Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest Konfederacji przeciwko nielegalnej imigracji na rynku w Bolesławcu – około 200 uczestników, w tym kibice Zagłębia Lubin [WIDEO]
~~Marengo Daglezja niezalogowany
przedwczoraj o 18:37
~~Darek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zazieleniała Morwa napisał(a): Najlepiej zrobić ustawę, żeby rozlokować imigrantów w domach wyborców Trzaskowskiego, i nałożyć na nich podatek za ich utrzymanie. Skoro to popierają, to niech płacą na to. Normalni ludzie mają już dawno dosyć tego szamba lewackiego, od tv po wszystkie afery.

Ja już was tak do końca nie rozumiem, sprzedawaliście na bazarach lewe wizy ,a teraz walczycie z tymi ,co na nie przyjeżdżają ?
Gdzie sens , gdzie logika ?

~~Darek napisał(a): sprzedawaliście

Zmień dilera typie i przestań pić. ’sprzedawaliście?’ tak to napisz do siedziby PiSu, bo to oni sprzedawali. PO, PiS, Lewica, trzecia droga, zandbergi, mentzeny, brauny i cała ta sitwa to jedna mafia, która gada jedno, a robi drugie. Normalni ludzie już mają dosyć tego. Lepiej trzymać się własnego zdania i zdrowego rozsądku. Kto do własnego mieszkania otwiera drzwi i wpuszcza obcych ludzi? Chorzy psychicznie. A co się w takiej Szwecji dzieje, gdzie są no go strefy, policja nawet nie wiedzie. Trudno sobie to zobaczyć na yt?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnofioletowy Żylistek niezalogowany
przedwczoraj o 18:39
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Siwa Lilia napisał(a): Hańbą jest to że mamy teraz taki rząd , a raczej nierząd , ale to najpóźniej po wyborach się zmieni i nigdy już nie wróci

Hańbą to był poród twojej matki że urodziła takiego skur -wiela i cwela >
Zgłoś się na terapie bo żle się z tobą dzieje, takie wersy.

~~Czarnofioletowy Żylistek niezalogowany
przedwczoraj o 18:44
~~Siwa Lilia napisał(a): Hańbą jest to że mamy teraz taki rząd , a raczej nierząd , ale to najpóźniej po wyborach się zmieni i nigdy już nie wróci

Prokuratorzy umarzają postępowania z rzekomo braku dowodów.
~~TB niezalogowany
przedwczoraj o 18:49
Ruda kanalia uroczyście odwołał referendów w sprawie emigrantów A lemingoza tyfusskowa dalej głosuję na gubernatora niemieckiego.Do tych co głosowali na czosnkowego kierować inżynierów.Ja osobiście znam kilka domow gdzie wieszano baner czosnkowego.
~~Jaskrawoczerwona Trzykrotka niezalogowany
przedwczoraj o 18:52
Byłoby dobrze aby służby tzw obcych krajów poznały dane i facjaty tych polskich "obywateli". A to na wypadek gdyby przyszła im do głowy chęć odwiedzin (czy to turystycznie, czy to zarobkowo ) innych krajów.
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
przedwczoraj o 18:58
~~TB napisał(a): Ruda kanalia uroczyście odwołał referendów w sprawie emigrantów A lemingoza tyfusskowa dalej głosuję na gubernatora niemieckiego.Do tych co głosowali na czosnkowego kierować inżynierów.Ja osobiście znam kilka domow gdzie wieszano baner czosnkowego.

,, referendów'', umów mnie ze swoją mamcią.
~~asdasd niezalogowany
przedwczoraj o 19:04
kibole = patole i pedofile !
~~TB niezalogowany
przedwczoraj o 19:14
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~TB napisał(a): Ruda kanalia uroczyście odwołał referendów w sprawie emigrantów A lemingoza tyfusskowa dalej głosuję na gubernatora niemieckiego.Do tych co głosowali na czosnkowego kierować inżynierów.Ja osobiście znam kilka domow gdzie wieszano baner czosnkowego.

,, referendów'', umów mnie ze swoją mamcią.

Ok. 50 zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.