~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawy Rozpław napisał(a): Aha, to oceniając źle pracę policji mam się zapisać do policji? Kto to pisze takie kocopoły?
A nie wiesz na jaki portal wchodzisz , skoro jesteś zdziwiony treścią artykułu?
~~Juras napisał(a): 60-letni Polak aresztowany w gminie koło Bergen za molestowanie dwójki dzieci. Sprawa z 2024 roku.
~~Rudobrązowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): 60-letni Polak aresztowany w gminie koło Bergen za molestowanie dwójki dzieci. Sprawa z 2024 roku.
Uj mnie obchodzą Polacy w Norwegii - to problem Norwegów. Mnie obchodzą Myrzyny, Araby, Ukraińcy i Gruzini w Polsce.
~~Juras napisał(a): Kaczyński z Bąkiewiczem , rasiści "bronią kraj" przed niebezpiecznymi imigrantami, a ich rodacy-imigranci w Norwegii nie są wcale lepsi. Oto kilka niedawnych przykładów, o których pisały norweskie media:
60-letni Polak aresztowany w gminie koło Bergen za molestowanie dwójki dzieci. Sprawa z 2024 roku.
Polak aresztowany w Bergen za podwójne morderstwo w Polsce. Sprawa z 2021 roku.
41-letni Polak skazany na 5 lat więzienia za gwałt na 71-letniej Norweżce. Wcześniej był już karany za gwałty w Niemczech. Sprawa z 2017 roku.
Polak aresztowany w centrum Oslo za rozbój i próbę zabójstwa w Slependen. Oskarżony nie ma w Norwegii stałego pobytu. Sprawa z 2023 roku.
40-latek z Polski mieszkający w Norwegii od 15 lat, aresztowany w gminie Nes za próbę poczwórnego zabójstwa. Sprawa z marca 2025 roku.
Chyba powinienem porozmawiać z Norwegami o utworzeniu tu Ruchu Obrony Norweskich Granic przed imigrantami z Polski.