Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ile kosztuje wszywka alkoholowa i czy warto inwestować w tę metodę?
~~Jurek niezalogowany
14 listopada 2025r. o 17:39
Naskładam trochę eurasów i sobie zaaplikuję exclusive . Nos przypudruję i będę gość.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~marzenka niezalogowany
14 listopada 2025r. o 18:17
Fajny ten "artykuł". Brakuje np info czym się różnią poza ceną VIP od exclusive.
~~X niezalogowany
15 listopada 2025r. o 12:14
Piję od młodych lat i w każdej chwili mogę przestać, na wypicie muszę mieć chęć i wtedy piję, wiele razy bywało tak, że siedząc z rodziną, znajomymi przy stole nie piłem bo nie miałem ochoty i to jest kwestia charakteru i świadomego wyboru a nie Esperalu.
~~Anna Baryłka niezalogowany
21 listopada 2025r. o 5:01

Nowo powołany marszałek Czarzasty wprowadza zakaz sprzedaży alkoholu w Sejmie. To dlatego Lonia Krasulski (ten od beczki spirytusu) krzyczał doniośle „precz z komuną”? Żadnych świętości nie uszanuje komunista.
A więc wojna 😄
~~malinowy nos niezalogowany
21 listopada 2025r. o 8:16
Kto ma pić to będzie pić ,szkoda kasy , znam to z autopsji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza