Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pijany ojciec potrącił rowerzystkę po odwiezieniu dziecka do szkoły
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 stycznia 2026r. o 12:35
Kaźmierz
A to się działo w Olsztynie.
Ewakuowano blisko 50 osób. Olsztyńscy policjanci ustalają przyczynę pożaru, do którego doszło dziś w nocy w 4-piętrowym budynku mieszkalnym przy ul. Jarockiej.

I myślisz Kaźmierz że kogoś to interesuje co się dzieje w Bogatyni albo w Olsztynie ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
16 stycznia 2026r. o 12:39
A tu masz wiadomości z Holandii z miasta Utrecht
Dziesiątki służb ratunkowych ruszyły na miejsce zgłoszonej eksplozji w centrum Utrechtu. Wybuch tuż przed godziną 15:30 doprowadził do powstania dużego pożaru na historycznej, wąskiej ulicy, przy której stoją starsze domy jednorodzinne.
16 stycznia 2026r. o 12:42
W Polsce jest świetne prawo.
Za posadzenie kilka krzaków konopi indyjskiej grozi od 3 do 20 lat
A za potrącenie rowerzysty po pijaku 16 lat

~~Białobrązowa Smagliczka niezalogowany
16 stycznia 2026r. o 14:06
~~Kupiłem nick napisał(a): Kaźmierz
Ewakuowano blisko 50 osób. Olsztyńscy policjanci ustalają przyczynę pożaru, do którego doszło dziś w nocy w 4-piętrowym budynku mieszkalnym przy ul. Jarockiej.

I myślisz Kaźmierz że kogoś to interesuje co się dzieje w Bogatyni albo w Olsztynie ??

Wez mu nie podsuwaj takich pomysłów :D i tak juz połowę wp kopiuje razem z chatem gpt. A gdzie ten inteligent AI sie podzial, jak rozmowe dysząc i sapiąc prowadził i pytania na poziomie cepa dukał?
~~Kupiłem nicka niezalogowany
16 stycznia 2026r. o 14:40
~~Białobrązowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kaźmierz

Wez mu nie podsuwaj takich pomysłów :D i tak juz połowę wp kopiuje razem z chatem gpt. A gdzie ten inteligent AI sie podzial, jak rozmowe dysząc i sapiąc prowadził i pytania na poziomie cepa dukał?

Myślisz. że Kaźmierza dopadł Niemiec o imieniu Alzheimer??
~~Żonkilowa Szarotka niezalogowany
17 stycznia 2026r. o 14:50
Jakie grozi za jazdę po pianemui 3-16 lat jak wyżej jest artykuł że kolesia zatrzymali z 6 krotnym zakazem i dalej mu grozi więc ogarnięcie się z tym steaszeniem bo nie robi na nikim to już wrazenia
~~Żonkilowa Szarotka niezalogowany
17 stycznia 2026r. o 14:52
Dobrze że jest jeszcze ta bogatynia bo nie miałbyś wogle o czym pisać
~~Bystra woda niezalogowany
19 stycznia 2026r. o 0:31
A pijana matka, przesoloła zupę! Ble, ble, ble!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.