Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Koniec - Nieistotne?

~~ niezalogowany
6 listopada 2025r. o 17:43
kakakakakakaka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Posiwiała Frezja niezalogowany
6 listopada 2025r. o 18:43
~~Szarobrązowa Trzmielina napisał(a): Ja już tez sie ucieszyłem że portal promujący dewiacje i ziejący nienawiścią do katolików upadł.
A tu niestety.

A ty jako dobry katolik cieszyłbyś się z nieszczęścia.To dopiero jest rzeczywista dewiacja.
~~siostra Bernardetta niezalogowany
6 listopada 2025r. o 19:13
A ja tam się cieszę że klechy z Dąbrowej urozmaicają sobie czas na swoich orgietkach. Bi to nie są dewiacje tylko szukanie dogłębnych chwil szczęścia .
~~pytanie za 50 zł niezalogowany
6 listopada 2025r. o 19:50
~~siostra Bernardetta napisał(a): A ja tam się cieszę że klechy z Dąbrowej urozmaicają sobie czas na swoich orgietkach. Bi to nie są dewiacje tylko szukanie dogłębnych chwil szczęścia .

Ty siostro musi wiesz co piszesz. A siostra preferuje po Bożemu , czy od kuchni ?
~~Siostra Bożenka niezalogowany
6 listopada 2025r. o 20:00
~~siostra Bernardetta napisał(a): Najlepiej się czuję po orgazmach łechtaczkowych. Nieważne czy głównym wejściem czy od zakrystii .

Mam nadzieję że brat Lucjan już śpi i nie czyta tych sprośnych bezeceństw. Fuj.
~~Czerwonozłota Lilia niezalogowany
6 listopada 2025r. o 20:18
To się staruchy z wiszącymi tasiemkami rozpisali , bezeceństwa wam w głowie , siostro Bożenko , Lucjan to facet z klasą , nigdy nie zdradził ślubnej , nie jak obłudnik niedotrzymujący wierności
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza