BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Karol Nawrocki wygrał wybory przezydenckie
BolecForum Bolecnauci komentują

Karol Nawrocki wygrał wybory przezydenckie

402 odpowiedzi strona 49 z 51
~~Jasiogość
Piotr Kandyba - Poseł na Sejm RP
1 godz.
·
Dziś nie będzie mnie na zaprzysiężeniu - dlaczego?
Widzę nie tylko Prezydenta, ale przede wszystkim człowieka, za którym ciągnie się szereg niedomówień w wątpliwych moralnie kwestiach:
1. Wyłudzenie mieszkania od starszego, schorowanego człowieka…
2. Pomaganie w nierządzie i czerpanie z tego korzyści…
3. Bezpłatne korzystanie z apartamentu hotelowego zwanego „Statkiem miłości”…
4. Tajemnicza wizyta w Moskwie w 2018r…
5. Podżeganie do nienawiści w świętym miejscu - na Jasnej Górze…
Nie podobają mi się wypowiedzi pana Nawrockiego i członków jego świty, pełne pychy, nienawiści i cwaniactwa…Jest w nich dużo złej energii i dzielenia naszego Narodu!
Poza tym, zadaję sobie pytania, tak jak wielu z Was, na które nie ma odpowiedzi…
- Czy wskazane już nieprawidłowości w liczeniu głosów, gdyby potwierdziły się w całym kraju, zmieniłyby wynik wyborów?
- Dlaczego Marszałek Holownia nie chciał się o tym przekonać i dlaczego potajemnie spotykał się w nocy z Kaczyńskim?
- Czy "szlachetne współzawodnictwo kiboli” z gołymi pięściami w lesie, to faktycznie jest kompetencja, której oczekujemy od Głowy Państwa?
Wątpliwości jest zbyt dużo - dlatego dziś NIE będę uczestniczył w ceremonii zaprzysiężenia, wybiorę to, co jest dla mnie najważniejsze - kontakt z Wami, spotkania w terenie, wizyty w samorządach.
Zaprzysiężenie - choć jako ceremonia, jest czymś wyjątkowym, w czym warto byłoby uczestniczyć - odbędzie się tak czy owak, bez mojego udziału.
Proszę uszanujcie moją decyzję. Nie jestem bohaterem, nie jestem też tchórzem - moje sumienie i polskie serducho nie pozwalają mi legitymizować wątpliwej moralnie postaci…
… tak bardzo bym pragnął, abym się w przyszłości „pozytywnie zawiódł” i oby p. Nawrocki okazał się przyzwoitym człowiekiem i prezydentem wszystkich Polek i Polaków - na ten czas nadziei nie mam…
~~klucznikgość
Nie znam cię .Czy powodem jest to że nie korzystałem z usług oferowanych przez Nawrockiego?
Mnie wystarczą te z autostrady.
~~Płomienna Kapustagość
Nawrocki może wygrał wybory ale Naród przegrał !
~~Żółtobrązowy Zaślazgość
~~Płomienna Kapusta napisał(a): Nawrocki może wygrał wybory ale Naród przegrał !

Kapusta? hmmm.......dobra jest na kapuśniak
~~bracia Rosjaniegość
Karol Nawrocki w swoim orędziu kilkukrotnie zaatakował Unię Europejską.

Rosji czy Białorusi ani razu.
~~Jurekgość
Najsłynniejszy dzwon w Polsce, dzwon "Zygmunt" nie zabił w Krakowie na cześć nowego prezydenta. Dzwon waży ponad 12600 kg, do jego uruchomienia potrzeba 12 osób, część dzwonników odmówiła.Są w naszym kraju uczciwi ludzie. Dziękuję dzwonnikom
~~Pytanie 4gość
~~Jurek napisał(a): Najsłynniejszy dzwon w Polsce, dzwon "Zygmunt" nie zabił w Krakowie na cześć nowego prezydenta. Dzwon waży ponad 12600 kg, do jego uruchomienia potrzeba 12 osób, część dzwonników odmówiła.Są w naszym kraju uczciwi ludzie. Dziękuję dzwonnikom

Ponoć ciebie prosili ale odmówiłeś? Bez urazy, zbiesiłeś się? ha?
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.