Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec: Niezwykłe Złote Gody w Pałacu Ślubów! Łzy wzruszenia i medale od Prezydenta RP
~~Felicjanek niezalogowany
15 listopada 2025r. o 22:39
Od tego prezydenta? Medal ten będzie im się czkawką odbijał na każde wspomnienie do ich dni ostatnich...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Felicjanek niezalogowany
15 listopada 2025r. o 22:40
Oczywiście GRATULACJE i życzenia kolejnych rocznic w zdrowiu!
~~Mieszkaniec Bolesławca niezalogowany
15 listopada 2025r. o 23:35
Serdecznie pozdrawiam Jubilatów.
Życzę wielu lat w szczęściu i zdrowiu.
Dziękuję za wspaniałe przygotowanie uroczystości
Prezydentowi Miasta, Muzykom i Paniom z Urzędu Stanu Cywilnego.
Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie.
~~EWA niezalogowany
16 listopada 2025r. o 14:54
SZKODA, ŻE NIE OTRZYMALI, DODATKU OD PAŃSTWA, ZA DŁUGOLETNIE POŻYCIE MAŁŻEŃSKIE.....???? CHOCIAŻ, O TYM DODATKU PISZĄ W MEDIACH--PEWNIE OD KILKU LAT... ??? POCIESZAJĄ I DAJĄ NADZIEJĘ STARSZYM LUDZIOM...!!!! TYLKO PO CO POWTARZAĆ ,TEN SAM TEMAT..OD WIELU LAT....BEZSKUTECZNIE......??????? LICZĄ PEWNIE, NA NAIWNOŚĆ STARSZYCH OSÓB....????
~~Jasnoturkusowy Jaśminowiec niezalogowany
16 listopada 2025r. o 19:55
Gratulacje
~~Jasnobłękitna Krokosmia niezalogowany
17 listopada 2025r. o 9:48
Ja nie wnosiłem o żaden medal za długie pożycie w związku małżeńskim ( ponad 50 lat ) , bo i po co ?
~~bazyliszek niezalogowany
17 listopada 2025r. o 9:51
~~Jasnobłękitna Krokosmia napisał(a): Ja nie wnosiłem o żaden medal za długie pożycie w związku małżeńskim ( ponad 50 lat ) , bo i po co ?

Coby było za co imprezę zrobić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza