~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~FAL-CO napisał(a): jak dla mnie to ten temat to tylko nakręcanie kolejnych odsłon....
a przyszłość?
są sprawy o wiele ważniejsze ,sprawy dotyczące kraju i społeczeństwa...ich spokoju poczucia bezpieczeństwa ...
w tym ich dzieci i wcale nie chodzi mi o jakieś bzdety o jakichś nowych przedmiotach bo to tylko i wyłącznie kolejny powód do tego by odwracać uwagę od tego co jest groźne...
wczoraj myślałem o pewnym nowym temacie ZWIĄZANYM Z BEZPIECZEŃSTWEM DZIECIAKÓW ale tak sobie pomyślałem że raczej nie ma sensu bo albo nie puszczą albo zaraz zamkną ?;D
Jak nie będziesz pisał o dxiecich Gazy czy Donbasu,to nie zamkną
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~FAL-CO napisał(a): jak dla mnie to ten temat to tylko nakręcanie kolejnych odsłon....
a przyszłość?
są sprawy o wiele ważniejsze ,sprawy dotyczące kraju i społeczeństwa...ich spokoju poczucia bezpieczeństwa ...
w tym ich dzieci i wcale nie chodzi mi o jakieś bzdety o jakichś nowych przedmiotach bo to tylko i wyłącznie kolejny powód do tego by odwracać uwagę od tego co jest groźne...
wczoraj myślałem o pewnym nowym temacie ZWIĄZANYM Z BEZPIECZEŃSTWEM DZIECIAKÓW ale tak sobie pomyślałem że raczej nie ma sensu bo albo nie puszczą albo zaraz zamkną ?;D
~~FAL-CO napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~FAL-CO napisał(a): jak dla mnie to ten temat to tylko nakręcanie kolejnych odsłon....
a przyszłość?
ale ja chciałem o polskich...
jak myślisz?...puszczą -nie puszczą -puszczą -nie puszczą...;D
u nich to jak wróżenie z fusów...
No nie wiem,bo źle się dzieje w naszym kraju policja szuka tych , którzy skrycie namalowali polską flagę na chodniku i grozi im do 5 lat więzienia,a tych którzy malowali na ulicy flagę ukraińską policja ochraniała