~~Ciemnoszary Bukszpan napisał(a): Na tej samej zasadzie proponuję aby ci co nie mają nic naprzeciwko nielegalnej imigracji, przyjmowali nielegalnych imigrantów do siebie.
~~Rudobrązowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): 60-letni Polak aresztowany w gminie koło Bergen za molestowanie dwójki dzieci. Sprawa z 2024 roku.
Uj mnie obchodzą Polacy w Norwegii - to problem Norwegów. Mnie obchodzą Myrzyny, Araby, Ukraińcy i Gruzini w Polsce.
~~M napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawy Rozpław napisał(a): Aha, to oceniając źle pracę policji mam się zapisać do policji? Kto to pisze takie kocopoły?
A nie wiesz na jaki portal wchodzisz , skoro jesteś zdziwiony treścią artykułu?
W tabory i na Sybir.
Przemuś,zamiast tu pisać pierdoły,to dałbyś przykład i wziął na chatę trochę imigrantów,skoro jesteś za wspólną walutą , armią europejską i wspolnym fuhrerem. Cała Kozia Górka by była wniebowzięta.
~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Duda ze swoją żonusią siedzieli w pierwszej ławie i patrzyli jak sroka w kość jak przemawiał Marian Turski. I kilka miesięcy po jego śmierci ten drań ułaskawił naziola!! Jaką szmatą trzeba być, żeby zrobić coś tak obrzydliwego!!!