkowie...by słuchać coś o KOR -ze ...i wtedy myślałem że robią coś dla Polski ...nawet w to wierzyłem...
teraz po latach wiem że i oni grali pod siebie i byli tylko ''pożytecznymi idio.ta.mi'' w tej grze ''yankee''
ale też było i miło...
były wczasy pod gruszą ,wyjazdy do ośrodków FWP a ludzie patrzyli na siebie przyjaźnie uśmiechnięci ...

a dzisiaj?
brat z bratem skłócony ....bo piSSdzielce kazali ...;D
taki to w skrócie mamy ''wolny i demokratyczny'' kraj...;D
kraj rządzony przez mafię piSSowską i oparty na podsłuchach Pegasusa...

a wpiSSdu z nimi ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nasturcja pnąca niezalogowany
26 lipca 2023r. o 17:55
Należy do tego dodać jeszcze solidaruchów z ich niszczeniem kraju i przykładającymi rękę do okradania Polski.
~~Dannythoca niezalogowany
26 lipca 2023r. o 18:38
sites https://largehand.online/
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
27 lipca 2023r. o 0:03
Skarga do Unii Europejskiej, na niemieckie śmieci.
No nie, to już bezczelność
~~Julek niezalogowany
27 lipca 2023r. o 8:25
I wychodzi taki marszałek Borusewicz i mówi że za rządów Tuska "żadnej polityki resetu nie było" no to jak on myśli o tych, którzy nie są w opozycji do rządu?
Że to "cieniasy" głupki i jacyś dziwni ludzie.?
Kompletny brak szacunku do prawdy i uczciwości.
~~Posiwiała Diaskia niezalogowany
27 lipca 2023r. o 8:46
Panie Janie były wczasy i ludzie się szanowali
zanim kogoś osądzisz popraw swoje nastawienie do ludzi ,nie wylewaj pomyj na tych co inaczej widzą to co się dzieje w kraju
poniżanie i wyzwiska nie doprowadza
do jedności , cóż panu winni są ludzie
nieznani którym pan wielokrotnie zarzuca
ułomność umysłu ??
235
ladaco
27 lipca 2023r. o 9:04
W świecie PO wariaci diagnozują swoich lekarzy psychiatrów. Złodzieje i przestępcy oskarżają policjantów którzy ich łapią. Sędziowie puszczają bandytów . Przemytnicy krytykują pograniczników a zdrajcy kwestionują demokratycznie wybrany rząd . Co będzie gdyby wygrali wybory ?
~~Błękitnozielony Motylek niezalogowany
27 lipca 2023r. o 9:11
;D
wiesz co to jest ''reguła wzajemności'' ?....słyszałeś coś o Caldinim?

a napisz mi czy ta marna kreatura z Żoliborza mnie zna ?...czy zna miliony Polaków których określała kiedyś ''gorszym sortem'' czy ''produktem animalnym''?
napisz mi czy jego kolesie określających Polaków jako ''hołotę'' lub ''bydło'' ma doprowadzić do pojednania o którym wspominasz?

co o tym myślisz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza