~~insider napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaropopielata Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zarządca napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bazyliszek napisał(a): Te blokady są nielegalne ponieważ jeżeli jest droga i jest zakaz ruchu nie ma blokady tu można wjechać i jest blokada , jak by się uparł to pan od blokady funduje błotnik i oponę
To jest teren prywatny i te blokady stoją tam legalnie. To podobnie jak by było tam
ogrodzenie. Ktoś kto rozwala, ucieka, a później mówi, że źle oznakowane.
No to Zarządco terenu prywatnego, zgodnie z przepisami uprasza się o odśnieżęnie terenu, bo ludzie się ślizgał, być może ktoś też za pośrednictwem już służb upomni finansowo, a za szkody w zdrowiu po sprzedaży blokad może już nie wystarczyć na zaspokojenie szkody? Za łopatę i naprzód.......
👍👍👍
Jest bardxo slisko
~~Myszata Macierzanka napisał(a):ta moja stara dziesięć lat młodsza nigdy nie była miła , a auto na oto nie moje jednak nie podkrada auta , ale za to kradnie pięciozłotówki ze słoika gdzie na myjnie odkładam drobne .Ktoś napisał: ~~Bazyliszek napisał(a): A tak na marginesie to szkoda że nie widać rejestracji bo bym zobaczył cz to nie moja stara podkrada mi auto jak mnie nie ma
A jak przyszedłeś do domu to ta twoja ,,stara ,, była miła i uległa jak nigdy jeśli tak to ona zadrapała twoje auto !