Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mnóstwo kobiet, ale brakuje facetów - szybkie randki w Bolesławcu sukcesem
~~Brązowawy Krwawnik niezalogowany
6 listopada 2025r. o 8:06
~~Makowa Rzeżucha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwony Fiołek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kruczoczarna Kanna napisał(a): Jakie koszta szybkiej randki w Bolcu

50 zł za uczestnictwo, to mniej niż w innych miastach

I co za te 5 dyszek mam, gorącą babkę na całą noc ?

I wszystko jasne. Na randkach brak panów, bo widocznie męska część populacji Bolesławca, nie ma paniom niczego do zaoferowania, siedzi tylko przy komputerze lub telefonie pisząc prymitywne komentarze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Paliowy Kocanki niezalogowany
6 listopada 2025r. o 8:26
~~Fiołkowa Stokrotka napisał(a): Tak stare tufty które chciały by nie wiadomo czego najlepiej z tłustym portfelem . Internet szybciej działa i lepiej poderwać coś z po za Bolesławca bo u nas baaaaardzo nosa zadzierają a z profila to lepiej nie mówić jak wyglądają .

mi się ogólnie wydaje ze facetów ''normalnych'' i ''wolnych'' koło 40 stki i po40 stce tutaj nie ma, bo albo pije, albo zdradza albo wymagania niewiadomo jakie...
~~ niezalogowany
6 listopada 2025r. o 12:57
Jeszcze napisz że same dziewice czekają na prawiczków i to max dwudziestoletnich. Podobnie jest w odwrotną stronę.
~~Złotawobrązowy Dąb niezalogowany
6 listopada 2025r. o 14:35
Mam 80 lat ale wyglądam na 30 ,mogę przyjść?
~~Bursztynowa Fortegilla niezalogowany
6 listopada 2025r. o 15:37
Nadwyżce kobiet zaproponować wyjazd do Chin, gdzie jest ich deficyt, spowodowany nierozsądną polityką demograficzną.
~~Kanarkowa Tawułka niezalogowany
6 listopada 2025r. o 16:51
~~Złotawobrązowy Dąb napisał(a): Mam 80 lat ale wyglądam na 30 ,mogę przyjść?

Pewnie , że tak .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza