Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cement Raciborowice walczy o IV ligę i wsparcie – szczera rozmowa z prezesem Marcinem Piterą
~~Depko niezalogowany
2 sierpnia 2025r. o 12:43
Ból dupska jest a to dobrze P.Pitera
Komentarze są żałosne co kto z kim gdzie
Kwik niesamowity pozdrawiam Prezesa CEMENTU
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowobrązowa Magnolia niezalogowany
2 sierpnia 2025r. o 16:31
~~Depko napisał(a): Ból dupska jest a to dobrze P.Pitera
Komentarze są żałosne co kto z kim gdzie
Kwik niesamowity pozdrawiam Prezesa CEMENTU

Pełna zgoda, Prezesa CEMENTU, a nie jakiejś hybrydy w szerokim tego słowa znaczeniu!
Miłego weekendu z aktywnością sportową!

~~Brązowawy Migdałowiec niezalogowany
2 sierpnia 2025r. o 17:46
~~Rca napisał(a): Bolec info - zróbcie wywiad z władzami BKS. Ciekawe co oni powiedzą - jakie plany ma klub. Mówi się że drużyny juniora nie ma, z akademią też nie wiadomo co dalej, ciekawe co u seniorów. Zawodnicy odchodzą. Trenerzy odchodzą. Otwórzcie oczy ludziom z Bolesławca co się dzieje w tym klubie, bo coś za cicho. Brawo dla Pana Marcina! Oby tak dalej! To się nazywa prawdziwy prezes, on nie tylko mówi … on też robi!

A jaka plany to jest upadlosc
~~Ja ja i jeszcze raz skromne ja niezalogowany
2 sierpnia 2025r. o 18:07
Kogoś mi przypomina ten gość. Był kiedyś taki prezydent, który wszystkiego zrobił sam, ja, ja, ja i wszystko ja sam zrobiłem. Skromny, lokalny filantrop....
~~Zzieleniały Wielosił niezalogowany
3 sierpnia 2025r. o 8:03
Ciapki możecie tylko sobie poskamleć. Cement do boju po 4 lige
~~Do wyzej niezalogowany
3 sierpnia 2025r. o 10:26
Tak jest do boju o CEMENCIE będzie głośno
Pierwsze meczycho już niedługo do boju
GIEKSA
~~franio niezalogowany
3 października 2025r. o 14:49
~~Zzieleniały Wielosił napisał(a): Panie Wójcie kibice Cementu głosowali na Pana, niech Pan tego nie popsuje. Cement w wyższej lidze to jest reklama również dla gminy, niech Pan i radni o tym pamiętają.

Słuszna rada Zzieleniałego,
Panie Wójcie, niech Pan wie co to jest reklama, niech Pan nie będzie złośliwy, nie zawsze pieniądz załatwia sprawę, a jak Pan będzie dalej układał sobie schody z mieszkańcami Raciborowic, z kibicami Cementu, to Pański stołek może być zdaniem mieszkańców, nie dla Pana.... ...resztę niech Pan sobie dopowie sam.
Proponuję usiąść do rozmów z Panem Prezesem i do rzeczy, dyskusja ma być ; to jest tylko sugestia z mojej strony, gdyż mieszkam w drugiej części Polski i co tydzień oglądam mecze w TV Cementu Raciborowice; z tego się cieszę, i życzę Zawodnikom, Prezesowi wejścia do 4 ligi ; chciałby, aby Pan Wójt z tego również się cieszył.
~~Mahoniowy Ognik niezalogowany
5 października 2025r. o 6:18
Worki z cementem nosić kopacze marni
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza