BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Karol Nawrocki zaprzysiężony na Prezydenta RP
BolecForum Bolecnauci komentują

Karol Nawrocki zaprzysiężony na Prezydenta RP

4967 odpowiedzi strona 606 z 621
~~Snusgość
o Nawrockim:
„Nie wiem kim on jest z wykształcenia. Nigdy nie widziałem go, jak czyta książkę, ani jak coś piszę, a wydaje mi się, że dużo osób go widziało, jak chodzi po lesie na ustawkach.”
~~Fanka Zośkagość
Karol jest doktorem ,jest tak inteligenty ,że mógłby skończyć medycynę i zostać lekarzem seksuologiem ,a nawet prezesem Legii Warszawa i szefem spółdzielni mieszkaniowej jednocześnie.
~~Krwawosiny Cząbergość
~~Fanka Zośka napisał(a): Karol jest doktorem ,jest tak inteligenty ,że mógłby skończyć medycynę i zostać lekarzem seksuologiem ,a nawet prezesem Legii Warszawa i szefem spółdzielni mieszkaniowej jednocześnie.

Szczególnie duże doświadczenie ma w mieszkaniówce ,wiem coś o tym !
~~Hanbagość
Nawrocki reklamował ksiażkę Tadeusza Batyra. Co za zakłamanie.
~~Batyr z lasugość
Nawrocki nie jarzy historii. Co on w tym IPN robił ? Zajmował apartament ?
~~Ołowiany Przypołudnikgość
Duda udowodnił, że nawet the bill może być prezydentem.
Snus udowodnił, że prezydent jest zbędny.
~~Izabelowa Irezynagość
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Duda udowodnił, że nawet the bill może być prezydentem.
Snus udowodnił, że prezydent jest zbędny.

Wystarczy nam pachołek niemiec na stanowisku premiera.
~~Podsumowanie rokugość
Batyr zrobił bardzo dużo dla Rosji i nic dobrego dla Polski.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA ZSTiP zaprasza