~~choyran1337x napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hudy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~choyran1337x napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liv napisał(a): Mam nadzieję, że sprawdzą dokładnie JW i to co się tam dzieje. Bo, że od jakiegoś czasu źle się dzieje jest tajemnicą poliszynela.
a co się dzieje? ja nie w temacie
To drugi samobojca w tym roku. Pierwszym byl chorazy ode mnie z dywizjonu, powiesil sie po tym jak zostal oskarzony przez jedna odklejona babe o molestowanie. Dowodztwo podpielo jego powieszenie sie pod chorobe nowotworowa i szybko ucielo spekulacje
rozumiem ale co się dzieje na jednostce, że ludzie podejmują takie decyzje?
Kilka lat w stecz również powiesił się młody chłopak służący w Bolesławcu również z NWG
~~Trzeba to wyjasnic napisał(a):Ktoś napisał: ~~choyran1337x napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hudy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~choyran1337x napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liv napisał(a): Mam nadzieję, że sprawdzą dokładnie JW i to co się tam dzieje. Bo, że od jakiegoś czasu źle się dzieje jest tajemnicą poliszynela.
a co się dzieje? ja nie w temacie
To drugi samobojca w tym roku. Pierwszym byl chorazy ode mnie z dywizjonu, powiesil sie po tym jak zostal oskarzony przez jedna odklejona babe o molestowanie. Dowodztwo podpielo jego powieszenie sie pod chorobe nowotworowa i szybko ucielo spekulacje
rozumiem ale co się dzieje na jednostce, że ludzie podejmują takie decyzje?
Kilka lat w stecz również powiesił się młody chłopak służący w Bolesławcu również z NWG
To było nie tak dawno. Powiesił się w jednostce wojskowej na Ośrodku Sprawności Fizycznej.