Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest Konfederacji przeciwko nielegalnej imigracji na rynku w Bolesławcu – około 200 uczestników, w tym kibice Zagłębia Lubin [WIDEO]
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 19:14
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~TB napisał(a): Ruda kanalia uroczyście odwołał referendów w sprawie emigrantów A lemingoza tyfusskowa dalej głosuję na gubernatora niemieckiego.Do tych co głosowali na czosnkowego kierować inżynierów.Ja osobiście znam kilka domow gdzie wieszano baner czosnkowego.

,, referendów'', umów mnie ze swoją mamcią.

Ja znam kilka domów gdzie wieszano banery faszysty Batyra.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
przedwczoraj o 19:30
Redaktor Mazurek pyta Bąkiewicza, jak udaje mu się przeżyć bez pracy i utrzymać rodzinę?
Ten wypala, że gdyby chciał, to znalazłby dobrą pracę, ale nie chce płacić nawiązki, którą zasądził sąd.
Pytanie było o tyle głupie, że Bąkiewicz non stop prowadzi zbiórkę w necie, a ponadto naszymi pieniędzmi napchał go Kaczyński.
Jego zawód to chuligan, a pracą jest robienie burd.
~~A bo co niezalogowany
przedwczoraj o 20:02
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~TB napisał(a): Ruda kanalia uroczyście odwołał referendów w sprawie emigrantów A lemingoza tyfusskowa dalej głosuję na gubernatora niemieckiego.Do tych co głosowali na czosnkowego kierować inżynierów.Ja osobiście znam kilka domow gdzie wieszano baner czosnkowego.

,, referendów'', umów mnie ze swoją mamcią.
Ja znam kilka domów gdzie wieszano banery faszysty Batyra.

A na przeciw folksdojczów,na szczęście Polak wygrał
~~Ciemnobłękitna Miechunka niezalogowany
przedwczoraj o 20:04
Każdemu zwolennikowi sprowadzania tutaj afrykańskich ińźinierów proponuję dokwaterować do chaty co najmniej dwóch ubogacaczy. Żeby im rżnęli na przemian matkę i córkę.
~~Edek z fabryki kredek niezalogowany
przedwczoraj o 20:04
Słychać peowców wycie znakomicie
~~Ciemnobłękitna Miechunka niezalogowany
przedwczoraj o 20:09
Na nieistotnych dopuszczalne komentarze tylko przychylne nachodźcom.
~~Kierownik niezalogowany
przedwczoraj o 20:13
"biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi i nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy".
~~Luk niezalogowany
przedwczoraj o 20:29
Krzysiu, lubię cię, lecz nie byłeś przygotowany na pytania dziennikarzy. Trochę głupio.
A co do polityki, jestem przeciw (e-i) migrantom, lecz w odpowiedni sposób. Może najpierw niech ci "patrioci" zaczną normalnie się zachowywać. Bo wciąż kojarzą mi się z chuliganami...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza