Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk potwierdza: 19 dronów nad Polską. Rząd bije na alarm
~~FAL-CO niezalogowany
16 września 2025r. o 8:29
bez precedensu?
kto to pisał?
w 36 roku na zaproszenie Stalina pojawili się na poligonie pod Moskwą niemieccy inżynierowie i oficerowie Wehrmachtu obserwując manewry ...
w 33 roku zaproszono Niemców do podziwiania popisów pierwszych jednostek desantowych...
to później pomogło Skorzennemu kiedy tworzył swoje oddziały...
a teraz to?
maja swoje wspólne loty kosmiczne więc niedługo będą sobie organizować i wspólne manewry...
może nawet Polskę zaproszą...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Amarantowa Malwa niezalogowany
16 września 2025r. o 11:04
No raczej bez precedensu.
Twój przykład raczej trochę do bani jest.
Bo gdyby Niemcy w 36r. zaprosili Brytoli, by pokazać jak wspólnie z Ruskimi ćwiczą atak na Polskę....
~~Jurek niezalogowany
16 września 2025r. o 11:57
~~FAL-CO napisał(a): tak?....po manewrach ,po wspólnych biesiadach w niedługim czasie podpisali pakt o nieagresji...
później podzielili sobie Polskę na linii Wisły więc dlaczego teraz Donaldzik z Władkiem nie mieli by powtórzyć ''manewru''?
kto im zabroni?
brytole?...żabojady?
był kiedyś przed laty pewien Polak który patrzył na to co się dzieje perspektywicznie...
nawiązywał nawet do współpracy z Rzeszą widząc w tym przyszłość Polski....
nie chciano go słuchać a nawet władzunia i politycy go tępili ...dzisiaj nazywa się to hejtem...

Brytole, żabojady , ciebie na tym poddaszu słońce za bardzo w dekiel nie wali.?
~~FAL-CO niezalogowany
16 września 2025r. o 11:59
są jeszcze makaroniarze , pepiczki , szwaby i poloczki ...😁
~~Jasio niezalogowany
16 września 2025r. o 14:22
A Konfa lepsza? To dopiero są bolszewiki.
Braun na Placu Czerwonym w czapie uszance rosyjskiego sałdata to co?
A działacze Konfy na wycieczkach opłacanych przez Kreml to co?
~~Lucjan niezalogowany
16 września 2025r. o 15:36
Proszę tego nie przypominać bo ja o tym pisałem i to ja pisałem tak o jednym z forumowiczów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KIA zaprasza